Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Holstebro Kommune

 

NYT: En del af STARTVÆKST Holstebro's aktiviteter overtages af Holstebro Erhvervsforum. Vi opdaterer siden her, så snart vi har overblikket, over hvad ændringerne betyder. (HPW / 14.03.2024)

 

Iværksætterhjælp ved STARTVÆKST Holstebro

Startvækst Holstebro lokal erhvervsservice i Holstebro Kommune

Start din iværksættertilværelse ved at kontakte STARTVÆKST Holstebro. De tilbyder vejledning og sparring til iværksættere og virksomheder i Holstebro Kommune.

 

STARTVÆKST Holstebro hjælper dig med at løse de udfordringer, du står overfor – uanset om du allerede har etableret din virksomhed eller du først nu planlægger at blive iværksætter. 

 

Hos STARTVÆKST Holstebro har man en bred palette af viden inden for blandt andet:

 • Oprettelse af virksomhed
 • Salg og markedsføring
 • Webshops
 • Nye markeder
 • Den danske lovgivning
 • Trends
 • … og meget mere.

Udover at tilbyde personlig sparring afholdes en række events, som kan være med til at give dig et indblik i iværksætterlivet og fremme din virksomheds udvikling. 

Ved deltagelse i events har du også mulighed for at netværke med andre iværksættere og virksomhedsejere.


STARTVÆKST Holstebros sparring er gratis og foregår i al fortrolighed. 

 

Læs mere her!

  

Personlig vejledning hos STARTVÆKST Holstebro

Sidder du med spørgsmål eller har du nogle udfordringer med din forretningsidé, kan det være en god idé at få personlig vejledning. Du får personlige vejledning af en konsulent, der står klar til sparring.

 

Læs mere om personlig iværksættervejledning her! 

 

Udover STARTVÆKST Holstebro, bør du alliere dig med en revisor, en advokat og et reklamebureau, når du vil starte egen virksomhed. STARTVÆKST Holstebro kan sikkert vejlede dig i den forbindelse.

 

Iværksætterkursus hos STARTVÆKST Holstebro 

Hvis du har planer om at starte ny virksomhed, vil et iværksætterkursus være et rigtig god idé. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der har været på iværksætterkursus inden opstart af virksomhed, har en langt højere “overlevelsesrate” end iværksættere, der ikke har.

 

Iværksætterkursus hos STARTVÆKST Holstebro foregår over 6 aftener, hvor du bliver klædt godt på til at starte din egen virksomhed. Hver kursusaften har et nyt emne, så du bliver godt rustet med de rette værktøjer til livet som iværksætter. Emnerne vil blandt andet være forretningsplan/startegi, juridiske forhold, salg og service, markedsføring, økonomi og finansiering.

 

Der afholdes iværksætterkurser 2 gange om året. De finder sted forår og efterår og er i øvrigt gratis at deltage i! Du kan se oversigten over arrangementer og kurser for iværksættere i Holstebro her 

 

ErhvervsForum Holstebro

Der er tale om en relativt ny forening, men der er virkeligt kommet gang i dette ret nye tiltag i Holstebro kommune. ErhvervsForum Holstebro er et fælles forum for alle virksomheder, erhvervsorganisationer og uddannelser i Holstebro Kommune. Og der er bestemt også meget at komme efter som iværksætter. De afholder bl.a. en hel del interessante iværksætterarrangementer.

 

Og kontingentet for virksomheder, der er under 1 år gamle er 0 kr.!

  

Se hjemmesiden her: https://erhvervsforumholstebro.dk/ 

 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

 

Business Boost fra IværksætterDanmark

 

Business Boost er et ret nyt program, der skal hjælpe næste nye iværksættere. Kravene for at deltage er at du er igang med CVR, har fået en lille smule salg og nogle få kunder. Men din virkosmhed må max. være 3 år gammel.

 

Tilskuddet fra Business Boost indeholder:

 • Sparring med en vejleder om din virksomheds muligheder
 • Tilskud på op til 5.200 kr. (Og det er 100%'s penge, så du skal ikke medfinansiere selv)
 • Der er mulighed for både rådgivning og kompetenceudvikling, altså et kursusforløb fx.
 • Vælg enten op til 8 timers rådgivning af 650 kr i timen + moms ved en relevant rådgiver

 • eller vælg et kursus, der max koster 5.2000 kr. + moms

Læs mere om Business Boost her! 

  

 

Nupark

Formålet med Nupark er at styrke tilblivelsen af nye innovative virksomheder og udviklingen af eksisterende virksomheder gennem forskellige attraktive forretningsudviklingsprogrammer. Nupark er et kontorfællesskab med næsten 100 virksomheder. Du får et stort netværk af mange i samme situation som dig. Nupark hjælper dig desuden med at udvikle din forretning. Du kan enten få 1:1 sparring hos en af Nuparks konsulenter eller deltage i et af deres koncepter om forretningsudvikling.

  

Men vigtigt er; uanset om din virksomhed ligger i Nupark eller ej, kan du gøre brug af Nuparks tilbud om professionel forretningsudvikling.

 

Læs mere om Nupark her!

 

Erhvervshus Midtjylland i Holstebro

Erhvervshus Midtjylland er også klar med hjælp til iværksættere i Holstebro

Hos Erhvervshus Midtjylland kan du som iværksætter i Holstebro Kommune få vejledning og sparring på dine forretningsmuligheder af et stærkt hold af uvildige virksomhedskonsulenter.

  

Erhvervshus Midtjylland er et stærkt kompetencecenter, der hjælper dig og din virksomheds drift og udvikling gennem fx specialiseret 1:1 sparring eller via kollektive forløb. 

 

Erhvervshuset er desuden din lokale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation.

 

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

Ud over den hjælp du kan få fra STARTVÆKST Holstebro, har du som iværksætter i Region Midtjylland mulighed for at deltage i et udviklingsprogram for iværksættere med vækstambitioner. Ud over vækstambitioner skal dit CVR-nummer være under 3 år og registreret i Region Midtjylland, for at du kan deltage.

 

Programmet udbydes af Erhvervshus Midtjylland og indholder alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning. Altsammen tilbud, der har til formål at skubbe din virksomhed i retning mod vækst!

 

Erhvervshus Midtjyllands tilbud til vækstiværksættere indeholder bl.a. følgende:

 

-> Individuelle vækstforløb 

-> Kapitalcoachforløb

-> Mentorforløb
-> Advisory Board målrettet Startups
-> Vækstgrupper

-> Væksttræningsforløb
-> PLATO-forløb
-> Masterclasses om kapital

-> Præsentation for investorer, Business Angels eller andre kapitalaktører
-> Ledere til Startups

 

Læs mere på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her!

 

 

PARTNERE

I HOLSTEBRO KOMMUNE:

Revision Limfjord - bogføring og revision

 

 

 
Vil du starte egen virksomhed i Holstebro Kommune? Måske vil Holstebro Kommunes jobcenter bevilge et online iværksætterkursus.

 

 

  

  

    

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.