Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Favrskov Kommune

 

Favrskov Erhverv hjælper iværksættereStart med iværksætterrådgivning hos Favrskov Erhverv

Favrskov Erhverv er din indgangsvinkel til iværksætterrådgivning i Favrskov Kommune. Her kan du få uvildig og gratis vejledning og sparring om din iværksætter virksomhedsudvikling og vækst - uanset om du overvejer at starte eller er startet. Derudover formidler de specialistvejledning fra deres netværk af eksterne samarbejdspartnere. Første skridt er et møde med en af Favrskov Erhvervs iværksætterrådgivere, hvor I i fællesskab kan vurdere dine planer og dine vækstmuligheder.

 

Det kan være en rigtig god idé at få vejledning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Flere statistikker viser nemlig, at iværksættere, der har modtaget rådgivning i forbindelse med opstarten, har en højere “overlevelsesrate” end iværksættere, der ikke har modtaget rådgivning.

 

Som medlem af Favrskov Erhvervsråd får du en masse tilbud som iværksætter. Priserne starter fra 1.500 kr. årligt og afhænger af antal ansatte i din virksomhed.

 

Se hjemmesiden her! 

 

Iværksættercafé hos Favrskov Erhverv

Der afholdes typisk 4 iværksættercaféer årligt samt yderligere 2 iværksætterarrangementer. Der afholdes blandt andet Pitch arrangementer, hvor iværksættere kan pitche deres ideer/virksomheder til lokale virksomheder. På den måde kan man blive mere kendt i kommunens erhvervsliv og samtidig få gode råd med fra de mere erfarne.

 

Se mere om Iværksættercaféern i Faverskov her!

 

 

 

 

 

 

Iværksætternetværket hos Favrskov Erhvervsråd

Favrskov Erhvervsråd har etableret et iværksætternetværk for iværksættere - uanset om du knap er kommet i gang eller ønsker at videreudvikle din eksisterende virksomhed, så er du velkommen til dette iværksætternetværk.

 

For at deltage forventes det, at du bestræber dig på at deltage hver gang, og du er aktiv til møderne.

 

Netværket mødes cirka fire gange årligt, hvor der er to klassiske netværksmøder, en iværksættercafé hvor du kan møde revisorer, a-kasser og andre rådgivere og en stor iværksætterevent.

 

Iværksætternetværket kan betragtes som en supplement til rådgivningen hos Favrskov Erhverv. Du kan møde ligesindede i et trygt miljø, hvor fokus er at blive bedre.

 

Du kan kontakte Favrskov Erhvervs på tlf. 86 96 77 11, hvis du vil høre mere eller ønsker at tilmelde dig.

 

Som noget nyt er der oprettet en lukket facebookgruppe for iværksættere og andre relevante inden for iværksætteri i Favrskov Kommune. Den kan man som søge om medlemskab i via dette Favrskov Iværksætterforum | Facebook 

 


 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

 

Business Boost fra IværksætterDanmark

 

Business Boost er et ret nyt program, der skal hjælpe næste nye iværksættere. Kravene for at deltage er at du er igang med CVR, har fået en lille smule salg og nogle få kunder. Men din virkosmhed må max. være 3 år gammel.

 

Tilskuddet fra Business Boost indeholder:

  • Sparring med en vejleder om din virksomheds muligheder
  • Tilskud på op til 5.200 kr. (Og det er 100%'s penge, så du skal ikke medfinansiere selv)
  • Der er mulighed for både rådgivning og kompetenceudvikling, altså et kursusforløb fx.
  • Vælg enten op til 8 timers rådgivning af 650 kr i timen + moms ved en relevant rådgiver

  • eller vælg et kursus, der max koster 5.2000 kr. + moms

Læs mere om Business Boost her! 

 

 


 

 

 

 

 

  

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland hjælper også iværksættere i Favrskov

Som iværksætter i Favrskov Kommune er der også hjælp at hente hos Erhvervshus Midtjylland. Her får du vejledning og sparring på dine forretningsmuligheder af et stærkt hold af uvildige virksomhedskonsulenter.

 

Erhvervshus Midtjylland er et stærkt kompetencecenter med tilbud der hjælper dig og din virksomheds drift og udvikling gennem fx specialiserede 1:1 sparring eller via kollektive forløb. 

 

Erhvervshuset er desuden din lokale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation.

 

 

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

Udover den hjælp du kan få fra Favrskov Erhvervsråd, har du som vækstiværksætter i Region Midtjylland mulighed for at deltage i et særligt udviklingsprogram. Ud over vækstambitioner skal dit CVR-nummer være max. 3 år og registreret i Region Midtjylland, for at du kan deltage.

 

Programmet udbydes af Erhvervshus Midtjylland og indholder alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning. Altsammen tilbud, der har til formål at skubbe din virksomhed i retning mod vækst!

 

Erhvervshus Midtjyllands tilbud til vækstiværksættere indeholder bl.a. følgende:

 

-> Individuelle vækstforløb

-> Kapitalcoachforløb

-> Mentorforløb
-> Advisory Board målrettet Startups
-> Vækstgrupper

-> Væksttræningsforløb
-> PLATO-forløb
-> Masterclasses om kapital

-> Præsentation for investorer, Business Angels eller andre kapitalaktører
-> Ledere til Startups

 

Læs mere på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her!

 

Baggrund

Erhvervshus Midtjylland er et af seks tværkommunale Erhvervshuse som blev etableret i forbindelse med vedtagelse af Lov om erhvervsfremme 2018. Erhvervshus Midtjylland hjælper alle virksomheder i regionen, der har brug for specialiseret hjælp.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.