Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Glostrup Kommune

 

 

HIP - Iværksætterhuset

Din indgangsvinkel til rådgivning i Glostrup Kommune er iværksætterhuset. Iværksætterhuset drives af Erhvervshus Hovedstaden, og Københavns Erhvervshus er projektpartner. 26 af regionens kommuner er desuden en del af Iværksætterhuset - herunder Glostrup.

 

Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte egen virksomhed eller allerede er startet og ønsker vækst. Du kan få 1:1 personlig sparring med en af de erfarne konsulenter. Konsulenterne kender til potentialer og faldgruber som iværksætter. Du får sparring på lige dét, du mangler sparring på.

 

Det er en rigtig god idé at indlede din iværksætterkarriere med at få rådgivning og sparring fra erfarne konsulenter. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der har fået vejledning og sparring i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, har større chance for at overleve, end iværksættere der ikke har fået vejledning. Så det er en rigtig god idé at gøre brug af tilbuddet om vejledning.

 

Iværksætterhuset afholder desuden en lang række af gratis workshops, der er kan være meget værdifulde for dig som iværksætter. Du kan blandt andet deltage i workshoppen “Iværksætterintro”, der klæder dig på til et liv som iværksætter.

 

Du kan se hele listen over workshops her!

 

Du kan deltage i alle workshops hos Iværksætterhuset uanset, om de bliver afholdt i din kommune eller ej, da din kommune er en del af Iværksætterhuset.

 

Du kan desuden få et skræddersyet forløb, der består af 1:1 sparring, workshops og værktøjer, der tilsammen gør dig skarp på din videre proces som iværksætter. Forløbet sammensættes således, det matcher præcis de udfordringer, du står overfor.

 

Kontakt din lokale HIP rådgiver på tlf. 30 10 81 15 og få en snak om, hvad du har brug for. 


Du kan besøge HIPs hjemmeside her!

 

 

 

 

 


  

Erhvervshus Hovedstaden

 

Erhvervshus Hovedstaden logo

Som iværksætter i Glostrup Kommune kan du desuden hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Din iværksætterkonsulent hos Iværksætterhuset vil henvise dig til Erhvervshus Hovedstaden, hvis I sammen vurderer, at du har brug for mere specialiseret rådgivning. De erfarne konsulenter hos Erhvervshus Hovedstaden er uvildige, professionelle og målretter virksomhedens vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Hovedstaden på tlf. 30 10 80 80. Eller se deres hjemmeside her!

 

 

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Glostrup
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.