Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Hørsholm Kommune

 

 

HIP - Iværksætterhuset

I Hørsmholm Kommune henvises du til Iværksætterhuset HIP, når du vil have rådgivning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Iværksætterhuset drives af Erhvervshus Hovedstaden og Erhvervshus København. 26 af regionens kommuner er desuden en del af Iværksætterhuset - herunder Hørsholm.

 

Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte egen virksomhed eller allerede er startet og ønsker vækst. Du kan få 1:1 personlig sparring med en af de erfarne konsulenter. Konsulenterne kender til potentialer og faldgruber som iværksætter. Du får sparring på lige dét, du mangler sparring på - om alt fra regnskab og moms til brug af facebook som markedsføringskanal.

 

Det er en rigtig god idé at indlede din iværksætterkarriere med at få rådgivning og sparring fra erfarne konsulenter. Erfaring viser, at iværksættere, der har fået hjælp i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, har større chance for at overleve, end iværksættere der ikke har fået vejledning. Så gør brug af tilbuddet!

 

HIP afholder desuden en lang række af gratis workshops, der er kan være meget værdifulde for dig som iværksætter. Du kan blandt andet deltage i workshoppen “Iværksætterintro”, der giver dig viden om det, du skal forholde dig til, når du starter livet som iværksætter.

 

Du kan se hele listen over workshops her!

 

Du kan deltage i alle workshops hos Iværksætterhuset uanset, om de bliver afholdt i din kommune eller ej.

 

Du kan desuden få et skræddersyet forløb, der består af 1:1 sparring, workshops og værktøjer, der tilsammen gør dig skarp på din videre proces som iværksætter. Forløbet sammensættes således, det matcher præcis de udfordringer, du står overfor.

 

Kontakt din lokale HIP rådgiver på tlf. 30 10 81 15 og få en snak om hvilket forløb, der passer dig!


Du kan besøge HIPs hjemmeside her!

 

 

 

 


 

Erhvervshus Hovedstaden

 Erhvervshus Hovedstaden logoSom iværksætter i Hørsholm Kommune kan du desuden hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i Region Hovedstaden.

 

Din iværksætterkonsulent hos Iværksætterhuset vil henvise dig til Erhvervshus Hovedstaden, hvis I sammen vurderer, at du har brug for mere specialiseret rådgivning. De erfarne konsulenter hos Erhvervshus Hovedstaden er uvildige, professionelle og målretter virksomhedens vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Hovedstaden på tlf. 30 10 80 80.

 

 

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.