Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Køge Kommune

  

Iværksætterådgivning hos Connect Køge 

Connect Køge er din indgangsvinkel til rådgivning i Køge Kommune. Køge Kommune har i samarbejde med erhvervslivet i Køge-området etableret erhvervsfonden Connect Køge. Her kan du få fortrolig vejledning, så du kan komme videre med din virksomhed eller få hjælp til opstarten af den.

 

Statistikker viser faktisk, at “overlevelsesraten” blandt iværksættere, der har modtaget rådgivning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, er en del højere end hos iværksættere, der ikke har.

 

Hos Connect Køge kan du få fortrolig vejledning og få svar på de spørgsmål, som du går og har. Derudover kan du få henvisning til andre offentlige eller private rådgivere, der kan besvare de spørgsmål, som Connect Køge ikke kan hjælpe dig med.

 

Du kan kontakte Connect Køge på tlf 72 73 64 74 eller besøge deres hjemmeside her! 


 

 

 

 

  

Iværksætterkursus: “Iværksætteri i Praksis”

Connect Køge arrangerer desuden iværksætterkurser, hvor du får et solidt fundament til at starte egen virksomhed. Du får konkrete værktøjer og bliver godt klædt på til et liv som iværksætter.

 

Du vil gennem 15 aftener kommer du hele vejen rundt om at starte og drive egen virksomhed. Underviserne har speciale og praktisk erfaring indenfor forskellige temaer, og du får mulighed for at omsætte den viden, du får, til konkrete handlinger i netop din virksomhed.

 

Kurset “Iværksætter i Praksis” udbydes som en del af Akademiuddannelsen på Erhvervsakademi. Kurset betragtes derfor som en kompetencegivende uddannelse, der svarer til 10 ECTS-point, og du har mulighed for at afslutte forløbet med en eksamen.

 

Kurset koster 1.995 kr. inkl moms og foregår over 17 aftener.


Du kan læse mere om kurset her! 


 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 

 

 

 

Vækstfabrikken i Køge

Vækstfabrikken er et tilbud, der udbydes i samarbejde mellem Køge Kommune og Erhvervshus Sjælland. Vækstfabrikken er et iværksættermiljø, der tilbyder strukturerede rammer for forretningsudvikling. Som en del af vækstfabrikken kan du få rådgivning og vejledning til netop det, du har brug for. Vækstfabrikkens konsulenter kan for eksempel hjælpe dig med salg og markedsføring, strategi og ledelse, internationalisering, produktudvidelse og finansiering og økonomi.

 

På vækstfabrikkerne rundt om i Region Sjælland afholdes der løbende events og workshops, der er relevante som dig for iværksætter. Derudover får du et stort netværk af andre vækstfabrikanter, som du løbende kan sparre med.

 

Vækstfabrikken i Køge ligger i den hvide by og deler hus med Køge Erhvervsservice og kontorhotellet Køge Bugt Erhvervscenter.


Du kan læse mere om Vækstfabrikkerne her!


 

 

 

 

 

 

 

Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland hælper også iværksættere i Køge

Som iværksætter i Region Sjælland, har du mulighed for at få rådgivning og sparring af  en af Erhvervshusets konsulenter. Sammen med konsulenten lægger i en plan for, hvordan du udvikler din virksomhed - og det er helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her


 

 

 

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Køge
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.