Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Esbjerg Kommune

 

Søg iværksætter hjælp hos Business Esbjerg

Business Esbjerg er erhvervsrådet i Esbjerg Kommune. De tilbyder målrettet sparring, personlig rådgivning, mentorordninger og iværksætterkurser og rådgivning angående lokale netværker.

 

Som medlem af Business Esbjerg får du en lang række tilbud, der er attraktive for dig som iværksætter. Det koster fra 920 kr. årligt, men prisen afhænger af størrelsen på din virksomhed. Du kan læse mere om hvilke fordele, du får som medlem her!


Personlig vejledning hos Business Esbjerg - Riggen.

Få personlig vejledning på Riggen, Business Esbjergs iværksættertilbud. Du kan få hjælp til gennemgang af koncept, forretningsplan, budgetter og udarbejdelse af en generel plan. Forud for samtalen er det en god idé, hvis du gør dig nolge konkrete tanker om den virksomhed, du er i gang med at starte. Det kan være en fordel, hvis du har lavet en forretningsplan og et budget inden samtalen. Det er dog ikke noget krav.

 

Riggen er Esbjergs Iværksætterhus og samtidig stedet du kan få hjælp som iværksætter, uanset om du lejer dig ind i huset eller etablerer dig andet steds i kommunen.

 

Læs mere om den personlige vejledning her!

 

 

PARTNERE I ESBJERG KOMMUNE 

 
 

Qred tilbyder erhvervslån til iværksættere i Esbjerg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøg om et erhvervslån 

 

 

Mentorordning hos Business Esbjerg

Det kan være en fordel for dig af få tilknyttet en erfaren lokal mentor, der kan give dig sparring til en fremtidig strategi eller vækstplan. Du kan gennem Business Esbjerg blive en del af deres mentorordning, hvor du kan blive tilknyttet en mentor. Mentorerne har erfaringer fra mange forskellige områder, og målet er at sammensætter virksomheder og mentorer på en måde, så du får allermest ud af samarbejdet.

 

Et samarbejde med en mentor kan være fordelagtigt, da din mentor kan være med til at sikre, at du fokuserer på de områder, som er vigtigst for din virksomheds fremtidige vækst. Mentoren vil udfordre dig på din virksomhed og vil generelt bistå med råd og vejledning.

 

Mentorordningen er tidsbegrænset, men det er ofte set, at mentor og iværksætter laver en indbyrdes aftale om at forlænge samarbejdet.

 

Mentorordningen er gratis for alle virksomheder, der er medlem af Business Esbjerg.


 

Iværksætterpuljen Next Step - få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Next Step puljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om NextStep puljen! 

 

 

 

 

Iværksætterkursus hos Business Esbjerg 

Det kan være særdeles fordelagtigt for dig at deltage i et iværksætterkursus, hvis du har en spirende iværksætterdrøm. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” blandt iværksættere er meget højere hos dem, der har deltaget i et iværksætterkursus inden opstarten af virksomhed.

 

Business Esbjerg tilbyder i samarbejde med EASV (Erhvervsakademi Sydvest) et iværksætterforløb med 6 moduler med vigtige og relevante oplysninger for dig, der lige har startet egen virksomhed eller har et ønske om at gøre det. Du får basisviden om regler, muligheder og bliver gjort opmærksom på tanker, du skal gøre dig som iværksætter. Det vil være undervisere fra EASV, Business Esbjerg og personer fra erhvervslivet.

 

Det koster 1.000 kroner pr. person at deltage i iværksætterkurset, hvilket inkluderer forplejning og undervisningsmateriale.

 

 

 

   

Erhvervshus Sydjylland 

Erhvervshus Sydjylland hjælper også iværksættere i Esbjerg

Som iværksætter i Sydjylland har du mulighed for at få yderligere rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sydjylland. Gennem et forløb hos Erhvervshus Sydjylland afklarer I dine udviklingsbehov - ofte ved brug af Væksthjulet. Rådgivningen hos Erhvervshuset er ofte målrettet netop den branche, som du befinder dig indenfor.

 

Erhvervshus Sydjylland har kontor i Vojens.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her! 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Esbjerg
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.