Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Ishøj -> Få iværksætterrådgivning i Ishøj Kommune

 

Iværksætter Ishøj

Som iværksætter i Ishøj Kommune har du flere muligheder for at få rådgivning. Første tilbud er IværksætterIshøj, som tilbyder gratis 1:1 sparring og vejledning til dig, der overvejer at blive selvstændig eller allerede har startet egen virksomhed. Du skal stille alle spørgsmål - store som små.

 

IværksætterIshøj holder til på 3. sal i Centret for Byfornyelse på Ishøj Rådhus. Du er meget velkommen til at kigge på forbi hos dem. Du kan også ringe på tlf. 43 57 72 56 og få en uforpligtende snak. Se hjemmesiden her!

 

Det kan være en rigtig god idé at få noget hjælp i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Flere statistikker viser nemlig, at “overlevelsesraten” er højere hos iværksættere, der fået rådgivning i forbindelse med etableringen af egen virksomhed.

 

IværksætterIshøj afholder desuden løbende rådgivercaféer, hvor du kan få konkrete svar på dine spørgsmål, da der vil være en bred vifte af professionelle rådgivere. Du kan møde en advokat, revisor, it-ekspert og salgs- og marketingsekspert.

 

Der afholdes desuden et Åbent Netværk, hvor nye virksomheder kan komme og være en del af et aktivt iværksættermiljø, hvor i kan hjælpe og udvikle hinanden. Du kan komme med dine spørgsmål og få en snak med en iværksætterkonsulent og de øvrige iværksættere.

 

Du kan finde den næste Rådgivercafé og Åbent Netværk her!

 


 

 

Next Step puljen -> få op til 27.000 kr. i tilskud

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let. 

 

Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig. Når du bliver godkendt dækkes op til 85 % af regningen op til 36.000 kr. Du kan dog max. få 27.000 kr. i tilskud.

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

  

 


 

HIP Hovedstadens Iværksætterprogram lukker og IVÆRKSÆTTER DANMARK tager over.

Du har måske tidligere hørt om iværksætterprogrammet HIP og om workshops mv.? Det program udløber nu og erstattes af et nyt iværksætterprogram, som hedder Iværksætter Danmark. 

 

Du kan på listen over arrangementer og events i Ishøj Kommune, se hvilke der afholdes lokalt eller i nærheden af dig. En del afholdes som webinarer, men nogle også med fysisk fremmøde. Se kommende arrangementer her!

 


 

 

 

Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden hjælper iværksættere i Ishøj Kommune

Som iværksætter i Ishøj Kommune kan du hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i hele Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedes vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder iværksætterhjælp og vejledning til virksomheder fra 0-3 år samt før startere.

 

Der tilbydes Iværksætterintroer, som er en tre-fire timers workshop om basal forretningsudvikling, valg af virksomhedsform, grundlæggende salg og markedsføring etc. Disse vil løbende blive afholdt i hele hovedstadsregionen.

 

Men forbered dig gerne godt inden starten. Du kan bl.a. med fordel læse Startinfo's IværksætterGuide, så du er lidt forberedt.

 

Er du herefter klar til at gå videre, kan du kontakte Erhvervshus Hovedstadens Hotline på telefon 30 10 81 15 i tidsrummet 09.30 – 12.30 på alle hverdage. Du kan også sende en mail med spørgsmål til Ivaerksaetter@ehhs.dk.

 

Erhvervshuset tilbyder også 1:1 vejledningsforløb til dig, som har et cvr-nummer, et klart pitch, samt indledende markedserfaring. De individuelle vejledninger bruges ikke længere til afklaring af grundlæggende spørgsmål omkring moms, skat, virksomhedsform etc.

 


 

  

 

 

 

 

 

 
2. Arrangementer og events i Ishøj
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.