Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Holbæk Kommune

 

Holbæk Erhvervsforum

Holbæk Erhvervsforum er din indgangsvinkel til rådgivning i Holbæk Kommune. De står klar til at hjælpe iværksættere godt på vej, og de har en række tilbud til dig som iværksætter - og det vil være en rigtig god idé at gøre brug af. Statistikker viser nemlig, at “overlevelsesraten” er højere hos de iværksættere, der har fået rådgivning i forbindelse med starten af egen virksomhed.

 

Holbæk Erhvervsforum tilbyder dig individuel personlig sparring, hvor du kan få sparring på din forretningsplan og eventuelt henvisning til professionelle rådgivere i medlemsnetværket.


Du kan kontakte Holbæk Erhvervsforum på tlf. 59 44 42 68, hvis du vil høre mere om den iværksættervejledning, du kan få.

 

Du kan besøge Holbæk Erhvervsforums hjemmeside her!

 

 

 

 

Rådgivercafé hos Holbæk Erhvervsforum 

Holbæk Erhvervsforum afholder desuden en månedlig Rådgivercafé i samarbejde med en lang række lokale rådgivningsmedlemmer. Her kan du få fortrolig og gratis én-til-én rådgivning af en advokat, bankrådgiver, revisor og/eller marketingsekspert. Hvis dine spørgsmål kræver mere omfattende svar, så vil rådgiveren guide dig videre i din proces.

 

Find den næste Rådgivercafé her

 

 

 

  

Iværksætterkursus hos Holbæk Erhvervsforum

Går du med en iværksætter i maven eller har du lige startet din egen virksomhed, kan det være en rigtig god idé at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus, har en højere “overlevelsesrate” sammenlignet med iværksættere, der ikke har.

 

Holbæk Erhvervsforum udbyder løbende iværksætterkurser, hvor målet er at få dig som iværksætter godt i gang og gøre dig robust til at klare livet som ivræksætter. På Iværksætterkurset vil emner som start af virksomhed, salg,  markedsføring, økonomi og meget andet blive drøftet.

 

Iværksætterkurset oprettes i takt med, at der modtages tilmeldinger. Kontakt Erhvervssekretær Lena Green på tlf. 59 44 42 68, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig.


 

 

 

 

  

Vækstfabrikken i Holbæk

Vækstfabrikken i Holbæk er et tilbud, der udbydes i samarbejde mellem Holbæk Kommune,  Holbæk Erhvervsforum og Erhvervshus Sjælland. Vækstfabrikken er et iværksættermiljø, hvor der tilbydes strukturerede rammer for god forretningsudvikling - det er mere end bare et kontorfællesskab. Du kan få rådgivning og vejledning til netop det, du har brug for.

 

Er du interesseret i at blive en del af kontorfællesskabet, kan du læse mere her! 

 

Du kan løbende få konsulentsparring og erhvervsrådgivning. Konsulenterne kan for eksempel hjælpe dig med salg og markedsføring, strategi og ledelse, internationalisering, produktudvidelse og finansiering og økonomi. På Vækstfabrikkerne på Sjælland afholdes der løbende events og workshops, der er relevante for dig som iværksætter.

 

Derudover får du et stort netværk af andre virksomheder, der holder til på en af Vækstfabrikkerne. Vækstfabrikken tilbyder et fantastisk miljø for iværksættere, hvor det er muligt at komme i kontakt med andre virksomheder og skabe et stort fagligt og socialt netværk fra start.

 

Vækstfabrikken i Holbæk har samme adresse som Holbæk Erhvervsforum, hvilket giver dig en unik mulighed for at få sparring fra deres rådgivere samt andre vækstfabrikanter!

 

Du kan læse mere om Vækstfabrikkerne her!


 

 

 

 

   

Erhvervshus Sjælland

Hvis du er iværksætter i Region Sjælland har du mulighed for at få rådgivning og sparring med en af Erhvervshus Sjællands konsulenter. Sammen med konsulenten lægger du en plan for, hvordan du kan udvikle din virksomhed - og det er alt sammen helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.

 

Du kan kontakte erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her! 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Holbæk
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.