Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Københavns Kommune

 

Start med iværksætterrådgivning hos Erhvervshus Hovedstaden

  

Ny organisering af Iværksætter hjælpen i København.

Erhvervshus Hovedstaden står for iværksætterrådgivningen i København

Organisering af Erhvervsfremme i København er ændret, så Erhvervshus Hovedstaden har overtaget opgaven med rådgivning, iværksættervejledning og afholdelse af arrangementer mv. fra Københavns Erhvervshus.

 

Københavns Erhvervshus rådgiver ikke længere iværksættere

Men heldigvis er 2 af de super dygtige iværksætterrådgivere flytttet med fra Københavns Erhvervshus til Erhvervshus Hovedstaden. Her kan du trække på deres startup ekspertise. Du kan se tilbud fra Erhvervshus Hovedstaden på link her!

 

Alternativt kan du ringe på tlf. 30 10 80 80 eller skriv en mail på Ivaerksaetter@ehhs.dk og få en aftale med en forretningsudvikler. De vil altid gerne hjælpe dig som ny startup i København.

 

Du kan også vælge at tage på "Iværksætterintro". Her får du en basisintroduktion og gode værktøjer til at arbejde med de væsentligste spørgsmål og udfordringer, som møder en iværksætter. Se listen over planlagte Iværksætterintro forløb og andre arrangementer på listen her!

 

Rent statistisk ved vi, det er en god idé at benytte iværksættervejledning i forbindelse med start af egen virksomhed. Den første vejledning hos erhvervskontoret hæver din "overlevelsesrate" målt efter 3 år fra ca. 50 % til 57 %. Og bruger du efterfølgende private rådgivere lægger vi 8 % mere oveni, så dine chancer for succes stiger til 65 %. Brug det! Alt andet ville være tåbeligt!

 

Så ta' imod alt den iværksætterstøtte du kan få!

 

Hjælp til start af egen virksomhed er så vigtigt. Uanset hvor erfaren du er og  uanset din branche så søg iværksætter hjælp. Der er mange, der gerne vil hjælpe dig godt igang.

 

Iværksætterkursus

På grund af Coronakrisen har der ikke været afholdt så mange iværksætterkurser som normalt. Men det er heldigvis så småt på vej igang igen. Det er også klart anbefalelsesværdigt at gå på iværksætterkursus inden opstart af firma. Resultaterne er faktisk ret gode. En del af kurserne gennemføres som en egentlig iværksætteruddannelse, hvor man endda kan optjene ETCS point.

 

Der kører både online kurser og kurser med fysisk fremmøde, og vi forsøger at få dem alle med på listen over arrangementer for iværksættere i København.

 

IværksætterDanmark

Erhvervshusene er gået sammen om et nationalt program for iværksættere. Programmet tilbyder en perlerække af workshops og kurser, hvoraf langt de fleste er gratis at deltage i. Nogle af workshopene afvikles fysisk i København eller andre byer, men der er også mange onlineforløb, som man kan deltage i uanset, hvor man bor i landet. 

 

Erhvervshus Hovedstaden står i spidsen for programmet.

 

Tjek vores arrangementskalender for at finde de udbudte kurser. Vi medtager dem alle her på Startinfo.dk sammen med en lang række andre relevante tilbud.

 

 

Iværksætterpuljen -> få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter burge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud.

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 


 

 

AdvisoryBoard deltager via Københavns Erhvervshus

Måske skal du ikke lige fra starten af ha' en bestyrelse. Det er de færreste iværksættere, der de første år satser på det. Men der kan faktisk være en idé i at få lidt sparring fra en erfaren erhvervsmand eller erhvervskvinde, som kan vejlede dig i din virksomheds opstart.

 

Københavns Erhvervhus har en Advisory Board Emnebank, bestående at folk, der enten selv har erfaring som iværksættere eller fra ledelse i andre virksomheder. Og de kan tilbyde at guide dig i din opstart helt gratis.

 

Læs mere om opstart af Advisory Bord hos Københavns Erhvervshus.

  


 

 

Markedsføringsmentor - her kan du få SEO rådgivning i København.

Er du afhængig af en god hjemmeside til din iværksætter virksomhed, og skal dine kunder gerneGreen Click Online Specialister i onlinemarketing, facebook og instagram finde dig på Google (SEO) og de sociale medier, som Facebook, LinkedIn og Instagram? Og har Corona udbruddet presset din fysiske forretning, så du er nødt til at satse på mere online markedsføring og tilstedeværelse?

 

Firmaet Green Click i Aalborg og København har etableret en mentorordning, du måske kunne benytte dig af. Uanset hvor i landet du har adresse.

 

Det koster altid penge at blive synlig, men det koster især penge ikke at være det! Med en Markedsføringsmentor tilknyttet, lærer du selv løbende hvad du kan gøre, og har et fagligt super stærkt bagland at trække på hos Green Clicks specialister.

 

Du bruger måske kun 2-3 timers konsulentbistand om måneden, og den viden om hvad du gør (læringen) bliver hos dig og ikke på et bureau, som skal udføre det for dig. Så når du kan selv, står du bare af ordningen.

 

Mentorbistanden kan sagtens gennemføres via skype, facetime mv. så der ikke er behov for fysiske møder. Det kan faktisk også være du kan få tilskud til at benytte rådgivningen fx fra SMV Digital eller andre ordninger.

 

Hør mere om dine muligheder for at få tilknyttet en Markedsføringsmentor.

 

Bemærk Startinfo.dk modtager ikke penge fra Green Click, hvis du evt. melder dig til..

 


 

 

  

PARTNERE I

KØBENHAVNS KOMMUNE:

Revision Limfjord - bogføring og revision er også at træffe i København

 

 
Green Click Online Specialister i onlinemarketing, facebook og instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

ITN Vision Software til webshops

 

 

 

  

HIP Hovedstadens Iværksætterprogram lukker

Du har måske tidligere hørt om iværksætterprogrammet HIP og om workshops mv.? Det program udløber nu og erstattes af Iværksætter Danmark.

 


 

 

 

 

 

 

Iværksætterretshjælpen

Iværksætterretshjælpen er en retshjælpsforening, der tilbyder gratis juridisk rådgivning til iværksættere og selvstændige indenfor alle erhvervsretlige områder. Retshjælpen består af jura- og erhvervsjurastuderende på kandidatuddannelsen, som har særlig interesse og speciale indenfor de erhvervsretlige områder. 

 

Iværksætterretshjælpen har afdelinger i København og Aalborg. Missionen er at gøre det lettere for iværksættere at få den hjælp de har brug for.

 

Find dem på linket her!

 


 

Siderne om iværksætteri i København præsenteres i samarbejde med Green Click - Specialister i online marketing (SEO rådgivning), Revision Limfjord - bogføring og revision samt itn ∣ vision - software, salg og lagerstyring til webshops.

 

#iværksætterkøbenhavn #startupcph #startupcopenhagen #startup #iværksætterrådgivning #iværksættervejledning #startuphjælp #iværksætterhjælp #seo rådgivning #københavn #erhvervscenter #erhvervshus

 

  

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i København
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.