Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Gribskov Kommune

 

 

HIP - Iværksætterhuset

 

I Gribskov Kommune kan du benytte HIP Iværksætterhuset, når du skal have rådgivning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Iværksætterhuset drives af Erhvervshus Hovedstaden med Københavns Erhvervshus som projektpartner. 26 af regionens kommuner er desuden deltagere - herunder Gribskov.

 

Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte egen virksomhed eller allerede er startet og ønsker vækst. Du kan få 1:1 personlig sparring med en af deres erfarne konsulenter. Konsulenterne kender til potentialer og faldgruber som iværksætter. Du får sparring om lige dét, du mangler sparring om - uanset om det er spørgsmål til forretningsplan, økonomi, jura eller markedsføring.

 

Det er faktisk en virkelig god idé at indlede din iværksætterkarriere med at få rådgivning og sparring fra erfarne konsulenter. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der har fået vejledning i forbindelse med opstarten af virksomhed, har en højere “overlevelsesrate”, end iværksættere der ikke har fået vejledning. Så det er en rigtig god idé at gøre brug af tilbuddet som vejledning - og det er jo gratis!

 

HIP afholder desuden en lang række af gratis workshops, der er værdifulde for dig som iværksætter. Her kan du hente utrolig meget viden, du kan bruge. Du kan blandt andet deltage i workshoppen “Iværksætterintro”, der giver dig viden og inspiration om det, du skal forholde dig til, når du starter livet som iværksætter.

 

Du kan se hele listen over workshops her

 

Som iværksætter i Gribskov Kommune kan du deltage i alle workshop uanset, om de bliver afholdt i din kommune eller ej.

 

Du kan desuden få et skræddersyet forløb, der består af 1:1 sparring, workshops og værktøjer, der tilsammen gør dig skarp på din videre proces som iværksætter. Forløbet sammensættes således, det matcher præcis de udfordringer, du står overfor.

 

Kontakt HIP på tlf. 41 88 66 60 og få en snak om, hvilket forløb der passer dig!

 

Du kan besøge HIPs hjemmeside her

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Erhvervshus Hovedstaden

 

Erhvervshus Hovedstaden logo

Som iværksætter i Gribskov Kommune kan du desuden hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Derfor vil Iværksætterkonsulent også henvise dig til Erhvervshus Hovedstaden, hvis I vurderer, at du har brug for mere specialiseret rådgivning. Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedens vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Hovedstaden på tlf. 30 10 80 80.

 

Se Erhvervshusets hjemmeside her!

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Gribskov
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.