Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Københavns Kommune

 

Start med iværksætterrådgivning hos Erhvervshus Hovedstaden

  

Ny organisering af Iværksætter hjælpen i København.

Erhvervshus Hovedstaden står for iværksætterrådgivningen i København

Organisering af Erhvervsfremme i København er ændret, så Erhvervshus Hovedstaden har overtaget opgaven med rådgivning, iværksættervejledning og afholdelse af arrangementer mv. fra Københavns Erhvervshus. Så det er Erhvervshus Hovedstaden, du skal tage fat i for at få hjælp til start af egen virksomhed. De kalder sig også en gang i mellem for Copenhagen Business Hub, men det skal du ikke lade dig forvirre af, for det er samme organisation.

 

Se nærmere på hjemmesiden her!

 

Dog skal du som udgangspunkt være registreret med CVR nummer, hvilket er lidt dumt, når du bare overvejer at blive iværksætter. Men her kan du så benytte dig af diverse både online og fysiske møder, hvor du kan blive lidt klogere på at starte virksomhed. 

 

Klik på menuen til venste herfor og vælg "Arrangementer og Events".

 

Københavns Erhvervshus rådgiver ikke længere iværksættere

Men heldigvis er 2 af de super dygtige iværksætterrådgivere flytttet med fra Københavns Erhvervshus til Erhvervshus Hovedstaden. Her kan du trække på deres startup ekspertise. Du kan se tilbud fra Erhvervshus Hovedstaden på link her!

 

Alternativt kan du ringe på tlf. 30 10 80 80 eller skriv en mail på Ivaerksaetter@ehhs.dk og få en aftale med en forretningsudvikler. De vil altid gerne hjælpe dig som ny startup i København.

 

Du kan også vælge at tage på "Iværksætterintro". Her får du en basisintroduktion og gode værktøjer til at arbejde med de væsentligste spørgsmål og udfordringer, som møder en iværksætter. Se listen over planlagte Iværksætterintro forløb og andre arrangementer i København på listen her!

 

Rent statistisk ved vi, det er en god idé at benytte iværksættervejledning i forbindelse med start af egen virksomhed. Den første vejledning hos erhvervskontoret hæver din "overlevelsesrate" målt efter 3 år fra ca. 50 % til 57 %. Og bruger du efterfølgende private rådgivere lægger vi 8 % mere oveni, så dine chancer for succes stiger til 65 %. Brug det! Alt andet ville være tåbeligt!

 

Så ta' imod alt den iværksætterstøtte du kan få!

 

Hjælp til start af egen virksomhed er så vigtigt. Uanset hvor erfaren du er og  uanset din branche så søg iværksætter hjælp. Der er mange, der gerne vil hjælpe dig godt igang.

 

Iværksætterkursus i København

Det er klart anbefalelsesværdigt at gå på iværksætterkursus inden opstart af firma. Resultaterne er så gode at kun meget få må lukke deres virksomhed efter de har gennemført et iværksætterkursus.

 

Der kører online iværksætterkurser løbende og vi forsøger at få dem alle med på listen over arrangementer for iværksættere i København.

 

Er du ledig og vil du starte din egen virksomhed i Københavns Kommune? Måske vil Københavns Kommunes jobcenter bevilge et online iværksætterkursus til dig. Henvend dig til Københavns Jobcenter på Gammel Køge Landevej 43. Du skal nok i forvejen booke tid. Det kan du gøre på Københavns Kommunes hjemmeside her: https://www.kk.dk/selvbook 

 

IværksætterDanmark

Erhvervshusene er gået sammen om et nationalt program for iværksættere. Programmet tilbyder en perlerække af workshops og kurser, hvoraf langt de fleste er gratis at deltage i. Nogle af workshopene afvikles fysisk i København eller andre byer, men der er også mange onlineforløb, som man kan deltage i uanset, hvor man bor i landet. 

 

Erhvervshus Hovedstaden står i spidsen for programmet.

 

Tjek vores arrangementskalender for at finde de udbudte kurser. Vi medtager dem alle her på Startinfo.dk sammen med en lang række andre relevante tilbud.

 

 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

  

 

 

Iværksætterretshjælpen

 Iværksætterretshjælpen er en retshjælpsforening, der tilbyder gratis juridisk rådgivning til iværksættere og selvstændige indenfor alle erhvervsretlige områder. Retshjælpen består af jura- og erhvervsjurastuderende på kandidatuddannelsen, som har særlig interesse og speciale indenfor de erhvervsretlige områder. 

  

Iværksætterretshjælpen har afdelinger i København og Aalborg. Missionen er at gøre det lettere for iværksættere at få den hjælp de har brug for.

  

Find dem på linket her!

  


  

Siderne om iværksætteri i København præsenteres i samarbejde med Lunar Bank, BOB Linkbulding, Qred Erhvervslån samt itn ∣ vision - software, salg og lagerstyring til webshops.

 

 

 

 

  

PARTNERE I

KØBENHAVNS KOMMUNE:

 

 


Lunar Bank tilbyder billig erhvervskonto til selvstændige.

 

 

 

 

FÅ BILLIGT OG HURTIGT EN ERHVERVSKONTO

 

Web2sale tilbyder webshopløsninger til iværksættere

 

 

Qred tilbyder erhvervslån til iværksættere i København

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøg om et erhvervslån 

 

 

Vil du starte egen virksomhed i Københavns Kommune? Måske vil Københavns Kommunes jobcenter bevilge et online iværksætterkursus.

 

 

 

 Få mere trafik fra Google, tjek dine muligheder med BOB Linkbuilding 

 

 

   

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i København
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.