Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Haderslev Kommune

 

 

Haderslev Erhvervsråd - StartHER 

Haderslev Erhvervsråd er din indgangsvinkel til rådgivning i Haderslev Kommune. Iværksætterindsatsen i Haderslev kaldes startHER, som er samlingsstedet for iværksætter-initiativer i kommunen. Du kan blive gratis medlem hos erhvervsrådet og udnyt de mange tilbud, der er til iværksættere.

 

Du kan se hjemmesiden for Haderslev Erhvervsråd her! 

 

StartHERs tilbud til dig, der overvejer at starte, eller måske allerede er i gang ser sådan her ud:

 

 

 

 

Haderslevs tilbud til iværksættere

 

 

 

 

 

 

Hadeslev

 

 

 

 

 

Personlig vejledning

Uanset om du blot overvejer at starte, eller du allerede er i gang, har du mulighed for at få et personligt møde med en af deres iværksætterkonsulenter. StartHER har samlet en masse viden, materialer og vejledning, som du kan få glæde af. Til et personligt møde får du orientering om alle de tilbud og muligheder, der findes i StartHER programmet. Du får sparring på din iværksætteridé, og du får desuden mulighed for at møde andre iværksættere på StartHER-etagen.

 

 

 

 

 

StartHER Erhvervssparring 

Du har også mulighed for at blive en del af startHER Erhvervssparing, som er et netværk og en mentorordning gennem Haderslev Erhvervsråd. Her kan du få sparring i en sparringsgruppe. Sparringsgruppen vil typisk bestå af fire iværksættere som er forholdsvist nyetableret og to mere erfarne. Når en sparringsgruppe er etableret, aftaler i indbyrdes, hvornår møderne skal foregår, og hvad møderne skal handle om. Udover møderne i din sparringsgruppe vil der bliver afholdt fællesmøder med faglige indlæg, diskussioner og spændende virksomhedsbesøg.

 

Formålet med en sparringsgruppe er, at i kan lytte til hinandens udfordringer og dele erfaringer.

 


 

 

 

 

 

Netværkscafé

Haderslev Erhvervsråd afholder også netværkscaféer, hvor du dyrker dit netværk i et uformelt miljø. Her mødes du med andre virksomheder for at udveksle erfaringer, skaber nye forbindelser og få ny inspiration. Til hver café vil der være et kort og aktuelt tema fra en ekstern oplægsholder.

 

Netværkscaféen afholdes torsdage i ulige uger - skiftevis klokken 8.00 og kl. 15.00. Netværkscaféen er åben for alle medlemmer af Haderslev Erhvervsråd, og du kan medbringe op til to gæster.

 

Netværkscaféen foregår altid stående, da det på denne måde er nemmest for deltagerne at netværke med hinanden.


Du kan læse mere om Netværkscaféerne her!


 

 

 

 

Erhvervshus Sydjylland

Erhvervshus Sydjylland hjælper også iværksættere i Haderslev Kommune

Som iværksætter i Region Sydjylland, kan du kontakte Erhvervshus Sydjylland og få supplerende sparring og rådgivning fra en af deres konsulenter. Fordelen ved dette er, at de ofte er meget specialiseret i netop den branche, som du befinder dig indenfor. I fællesskab med en af deres rådgivere skaber i et overblik over dine vækstmuligheder.

 

Erhvervshus Sydjylland har kontor i Vojens.


Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her. 

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Haderslev
Startinfo.dk ApS
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.