Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Frederiksberg Kommune

 

Hvor kan man få iværksætterhjælp på Frederiksberg?

Der er desværre ikke noget egentligt erhvervskontor i Frederiksberg Kommune. Man samarbejder med Erhvervshus Hovedstaden (også kaldet Copenhagen Business Hub) om en række muligheder for dig, som vil starte virksomhed.

 

Du kan deltage i workshops, og få værktøjer og viden til, hvordan du kommer godt fra start. Er du allerede i gang, men ønsker sparring til din strategi og vækst tilbyder Erhvervshus Hovedstaden også 1:1 sparring.

 

Der er en særskilt LinkedIn gruppe for Iværksættere på Frederiksberg. 

Gruppen har tilknyttet rådgiverne:  

  • Thorbjørn Helmo Madsen, TimeVision (forretningsplaner, regnskab og skat) 
  • Lars Steinbach, TimeVision (forretningsplaner, regnskab og skat) 
  • Morten Nielsen, NetworkCommunication (markedsføring) 
  • Michael Nathan, CPH LEX Advokater (jura) 
  • Erik Friis, TimeRisk (forsikringer) 

Som en positiv sideeffekt ved at være med i gruppen, er der mulighed for at vinde en pris som årets iværksætter på Frederiksberg.

 
Du finder gruppen her på LinkedIn: Iværksætter på Frederiksberg.

 

Få sparring og meget mere via Frederiksberg ErhvervFrederiksberg Erhverv har mange tilbud også til iværksættere

Selv om der ikke er en lokal kommunal erhvervsservice er du bestemt ikke uden netværk som iværksætter på Frederiksberg,

 

På Frederiksberg Erhverv (tlf. 27 12 42 63) sidder Inge Faarborg, virksomheds- og proceskonsulent, klar til at tage den første samtale med iværksættere og hjælpe dig videre til den eller de sparringspersoner, du har brug for at tale med.

 

Startinfo.dk har haft en dialog med Frederiksberg Erhverv og det virker til at være et seriøst netværk, der kan bidrage til din virksomheds start og udvikling. Ud over sparring, markedsføring og medlemsarrangmenter står Frederiksberg Erhverv også bag en række netværksgrupper.

 

Se hjemmesiden for Frederiksberg Erhverv her! 

 


 

IværksætterDanmark

Erhvervshusene er gået sammen om et nationalt program for iværksættere. Det er lige startet, så der er ikke så meget udbudt endnu. Men det kommer. Erhvervshus Hovedstaden står i spidsen for programmet.

 

Tjek vores arrangementskalender for at finde de udbudte kurser. Der udbydes både online forløb og events med fysiskfremmøde, typisk afholdt i København.

 


 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter burge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud.

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 


 

 

Markedsføringsmentor.

Er du afhængig af en god hjemmeside til din iværksætter virksomhed, og skal dine kunder gerne finde dig på Google og de sociale medier, som Facebook, LinkedIn og Instagram? Og har Corona udbruddet presset din fysiske forretning, så du er nødt til at satse på mere online tilstedeværelse?

 

Firmaet Green Click i Aalborg og København har etableret en mentorordning, du måske kunne benytte dig af. Uanset hvor i landet du har adresse.

 

Det koster altid penge at blive synlig, men det koster især penge ikke at være det! Med en Markedsføringsmentor tilknyttet, lærer du selv løbende hvad du kan gøre, og har et fagligt super stærkt bagland at trække på hos Green Clicks specialister.

 

Du bruger måske kun 2-3 timers konsulentbistand om måneden, og den viden om hvad du gør (læringen) bliver hos dig og ikke på et bureau, som skal udføre det for dig. Så når du kan selv, står du bare af ordningen.

 

Mentorbistanden kan sagtens gennemføres via skype, facetime mv. så der ikke er behov for fysiske møder. Det kan faktisk også være du kan få tilskud til at benytte rådgivningen fx fra SMV Digital eller andre ordninger.

 

Hør mere om dine muligheder for at få tilknyttet en Markedsføringsmentor.

 

Bemærk Startinfo.dk modtager ikke penge fra Green Click, hvis du evt. melder dig til..

 

 

PARTNERE I FREDERIKSBERG

KOMMUNE:

 Larsen og Birkeholm Patent Varemærke Designbeskyttelsereau

 

  

 

ITN Vision Software til webshops


Green Click Online Specialister i onlinemarketing, facebook og instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Erhvervshus Hovedstaden (Copenhagen Business Hub)Erhvervshus Hovedstaden hjælper iværksættere på Frederiksberg

 

Som iværksætter i Region Hovedstaden har du mulighed for at supplere den rådgivning og øvrige tilbud du evt, kan få i din egen hjemkommune med rådgivning fra Erhvervshus Hovedstaden.

 

Erhvervshus Hovedstaden har kontor på Fruebjergvej 3 i København og filial i Hillerød og på Bornholm.  Erhvervshusets konsulenter er gratis at benytte og kan tilbyde en specialiseret rådgivning, som ikke alle erhvervskontorer har mulighed for at tilbyde.  Erhvervshuset udbyder flere EU finansierede programmer bl.a. HIP - Hovedstadens Iværksætterprogram, men også andre programme inden for fx. digitalisering, grøn omstilling og meget mere. 

 

Erhvervshuset træffes på telefon 30 10 80 80 eller på hjemmesiden! 

 

 


 

 

Iværksætterkurser på Frederiksberg eller online 

 

Deltagelse i et iværksætterkursus er faktisk en ret god idé, hvis du vil godt i gang med din egen virksomhed. Chancerne for succes med din etablering er makant højere, hvis du deltager i et iværksætterkursus inden start af virksomhed. Du får mødt dygtige oplægsholdere med egen erfaring fra drift af virksomhed, lejlighed til at møde en bred vifte af rådgivere, personlig sparring og tid og ro til at arbejde med dit koncept og din forretningsplan. Samtidig får du ofte et netværk med 12-18 andre kommende selvstændige, der lige som dig vil starte selv. 

 

 

 

Tjek det ud og se om ikke der holdes et i nærheden af dig eller et online forløb,du kan deltage i.

 

 

 

Se arrangementskalender for Frederiksberg her!, og tjek evt. også i nabokommunerne.

 

 

 


 

 

 

Siderne om iværksætteri på Frederiksberg præsenteres i samarbejde med Green Click - Specialister i online marketing og itn ∣ vision - software, salg og lagerstyring til webshops samt Patentbureauet Larsen og Birkeholm, der hjælper med patent, varemærker og design.

 

 

   

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.