Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Rådgivning i Ikast-Brande Kommune

 

 

De 2 kommuner, Ikast-Brande og Herning, samarbejder om erhvervsfremme indsatsen i de 2 kommuner via driften af et fælles Erhvervråd.

 

 

Erhvervsrådet - Herning & Ikast-Brande

 

Du finder din indgang til en god virksomhedsstart hos Erhvervsrådet i Herning og Ikast-Brande. Erhvervsrådet kalder iværksætterindsatsen for Startershub, hvor du som kommende eller nuværende iværksætter kan hente inspiration og gode råd. Det er altid en god idé at blive udfordret på din idé og forretningsmodel. Startershub tilbyder en række ydelser, du med fordel kan drage nytte af: fælles start-op møder og individuel vejledning.

 

StartersHub start-op møde  

 

Hvis du går med en drøm om at blive selvstændig med egen virksomhed, er det en rigtig god idé at tage til et start-op møde hos StartersHub. Start-op mødet er altså for dig, der går med en iværksætterdrøm, men ikke er kommet igang endnu. Du vil blandt andet få mere viden om, hvad det indebærer at være iværksætter. Du får gode råd til, hvordan du kommer godt i gang og får succes. Du bliver opmærksom på, hvilke udfordringer du skal være særligt opmærksom på. Start-op møderne er fællesmøder med andre iværksætter, der er i samme båd som dig.

 

Du kan læse mere om start-op møderne her!


 

 

 

 

 

 

 

Erhvervshus Midtjylland 

 

Erhvervshus Midtjylland logo

Som iværksætter i Ikast-Brande Kommune er der også hjælp at hente hos Erhvervshus Midtjylland. Hos Erhvervshus Midtjylland får du vejledning og sparring på dine forretningsmuligheder af et stærkt hold af uvildige virksomhedskonsulenter.

 

Erhvervshus Midtjylland er et stærkt kompetencecenter med tilbud der hjælper dig og din virksomheds drift og udvikling gennem individuel parring eller kollektive forløb. 

 

Erhvervshuset er desuden din lokale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation.

 

 

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

 

Udover den hjælp du kan få fra Erhvervsrådet - Herning & Ikast-Brande, har du som iværksætter i Region Midtjylland mulighed for at deltage i et udviklingsprogram for iværksættere med vækstambitioner. Ud over vækstambitioner skal dit CVR-nummer være under 3 år og registreret i Region Midtjylland, for at du kan deltage.

 

Programmet udbydes af Erhvervshus Midtjylland og indholder alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning. Altsammen tilbud, der har til formål at skubbe din virksomhed i retning mod vækst!

 

Erhvervshus Midtjyllands tilbud til vækstiværksættere indeholder bl.a. følgende:

 

-> Individuelle vækstforløb

-> Kapitalcoachforløb

-> Mentorforløb
-> Advisory Board målrettet Startups
-> Vækstgrupper

-> Væksttræningsforløb
-> PLATO-forløb
-> Masterclasses om kapital

-> Præsentation for investorer, Business Angels eller andre kapitalaktører
-> Ledere til Startups

 

Læs mere på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her!

 

Baggrund

Erhvervshus Midtjylland er et af seks tværkommunale Erhvervshuse som blev etableret i forbindelse med vedtagelse af Lov om erhvervsfremme 2018. Erhvervshus Midtjylland hjælper alle virksomheder i regionen, der har brug for specialiseret hjælp.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Ikast-Brande
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.