Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
 

Iværksætterrådgivning i Faaborg-Midtfyn Kommune

 

Faaborg-Midtfyn Kommunes tilbud til iværksættere

Hos Faaborg-Midtfyn kommune kan du få gratis hjælp, hvis du vil starte en virksomhed eller har brug for hjælp til vejledning af din virksomhed. Alle henvendelser til erhvervskonsulenterne behandles fortroligt. Erhvervskonsulenterne er certificeret i Væksthjulet og er derfor specialiseret i udviklingen af virksomhed. De kan blandt andet hjælpe inden for 360 graders gennemgang af din virksomhed, ledelsesudfordringer, strategi, salg og eventuel henvisning til Erhvervhus Fyn. 

 

Tænker du lidt i stil med "jeg klarer mig nok uden rådgivning", så er du på vej til at begå en fejl. . Der er rigtig meget statistisk dokumentation for at iværksættere, der benytter sit lokale erhvervskontor inden start, har en noget højere "overlevelsesrate" end de der fravælger det. 

 

Så kontakt erhvervskonsulenterne John Mogensen eller Keld Friis på tlf. 72 53 88 15 eller tlf. 72 53 11 74, hvis du ønsker vejledning. Eller tjek hjemmesiden her!

 

PARTNERE I

FAABORG-MIDTFYN

KOMMUNE 


Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement

 

 

 

Iværksætterkursus

Er du ny udklækket iværksætter, eller overvejer du at blive selvstændig, er det en god idé at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er langt højere hos iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus, end hos iværksættere der ikke har. Faaborg-Midtfyn Kommune tilbyder et gratis iværksætter kursus, hvor du kan blive klædt godt på til et liv som iværksætter. På kurset får du en grundig gennemgang af de essentielle temaer, som alle iværksættere bør vide noget om. Målet er, at du får en viden og de værktøjer, der skal til for at få succes og lykkes som iværksætter. 

 

Kurset er gratis og foregår onsdage mellem 18.30 og 21. Der er plads til 20 iværksættere.


Tilmelding foregår til johmo@fmk.dk. Send en mail med navn, adresse, mail, telefonnummer og information om, hvad du arbejder med, eller hvad du ønsker at gå i gang med.


 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 

 

 

  

Fremtidsfabrikken

Fremtidsfabrikken er et kreativt iværksætterhus på Sydfyn. Det er et kreativt og dynamisk miljø, hvor iværksættere mødes, arbejder, skaber netværk og lader sig inspirere af hinanden. Fremtidsfabrikken huser kontorer, deltidspladser, mødelokaler, innovationsrum og et stort multirum. Her kan du finde events og workshops. 

 

Besøg Fremtidsfabrikkens hjemmeside her!

 

Selvom Fremtidsfabrikken ligger i Svendborg Kommune, er du som iværksætter i Faaborg-Midtfyn Kommune meget velkommen til at gøre brug af Fremtidsfabrikkens muligheder.

 

 

 

 

Bizz Café

Tag til Fremtidfabrikkens Bizz Café og få vejledning og sparring på dine iværksætterudfordringer af Bizz netværket. Her kan du få rådgivning af advokat, revisor, forretningsudvikler, coach og idéudvikler. Uanset om du er i gang med din virksomhed og har helt konkrete spørgsmål, eller om du lige mangler at finde ud af, hvordan det nu er med regnskab, bogføring og aftaler, så kan du få svaret til Bizz Café. Desuden er det en god mulighed for at netværke med andre ligesindede iværksættere.

 

Der er ingen tilmelding til Bizz Café, så det er bare med at møde op. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte Fremtidsfabrikken på kontakt@fremtidsfabrikken.com.

 

Du kan se, hvornår den næste Bizz Café finder sted her!

 

 

 

 

 

SurfBOARD

Hvis du står med en problemstilling, som du ikke kan finde løsningen på, kan du med fordel deltage i Fremtidsfabrikkens event SurfBOARD. Du præsenterer din virksomhed og din problemstilling for et panel af fire erhvervspersoner med forskellige baggrunde. På baggrund af denne præsentation og opfølgende spørgsmål giver panelet dig feedback på din problemstilling. I deres feedback tager de altså udgangspunkt i egne erfaringer, branchekendskab, og ofte vil de se noget, som du ikke selv kan se.

 

Du vil have mulighed for at tage lyttere med, der kan tage notater for dig, filme din præsentation eller andet. På den måde kan du altid genhøre deres feedback til dig.

 

Men hvorfor hedder det SurBORAD? Målet er, at du skal finde ud af, hvordan du kan springe på surfboardet og få nyt vand i din virksomhed.


Du kan se hvornår næste SurfBOARD finder sted her!


 

 

 

 

 

  

Erhvervshus Fyn

 Erhvervshus Fyn har også tilbud til iværksættere i Faaborg Midtfyn KommuneSom iværksætter på Fyn, kan du kontakte Erhvervshus Fyn og få supplerende sparring og rådgivning fra en af deres konsulenter. Fordelen ved denne vejledning er, at de ofte er meget specialiseret i netop den branche, som du befinder dig indenfor. I fællesskab med en af deres rådgivere skaber i et overblik over dine vækstmuligheder.

 

Erhvervshus Fyn har kontor i Odense.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her!

 

 

Iværksættersiderne om Faaborg-Midtfyn Kommune præsenteres i samarbejde med Marketingklubben - viden om markedsføring på abonnement.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Faaborg-Midtfyn
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.