Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Halsnæs Kommune

 

Halsnæs Erhvervsservice

Halsnæs Erhvervsservice er din indgangsvinkel til vejledning til dig som iværksætter i Halsnæs Kommune. De kan give dig sparring til opstart af virksomhed og klæde dig på til et liv som iværksætter. Du kan få info om hvilke muligheder, du har som iværksætter i Halsnæs Kommune - herunder iværksætterprogrammer, kurser, lokale iværksætterkurser og meget mere.

 

Det er en rigtig god idé at modtage rådgivning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Flere undersøgelser viser nemlig, at iværksættere, der har modtager rådgivning i forbindelse med opstarten, har en højere “overlevelsesrate” end iværksættere, der ikke har fået rådgivning.

 

Du kan desuden fra gratis juridisk og økonomisk rådgivning fra lokale advokater, banker og revisorer. En række rådgivere ønsker at støtte op om iværksætterlivet i Halsnæs ved at give en gratis rådgivning.

 

Du kan finde de lokale rådgivere her!

 

 

 

 


  

Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstadenhjælper også iværksættere i Halsnæs

Som iværksætter i Halsnæs Kommune kan du desuden hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Derfor vil din iværksætterkonsulent hos Iværksætterhuset også henvise dig til Erhvervshus Hovedstaden, hvis I sammen vurderer, at du har brug for mere specialiseret rådgivning. Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedens vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Hovedstaden på tlf. 30 10 80 80.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Halsnæs
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.