Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Ishøj Kommune

 

Iværksætter Ishøj

Som iværksætter i Ishøj Kommune har du flere muligheder for at få rådgivning. Første tilbud er IværksætterIshøj, som tilbyder gratis 1:1 sparring og vejledning til dig, der overvejer at blive selvstændig eller allerede har startet egen virksomhed. Du skal stille alle spørgsmål - store som små.

 

IværksætterIshøj holder til på 3. sal i Centret for Byfornyelse på Ishøj Rådhus. Du er meget velkommen til at kigge på forbi hos dem. Du kan også ringe på tlf. 43 57 72 56 og få en uforpligtende snak.

 

Det kan være en rigtig god idé at få noget hjælp i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Flere statistikker viser nemlig, at “overlevelsesraten” er højere hos iværksættere, der fået rådgivning i forbindelse med etableringen af egen virksomhed.

 

IværksætterIshøj afholde desuden løbende rådgivercaféer, hvor du kan få konkrete svar på dine spørgsmål, da der vil være en bred vifte af professionelle rådgivere. Du kan møde en advokat, revisor, it-ekspert og salgs- og marketingsekspert.

 

Der afholdes desuden et Åbent Netværk, hvor nye virksomheder kan komme og være en del af et aktivt iværksættermiljø, hvor i kan hjælpe og udvikle hinanden. Du kan komme med dine spørgsmål og få en snak med en iværksætterkonsulent og de øvrige iværksættere.

 

Du kan finde den næste Rådgivercafé og Åbent Netværk her!

 


 

Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden hjælper iværksættere i Rudersdal Kommune

Som iværksætter i Ishøj Kommune kan du hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i hele Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedes vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder iværksætterhjælp og vejledning til virksomheder fra 0-3 år samt før startere.

 

Der tilbydes Iværksætterintroer, som er en tre-fire timers workshop om basal forretningsudvikling, valg af virksomhedsform, grundlæggende salg og markedsføring etc. Disse vil løbende blive afholdt i hele hovedstadsregionen.

 

Men forbered dig gerne godt inden starten. Du kan bl.a. med fordel læse Startinfo's IværksætterGuide, så du er lidt forberedt.

 

Er du herefter klar til at gå videre, kan du kontakte Erhvervshus Hovedstadens Hotline på telefon 30 10 81 15 i tidsrummet 09.30 – 12.30 på alle hverdage. Du kan også sende en mail med spørgsmål til Ivaerksaetter@ehhs.dk.

 

Erhvervshuset tilbyder også 1:1 vejledningsforløb til dig, som har et cvr-nummer, et klart pitch, samt indledende markedserfaring. De individuelle vejledninger bruges ikke længere til afklaring af grundlæggende spørgsmål omkring moms, skat, virksomhedsform etc.

 


 

HIP Hovedstadens Iværksætterprogram lukker

Du har måske tidligere hørt om iværksætterprogrammet HIP og om workshops mv.? Det program udløber nu og erstattes af et nyt iværksætterprogram, som kommer til at hedde Iværksætter Danmark. Det lanceres efter planen i slutningen af foråret 2020.

 


  

MarkedsføringsmentorGreen Click er specialister i onlinemarketing, facebook og instagram

Er du afhængig af en god hjemmeside til din iværksætter virksomhed, og skal dine kunder gerne finde dig på Google og de sociale medier, som Facebook, LinkedIn og Instagram? Og har Corona udbruddet presset din fysiske forretning, så du er nødt til at satse på mere online tilstedeværelse?

 

Firmaet Green Click i Aalborg og København har etableret en mentorordning, du måske kunne benytte dig af. Uanset hvor i landet du har adresse.

 

Det koster altid penge at blive synlig, men det koster især penge ikke at være det! Med en Markedsføringsmentor tilknyttet, lærer du selv løbende hvad du kan gøre, og har et fagligt super stærkt bagland at trække på hos Green Clicks specialister.

 

Du bruger måske kun 2-3 timers konsulentbistand om måneden, og den viden om hvad du gør (læringen) bliver hos dig og ikke på et bureau, som skal udføre det for dig. Så når du kan selv, står du bare af ordningen.

 

Mentorbistanden kan sagtens gennemføres via skype, facetime mv. så der ikke er behov for fysiske møder. Det kan faktisk også være du kan få tilskud til at benytte rådgivningen fx fra SMV Digital eller andre ordninger.

 

Hør mere om dine muligheder for at få tilknyttet en Markedsføringsmentor.

 

Bemærk Startinfo.dk modtager ikke penge fra Green Click, hvis du evt. melder dig til.

 

 

 

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.