Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Kalundborg Kommune

  

Søg iværksætterhjælp hos Kalundborgegnens Erhvervsråd

Kalundborgegnens Erhvervsråd er din indgangsvinkel til rådgivning i Kalundborg Kommune. Her kan du booke et møde med en af deres iværksættervejledere til et gratis, uforpligtende og vejledende møde. Iværksættervejlederne kan besvare de spørgsmål, du må have og sætte dig i kontakt med de rigtige mennesker, der kan hjælpe dig videre.

 

Det kan være en rigtig god idé at indlede livet som iværksætter med rådgivning, da flere statistikker viser, at iværksættere, der har fået vejledning i forbindelse med opstarten af sin virksomhed, har en højere “overlevelsesrate”, end iværksættere der ikke har fået rådgivning.

 

Du kan kontakte Kalundborgegnens Erhversråd på tlf 30 73 77 31 og hør mere om dine muligheder for rådgivning. 


 

 

 

 

  

Iværksætterkursus

I samarbejde med Zealand i Roskilde et iværksætterkursus til dig, der overvejer at starte egen virksomhed eller lige er startet. Gennem 13 aftener får du konkrete værktøjer, de hårde facts og bløde overvejelser, der gør dig godt klædt på til livet som iværksætter. Hver kursusgang vil omhandle et bestemt emne, der er relevant for dig som iværksætter.

 

Du vil blive undervist af undervisere med speciale og praktisk erfaringen inden for det, de underviser i. Undervejs kan du samle din læring i en forretningsplan.

 

Alle undervisningsgange foregår mellem 16.30 - 19.30/20.30 og foregår i Kalundborgegnens Erhvervsråds lokaler.

 

Det koster 2.295 kr. at deltage i kurset.

 

Du kan læse mere om iværksætterkurset her!

 

Hvis du gerne vil høre mere om kurset og dets indhold så kontakt Jens Lerage fra Kalundborgegnens Erhvervsråd på  tlf. 30 73 77 31.

 


 

 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 


 

 

 

 

  

Netværk for minivirksomheder og Iværksættere

Hos Kalundborgegnens Erhvervsråd findes et netværk for minivirksomheder og iværksættere. Her lægger deltagerne stor vægt på at fortælle om og lytte til den seneste udvikling i de virksomhed, som de er i gang med at bygge op. Der udveksles erfaringer om alt fra regnskabsprogrammer til salg via webshops. Deltagerne i dette netværk er alt fra kostvejledere til caféejere. Netværket mødes typisk om morgenen hver 6. torsdag.

 

Kontakt Jens Lerager på tlf. 30 73 77 31 og hør mere om netværket.


 

 

 

 

 

Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland hjælper iværksættere i Kalundborg

Som iværksætter i Kalundborg Kommune kan du få rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sjælland. Sammen med en af deres konsulenten laver I en plan for, hvordan du kan udvikle din virksomhed - og det er alt sammen helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.


Du kan kontakte Erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her

 

 

 
2. Arrangementer og events i Kalundborg
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.