Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i København Kommune

 

 

Start med iværksætterrådgivning hos Erhvervshus Hovedstaden

 

 OBS. På grund af udbruddet at Corona Virus skal du forvente at møder afholdes pr. telefon eller skype og arrangementer i København er udskudt ind til videre...

 

NYT NYT NYT 

Organisering af Erhvervsfremme i København er under ændring. Erhvervshus Hovedstaden har overtaget opgaven med rådgivning, vejledning og afholdelse af arrangementer mv. fra Københavns Erhvervshus.

 

Heldigvis er 2 af de super dygtige iværksætterrådgivere flytttet med til Erhvervshus Hovedstaden. Du kan se tilbud fra Erhvervshus Hovedstaden på link her!

 

Alternativt kan du ringe på tlf. 30 10 81 15 eller skriv en mail på Ivaerksaetter@ehhs.dk og få en aftale med en forretningsudvikler. 

 

Du kan også vælge at tage på "Iværksætterintro". Her får du en basisintroduktion og gode værktøjer til at arbejde med de væsentligste spørgsmål og udfordringer, som møder en iværksætter. Se listen over planlagte Iværksætterintro forløb og andre arrangementer på listen her!

 

Rent statistisk ved vi, det er en god idé at benytte rådgivning i forbindelse med start af egen virksomhed. Den første vejledning hos erhvervskontoret hæver din "overlevelsesrate" målt efter 3 år fra ca. 50 % til 57 %. Og bruger du efterfølgende private rådgivere lægger vi 8 % mere oveni, så dine chancer for succes stiger til 65 %. Brug det! Alt andet ville være tåbeligt!

 

 

Markedsføringsmentor.Kontakt Thomas Holst Frederiksen, Green Click for at høre mere om mulighederne for at få tilknyttet en Markedsføringsmentor

Er du afhængig af en god hjemmeside til din iværksætter virksomhed, og skal dine kunder gerne finde dig på Google og de sociale medier, som Facebook, LinkedIn og Instagram? Og har Corona udbruddet presset din fysiske forretning, så du er nødt til at satse på mere online tilstedeværelse?

 

Firmaet Green Click i Aalborg og København har etableret en mentorordning, du måske kunne benytte dig af. Uanset hvor i landet du har adresse.

 

Det koster altid penge at blive synlig, men det koster især penge ikke at være det! Med en Markedsføringsmentor tilknyttet, lærer du selv løbende hvad du kan gøre, og har et fagligt super stærkt bagland at trække på hos Green Clicks specialister.

 

Du bruger måske kun 2-3 timers konsulentbistand om måneden, og den viden om hvad du gør (læringen) bliver hos dig og ikke på et bureau, som skal udføre det for dig. Så når du kan selv, står du bare af ordningen.

 

Mentorbistanden kan sagtens gennemføres via skype, facetime mv. så der ikke er behov for fysiske møder. Det kan faktisk også være du kan få tilskud til at benytte rådgivningen fx fra SMV Digital eller andre ordninger.

 

Hør mere om dine muligheder for at få tilknyttet en Markedsføringsmentor.

 

Bemærk Startinfo.dk modtager ikke penge fra Green Click, hvis du evt. melder dig til..

 

 

  

PARTNERE I

KØBENHAVNS KOMMUNE:

 

 

 

 

Revision Limfjord - bogføring og revision

 
Green Click Online Specialister i onlinemarketing, facebook og instagram

 

 

 

 

 

 

 

  

HIP, Hovedstadens Iværksætter Program er under afvikling!!! Vi opdaterer snarest muligt.

HIP er et uddannelsesprogram for iværksætter under Erhvervshus Hovedstaden med København Erhvervshus,  som projektpartner og 26 andre kommuner i Region Hovedstaden er deltagere.

 

Programmet er finansieret af de deltagende kommuner med støtte fra EU Socialfond og Vækstforum Hovedstaden. Deltagelse i et af tilbudene, workshops mv. kræver du laver timeregnskab. Dette sker automatisk, som en del af kurset, så det er ret let.

 

Du kan besøge programmet og se deres tilbud her! 

Du kan tilmelde dig nyhedsbrev fra HIP her! 

Du kan også tilmelde dig HIP's nyhedsbrev for Iværksættere her!

 


 

Erhvervshus Hovedstaden 

Erhvervshus Hovedstaden vejleder iværksættere i København

Som iværksætter i Region Hovedstaden har du mulighed for øvrige tilbud fra Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden har kontor på Fruebjergvej 3 i København og filial i Hillerød og på Bornholm. 

 

Erhvervshusets konsulenter er gratis at benytte og kan tilbyde en specialiseret rådgivning, som ikke alle erhvervskontorer har mulighed for at tilbyde. 

 

Erhvervshuset udbyder flere EU finansierede programmer bl.a. HIP - Hovedstadens Iværksætterprogram, men også andre programmer inden for fx. digitalisering, grøn omstilling og meget mere.

 

Erhvervshuset træffes på telefon 30 10 80 80 eller på hjemmesiden her! 


 

 

 

 

 

 

Iværksætterkurser 

Et iværksætterkursus er en super god idé, hvis du vil rigtig godt i gang med din egen virksomhed. "Overlevelsesraterne" er helt vildt høje for de personer, der deltager i et iværksætterkursus inden start af virksomhed. I Københavns kommune er kurser opsplittede i enkelt workshopmoduler, med de emner der er behov for hos nystartede virksomheder. Se listen over arrangementer og kurser for iværksættere i København her! 


 

Iværksætterretshjælpen

Iværksætterretshjælpen er en retshjælpsforening, der tilbyder gratis juridisk rådgivning til iværksættere og selvstændige indenfor alle erhvervsretlige områder. Retshjælpen består af jura- og erhvervsjurastuderende på kandidatuddannelsen, som har særlig interesse og speciale indenfor de erhvervsretlige områder. 

 

Iværksætterretshjælpen har afdelinger i København og Aalborg. Missionen er at gøre det lettere for iværksættere at få den hjælp de har brug for.

 

Find dem på linket her!

 

 

Siderne om iværksætteri i København præsenteres i samarbejde med Revision Limfjord - Bogføring og Revision og Green Click - Specialister i online marketing.

 

  

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i København
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.