Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Jammerbugt Kommune

  

VækstJammerbugt

Vækst Jammerbugt er Jammerbugt Kommunes erhvervskontor og det er din indgangsvinkel til iværksætterrådgivning. På erhvervskontoret er der erfarne konsulenter til stede, der kan hjælpe dig med afklaring af din nye virksomhedsidé. Og det er gratis! 

 

Ren statistisk ved vi det er en god idé at benytte rådgivning i forbindelse med start af egen virksomhed. Den første vejledning hos erhvervskontoret hæver din "overlevelsesrate" målt efter 3 år fra ca. 50 % til 57 %. Og bruger du efterfølgende private rådgivere lægger vi 8 % mere oveni, så de chancer for succes stiger til 65 %. Brug det! Alt andet ville være tåbeligt!

 

Vækst Jammerbugt træffes på telefon 72 57 89 80 eller du kan bestille tid til en samtale på mail vaekst@jammerbugt.dk 

 

Mentornetværket i Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Mentornetværk består af 10 mentorer, som tilsammen udgør et professionelt netværk af erfarne virksomhedsledere, der via egne kompetencer og erfaringer kan være med til at styrke  din kompetence som iværksætter.

 

Mentornetværket kan vejlede og bistå dig i udarbejdelse af forretningsplaner, salgsplaner, generel sparring og mentorrådgivning inden for økonomi, salgs, finansiering, generationsskifte mv.

 

For mere information om Mentornetværket:

Læs mere om de 10 mentorprofilers kompetencer

 

Socialøkonomisk virksomhed

Vil du starte en Socialøkonomisk Virksomhed?

Vækst Jammerbugt og Jammerbugt Kommune er sammen med Frederikshavn Kommune og Erhvervhus Nord partnere i et fælles projekt målrettet socialøkonomisk iværksætteri.

Her er linket til dem du skal snakke med i Jammerbugt Kommune: Klik her!

 

PARTNERE I JAMMERBUGT

KOMMUNE:

 

Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen
 BDO Revisionsfirma i Jammerbugt kommune
 Digigraf Tryk og Reklame Pandrup Jammerbugt
 Link til mand og bil netværk for selvkørende arbejdskraft

 

 

 

 

 

StartUp Club JammerbugtJammerbugt StartUp Club rådgivning til iværksættere 

Alle erhvervskontorerne i de 11 kommuner i Nordjylland har etableret en StartUp Club som et nyt tilbud til iværksættere. Den gamle ordning - Nordjysk Iværksætter Netværk (NiN) - med offentlige tilskud er efterhånden lukket, så nu har Vækst Jammerbugt allieret sig med en gruppe af dedikerede private rådgivere, der alle ønsker at bidrage til udviklingen af nye virksomheder i Jammerbugt kommune.

 

Henvend dig til Vækst Jammerbugt for at høre nærmere!


 

 

 

 

 

Logo for iværksætteruddannelsen

Iværksætteruddannelsen ved Infolinkkurser

og Aalborg Handelsskole

 

Et iværksætterkursus er en super god idé, hvis du vil rigtig godt i gang med din egen virksomhed. "Overlevelsesraterne" er helt vildt høje for de personer, der deltager i et iværksætterkursus inden start af virksomhed. Du får først og fremmest dygtige oplægsholdere med egen erfaring fra drift af virksomhed, lejlighed til at møde en bred vifte af rådgivere, gratis individuel rådgivning, personlig sparring og tid og ro til at arbejde med dit koncept og din forretningsplan.

 

Og du får et netværk med 12-18 andre kommende selvstændige, der sikkert kan hjælpe dig med meget, lige som du kan hjælpe dem!

 

Hvis du er ledig er der gode muligheder for at få Jobcenteret til at bevilge et iværksætterkursus forløb, hvor du på 6 uger kan få en grundig indføring, hvad det vil sige at være iværksætter. Se linket her.

 

Men der er også mulighed for at deltage i et aftenforløb. Undervisningen forløber over 8 mandage/onsdage aftener i tidsrummet 18-22. Der er typisk mellem 10 og 20 deltagere på et hold - som regel fra en bred vifte af brancher.

