Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Esbjerg Kommune

 

 

Business Esbjerg

 

Business Esbjerg er erhvervsrådet i Esbjerg Kommune. De tilbyder målrettet sparring, personlig rådgivning, mentorordninger og iværksætterkurser og rådgivning angående lokale netværker.

 

Som medlem af Business Esbjerg får du en lang række tilbud, der er attraktive for dig som iværksætter. Det koster fra 920 kr. årligt, men prisen afhænger af størrelsen på din virksomhed. Du kan læse mere om hvilke fordele, du får som medlem her

 

 

 

 

 

 

Personlig vejledning hos Business Esbjerg

 

Få personlig vejledning hos Business Esbjerg. Du kan få hjælp til gennemgang af koncept, forretningsplan, budgetter og udarbejdelse af en generel plan. Forud for samtalen er det en god idé, hvis du gør dig nolge konkrete tanker om den virksomhed, du er i gang med at starte. Det kan være en fordel, hvis du har lavet en forretningsplan og et budget inden samtalen. Det er dog ikke noget krav.

 

Læs mere om den personlige vejledning eller book en tid her!

 

 

 

 

 

 

Mentorordning hos Business Esbjerg

 

Det kan være en fordel for dig af få tilknyttet en erfaren lokal mentor, der kan give dig sparring til en fremtidig strategi eller vækstplan. Du kan gennem Business Esbjerg blive en del af deres mentorordning, hvor du kan blive tilknyttet en mentor. Mentorerne har erfaringer fra mange forskellige områder, og målet er at sammensætter virksomheder og mentorer på en måde, så du får allermest ud af samarbejdet.

 

Et samarbejde med en mentor kan være fordelagtigt, da din mentor kan være med til at sikre, at du fokuserer på de områder, som er vigtigst for din virksomheds fremtidige vækst. Mentoren vil udfordre dig på din virksomhed og vil generelt bistå med råd og vejledning.

 

Mentorordningen er tidsbegrænset, men det er ofte set, at mentor og iværksætter laver en indbyrdes aftale om at forlænge samarbejdet.

 

Mentorordningen er gratis for alle virksomheder, der er medlem af Business Esbjerg.

 

 

 

 

 

Iværksætterkursus hos Business Esbjerg 

 

Det kan være særdeles fordelagtigt for dig at deltage i et iværksætterkursus, hvis du har en spirende iværksætterdrøm. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” blandt iværksættere er meget højere hos dem, der har deltaget i et iværksætterkursus inden opstarten af virksomhed.

 

Business Esbjerg tilbyder i samarbejde med EASV (Erhvervsakademi Sydvest) et iværksætterforløb med 6 moduler med vigtige og relevante oplysninger for dig, der lige har startet egen virksomhed eller har et ønske om at gøre det. Du får basisviden om regler, muligheder og bliver gjort opmærksom på tanker, du skal gøre dig som iværksætter. Det vil være undervisere fra EASV, Business Esbjerg og personer fra erhvervslivet.

 

Det koster 1.000 kroner pr. person at deltage i iværksætterkurset, hvilket inkluderer forplejning og undervisningsmateriale.

 

 

 

 

 

Opfinderpanel hos Business Esbjerg

 

Business Esbjerg har oprettet et opfinderpanel, der hjælper dig med at finde ud af, om din idé holder, hvordan den kan beskyttes og udnyttes forretningsmæssigt. Opfinderpanelet er sammensat af repræsentanter fra erhvervslivet, uddannelsesinstitutioner og rådgivere, der kan vejlede dig. Du får mulighed for at præsentere din idé for panelet. De giver dig vejledning i forhold til beskyttelse (patent, design, varemærke osv.), produktion af prototyper og samarbejdspartnere.

 

Det er vigtigt at nævne, at alle i panelet har tavshedspligt, og der udarbejdes en hemmeligholdelsesaftale.

 

Kontakt Business Esbjerg, hvis du vil høre mere om opfinderpanelet. Alle henvendelser behandles fortroligt, og de underskriver gene en hemmeligholdelsesaftale.

 

Du kan læse mere om opfinderpanelet her!

 


 

 

 

 

  

Erhvervshus Sydjylland 

 

Erhvervshus Sydjylland logo

Som iværksætter i Sydjylland har du mulighed for at få yderligere rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sydjylland. Gennem et forløb hos Erhvervshus Sydjylland afklarer I i fællesskab dine udviklingsbehov - ofte ved brug af Væksthjulet. Rådgivningen hos Erhvervshuset er ofte mere målrettet netop den branche, som du befinder dig indenfor.

 

Erhvervshus Sydjylland har kontor i Vojens.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her! 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Esbjerg
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.