Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Favrskov Kommune

 

 

Favrskov Erhvervsråd

 Favrskov Erhvervsråd er din indgangsvinkel til iværksætterrådgivning i Favrskov Kommune. Her kan du få uvildig og gratis vejledning og sparring om din iværksætter virksomhedsudvikling og vækst - uanset om du overvejer at starte eller er startet. Derudover formidler de specialistvejledning fra deres netværk af eksterne samarbejdspartnere. Første skridt er et møde med en af Favrskov Erhvervsråd iværksætterrådgivere, hvor I i fællesskab kan vurdere dine planer og dine vækstmuligheder.

 

Det kan være en rigtig god idé at få vejledning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Flere statistikker viser nemlig, at iværksættere, der har modtaget rådgivning i forbindelse med opstarten, har en højere “overlevelsesrate” end iværksættere, der ikke har modtaget rådgivning.

 

Som medlem af Favrskov Erhvervsråd får du en masse tilbud som iværksætter. Priserne starter fra 1.100 kr. årligt og afhænger af antal ansatte i din virksomhed.

 

Se hjemmesiden her! 


 

 

 

 

 

 

Iværksætternetværket hos Favrskov Erhvervsråd

Favrskov Erhvervsråd har etableret et iværksætternetværk for iværksættere - uanset om du knap er kommet i gang eller ønsker at videreudvikle din eksisterende virksomhed, så er du velkommen til dette iværksætternetværk.

 

For at deltage forventes det, at du bestræber dig på at deltage hver gang, og du er aktiv til møderne.

 

Netværket mødes cirka fire gange årligt, hvor der er to klassiske netværksmøder, en iværksættercafé hvor du kan møde revisorer, a-kasser og andre rådgivere og en stor iværksætterevent.

 

Iværksætternetværket kan betragtes som en supplement til rådgivningen hos Favrskov Erhvervsråd. Du kan møde ligesindede i et trygt miljø, hvor fokus er at blive bedre.

 

Du kan kontakte Favrskov Erhvervsråd på tlf. 86 96 77 11, hvis du vil høre mere eller ønsker at tilmelde dig.


 

 

 

 

  

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland hjælper også iværksættere i Favrskov

Som iværksætter i Favrskov Kommune er der også hjælp at hente hos Erhvervshus Midtjylland. Her får du vejledning og sparring på dine forretningsmuligheder af et stærkt hold af uvildige virksomhedskonsulenter.

 

Erhvervshus Midtjylland er et stærkt kompetencecenter med tilbud der hjælper dig og din virksomheds drift og udvikling gennem fx specialiserede 1:1 sparring eller via kollektive forløb. 

 

Erhvervshuset er desuden din lokale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation.

 

 

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

 

Udover den hjælp du kan få fra Favrskov Erhvervsråd, har du som vækstiværksætter i Region Midtjylland mulighed for at deltage i et særligt udviklingsprogram. Ud over vækstambitioner skal dit CVR-nummer være max. 3 år og registreret i Region Midtjylland, for at du kan deltage.

 

Programmet udbydes af Erhvervshus Midtjylland og indholder alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning. Altsammen tilbud, der har til formål at skubbe din virksomhed i retning mod vækst!

 

Erhvervshus Midtjyllands tilbud til vækstiværksættere indeholder bl.a. følgende:

 

-> Individuelle vækstforløb

-> Kapitalcoachforløb

-> Mentorforløb
-> Advisory Board målrettet Startups
-> Vækstgrupper

-> Væksttræningsforløb
-> PLATO-forløb
-> Masterclasses om kapital

-> Præsentation for investorer, Business Angels eller andre kapitalaktører
-> Ledere til Startups

 

Læs mere på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her!

 

Baggrund

Erhvervshus Midtjylland er et af seks tværkommunale Erhvervshuse som blev etableret i forbindelse med vedtagelse af Lov om erhvervsfremme 2018. Erhvervshus Midtjylland hjælper alle virksomheder i regionen, der har brug for specialiseret hjælp.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.