Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Gentofte Kommune

 

Gentofte Kommune

Hos Gentofte kommune kan du få personlig vejledning hos den lokale iværksætterkonsulent om etablering og drift af virksomhed. Derudover kan du også få information om lokale forhold og muligheder. Hvis du er ved at starte virksomhed op, drøftes din idé, og iværksætterkonsulenten kan hjælpe med at vurdere, hvad der skal til, for at du kommer godt fra start. Du kan blandt andet få sparring til udarbejdelse af forretnignsplan, budgettet, input til markedsanalyse og forslag til hvordan du kommer i gang med salget.

 

Det kan være en rigtig god idé at få vejledning i forbindelse med starten af egen virksomhed. Flere statistikker viser nemlig, at der er en højere “overlevelsesrate” blandt iværksættere, der har fået vejledning i forbindelse med opstarten end hos iværksættere, der ikke har.

 

Du kan kontakte iværksætterkonsulent Lars Danscher på telefon 41 88 66 13 eller pr. e-mail: lda@vhhr.dk, hvis du er interesseret.

 

Hvis du og iværksætterkonsulenten vurderer, at du har behov for specialiseret vejledning, bliver Erhvervshus Hovedstaden inddraget.

 

 

 

 


 

HIP - Iværksætterhuset

Hos HIP kan du finde en række tilbud, der er attraktive for dig som iværksætter. HIP drives af Erhvervshus Hovedstaden med Københavns Erhvervshus som projektpartner. 26 af regionens kommuner er desuden deltagere - herunder Gentofte.

 

Du kan besøge HIPs hjemmeside her

 

Hos HIP kan du som kommende eller ny iværksætter få hjælp i form af 1:1 personlig sparring på din forretningsidé. Du får sparring af en erfaren konsulent, der kender til potentialer og faldgruber som iværksætter. Du får sparring på lige præcis det, du mangler sparring på - det kan være alt mellem hvordan du bliver iværksætter til helt konkrete spørgsmål om eksempelvis bogføring.

 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte HIP på 41 88 66 60.

 

HIP afholder desuden en lang række gratis workshops, der kan hjælpe dig som iværksætter. Her kan du hente utroligt meget hjælp! Du kan blandt andet få en intro til livet som iværksætter på workshoppen “Iværksætterintro”. 

 

Du kan gå til listen over workshops her

 

Hos HIP kan du også få et fuldstændig skræddersyet forløb, som består af 1:1 sparring, workshops og værktøjer, der tilsammen gør dig knivskarp på din videre proces som iværksætter. Forløbet bliver sammensat således, at det matcher de udfordringer, som netop du står overfor. Du får desuden en gratis personprofil som iværksætter, der kan gøre dig mere bevidst om dine styrker og udviklingspotentialer som iværksætter.

 

Ring på tlf. 41 88 66 60 og få en snak om, hvilket forløb der passer netop dig!

 

 

 

 


 

Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden logo

Som iværksætter i Gentofte Kommune kan du desuden hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale. Derfor vil Gentofte Kommunes iværksætterkonsulent også henvise dig til Erhvervshus Hovedstaden, hvis I vurdere, at du har brug for mere specialiseret rådgivning. Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedes vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Hovedstaden på tlf. 30 10 80 80.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Gentofte
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.