Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Ishøj Kommune

 

 

Iværksætter Ishøj

 

Som iværksætter i Ishøj Kommune har du flere muligheder for at få rådgivning. Første tilbud er IværksætterIshøj, som tilbyder gratis 1:1 sparring og vejledning til dig, der overvejer at blive selvstændig eller allerede har startet egen virksomhed. Du skal stille alle spørgsmål - store som små.

 

IværksætterIshøj holder til på 3. sal i Centret for Byfornyelse på Ishøj Rådhus. Du er meget velkommen til at kigge på forbi hos dem. Du kan også ringe på tlf. 43 57 72 56 og få en uforpligtende snak.

 

Det kan være en rigtig god idé at få noget hjælp i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Flere statistikker viser nemlig, at “overlevelsesraten” er højere hos iværksættere, der fået rådgivning i forbindelse med etableringen af egen virksomhed.

 

IværksætterIshøj afholde desuden løbende rådgivercaféer, hvor du kan få konkrete svar på dine spørgsmål, da der vil være en bred vifte af professionelle rådgivere. Du kan møde en advokat, revisor, it-ekspert og salgs- og marketingsekspert.

 

Der afholdes desuden et Åbent Netværk, hvor nye virksomheder kan komme og være en del af et aktivt iværksættermiljø, hvor i kan hjælpe og udvikle hinanden. Du kan komme med dine spørgsmål og få en snak med en iværksætterkonsulent og de øvrige iværksættere.

 

Du kan finde den næste Rådgivercafé og Åbent Netværk her!

 

 

 

 


 

HIP - Iværksætterhuset

 

Din anden mulighed for rådgivning i Ishøj Kommune er Iværksætterhuset. Iværksætterhuset drives af Erhvervshus Hovedstaden, og Københavns Erhvervshus er projektpartner. 26 af regionens kommuner er desuden en del af Iværksætterhuset - herunder Ishøj.

 

Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte egen virksomhed eller allerede er startet og ønsker vækst. Du kan få 1:1 personlig sparring med en af de erfarne konsulenter. Konsulenterne kender til potentialer og faldgruber som iværksætter. Du får sparring på lige dét, du mangler sparring på - om alt fra regnskab og moms til brug af facebook som markedsføringskanal.

 

Det er en rigtig god idé at indlede din iværksætterkarriere med at få rådgivning og sparring fra erfarne konsulenter. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der har fået vejledning og sparring i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, har større chance for at overleve, end iværksættere der ikke har fået vejledning. Så det er en rigtig god idé at gøre brug af tilbuddet om vejledning.

 

HIP afholder desuden en lang række af gratis workshops, der er kan være meget værdifulde for dig som iværksætter. Du kan blandt andet deltage i workshoppen “Iværksætterintro”, der giver dig viden om det, du skal forholde dig til, når du starter livet som iværksætter.

 

Du kan se hele listen over workshops her!

 

Du kan deltage i alle workshops hos Iværksætterhuset uanset, om de bliver afholdt i din kommune eller ej.

 

Du kan desuden få et skræddersyet forløb, der består af 1:1 sparring, workshops og værktøjer, der tilsammen gør dig skarp på din videre proces som iværksætter. Forløbet sammensættes således, det matcher præcis de udfordringer, du står overfor.

 

Kontakt din lokale HIP rådgiver på tlf. 30 10 80 92 og få en snak om dine ønsker.

 

Du kan besøge HIPs hjemmeside her

 

 

 

 


  

Erhvervshus Hovedstaden

 Erhvervshus Hovedstaden logo

Som iværksætter i Ishøj Kommune kan du desuden hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Din iværksætterkonsulent hos Iværksætterhuset eller IværksætterIshøj vil henvise dig til Erhvervshus Hovedstaden, hvis I sammen vurderer, at du har brug for mere specialiseret rådgivning. De erfarne konsulenter hos Erhvervshus Hovedstaden er uvildige, professionelle og målretter virksomhedens vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Hovedstaden på tlf. 30 10 80 80.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.