 

Undervisningen indeholder en blanding af oplæg, selvstændigt arbejde, gruppearbejde og personlig sparring, så du er sikker på at få gennemtænkt din forretningsidé på alle leder og kanter, og så du kan få svar på alle de spørgsmål, du ligger inde med.

 

Læs mere om iværksætterudannelsen her!

 

Undervisningen foregår på Aalborg Handelsskole, Langagervej 16, 9220 Aalborg


 

 

 

 

 

Erhvervshus Nordjylland (tidl. Væksthus Nordjylland) 

Erhvervshus Nordjylland tilbyder også rådgivning til iværksættere i Jammerbugt Kommune

Som iværksætter i Nordjylland har du mulighed for at supplere den rådgivning du kan få på erhvervskontoret med rådgivning fra Erhvervshus Nordjylland. Erhvervshus Nordjylland har hovedkontor på Novi i Aalborg og filial på Mors.

 

Erhvervshusets konsulenter er gratis at benytte, kan tilbyde en specialiseret rådgivning, og de har et stærkt netværk af både private og offentlige samarbejdspartnere.”

 

Erhvervshuset udbyder flere EU finansierede programmer bl.a. Nordjysk NewBizz.

 

Erhvervshuset træffes på telefon 70 21 08 08 eller klik her.


 

 

 

 

 

 

 

Nordjysk NewBizz

 Er et program for vækstiværksættere i Region Nordjylland, der udbydes af Erhvervshus Nordjylland i samarbejde med de 11 erhvervskontorer i Nordjylland, herunder Vækst Jammerbugt. Der er mulighed for at du kan få tilskud til at købe rådgivning samt få tildelt en vækstguide fra Vækjst Jammerbugt, der kan følge din virkomheds udvikling i en periode. 

 

Se nærmere om de 2 vækstiværksætter tilbud her!  Og kontakt Vækst Jammerbugt vedr. hjælp til udfyldelse af ansøningen. Det er ikke så svært, som man skulle tro.

 


 

Innovativ Vækst 

Er du ledig og højtuddannet med en visionær idé, der kan skabe mindst et par arbejdspladser foruden dig egen, så er innovativ vækst måske noget for det. Det er især målrettet at du kan få tid til at arbejde videre med din idé, så du behøver ikke at være kommet så langt med dit projekt endnu. Du får først 6 ugers intensivt forløb, og har mulighed for sideløbende at få tildelt en vækstguide, og midler til at købe privat rådgivning ved siden af. Forløbet kan i alt vare 26 uger. Klik her for flere detaljer.

 


 


 

 

 

 

Life Science Innovation (LSI)

LSI North Denmark Logo

Er du iværksætter inden for sundhed- og velfærdsområdet og har en god idé, kan du få hjæp fra LSI's dygtige forretningsudviklere.

LSI's vision er at styrke sundheds- og velfærdsinnovation i Nordjylland og skabe værdi via erhvervsvækst, vidensudvikling og bedre sundheds- og velfærdsløsninger til gavn for virksomheder, borgere og sundhedsvæsenet.

 

Tilbagemeldingerne fra iværksætter, der har benyttet LSI er super positive. For mere information klik her.

 

 

 

 

  


 

 

Private rådgivere

 Det er naturligvis ikke nok som iværksætter at benytte offentlige rådgivere. De offentlig kan hjælpe di gindlendingsvist, men du skal gerne ha' etableret kontakt til dit eget "miniteam" af private rådgivere. Startinfo.dk har i Jammerbugt kommune en del partnere, der præsenteres med logo'er her på siden. Dem kan vi bestemt anbefale!

 

 

Denne side om iværksætteri i Jammerbugt Kommune er støttet af Iværksætteruddannelsen, BDO (Tidl. Revisor Team Nord), Digigraf Tryk og Reklame samt Mand&Bil netværk for håndværkere og handymen.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Jammerbugt
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.