Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Holbæk Kommune

 

Holbæk Erhvervsforum hjælper iværksættere godt i gang

Holbæk Erhvervsforum er din indgangsvinkel til rådgivning i Holbæk Kommune. De står klar til at hjælpe iværksættere godt på vej, og de har en række tilbud til dig som iværksætter - og det vil være en rigtig god idé at gøre brug af. Statistikker viser nemlig, at “overlevelsesraten” er højere hos de iværksættere, der har fået rådgivning i forbindelse med starten af egen virksomhed.

 

Holbæk Erhvervsforum tilbyder dig individuel personlig sparring, hvor du kan få sparring på din forretningsplan og eventuelt henvisning til professionelle rådgivere i medlemsnetværket.


Du kan kontakte Holbæk Erhvervsforum på tlf. 59 44 42 68, hvis du vil høre mere om den iværksættervejledning, du kan få.

 

Du kan besøge Holbæk Erhvervsforums hjemmeside her!

 

 

 

 

Rådgivercafé hos Holbæk Erhvervsforum 

Holbæk Erhvervsforum afholder desuden en månedlig Rådgivercafé i samarbejde med en lang række lokale rådgivningsmedlemmer. Her kan du få fortrolig og gratis én-til-én rådgivning af en advokat, bankrådgiver, revisor og/eller marketingsekspert. Hvis dine spørgsmål kræver mere omfattende svar, så vil rådgiveren guide dig videre i din proces.

 

Find den næste Rådgivercafé her

 

 

 

  

Iværksætterkursus hos Holbæk Erhvervsforum

Går du med en iværksætter i maven eller har du lige startet din egen virksomhed, kan det være en rigtig god idé at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus, har en højere “overlevelsesrate” sammenlignet med iværksættere, der ikke har.

 

Holbæk Erhvervsforum udbyder løbende iværksætterkurser, hvor målet er at få dig som iværksætter godt i gang og gøre dig robust til at klare livet som ivræksætter. På Iværksætterkurset vil emner som start af virksomhed, salg,  markedsføring, økonomi og meget andet blive drøftet.

 

Iværksætterkurset oprettes i takt med, at der modtages tilmeldinger. Kontakt Erhvervssekretær Lena Green på tlf. 59 44 42 68, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig.


 

 

Next Step puljen -> få op til 27.000 kr. i tilskud

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let. 

 

Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig. Når du bliver godkendt dækkes op til 85 % af regningen op til 36.000 kr. Du kan dog max. få 27.000 kr. i tilskud.

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

 

 

 

 

 

     

Erhvervshus SjællandErhvervshus Sjælland har også tilbud til iværksættere i Holbæk Kommune

Hvis du er iværksætter i Region Sjælland har du mulighed for at få rådgivning og sparring med en af Erhvervshus Sjællands konsulenter. Sammen med konsulenten lægger du en plan for, hvordan du kan udvikle din virksomhed - og det er alt sammen helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her! 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Holbæk
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.