Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Kolding Kommune

  

Business Kolding er din indgangsvinkel som iværksætter

Business Kolding er centrum for iværksætterindsatsen i Kolding Kommune. De har en bred palette af muligheder, der kan hjælp dig som iværksætter - lige fra den spæde start til den allerede etablerede iværksætter. Business Kolding afholder informationsmøder, tilbyder rådgivning samt en mentorordning.

 

Du kan desuden blive medlem af foreningen Business Kolding, hvor du bliver en del af et stort netværk af mere end 525 erhvervsdrivende og iværksætter. Du kan desuden deltage i mere end 75 årlige netværksarrangementer. Og husk: netværk er vigtigt!

 

Du kan finde hjemmesiden for Business Kolding her!

 

 

Informationsmøder hos Business Kolding  

 

Hvis du går med en iværksætterdrøm, kan det være en fordel for dig at starte med et gratis informationsmøde, der giver dig et rigtig godt udgangspunkt for at komme videre med opstarten af din virksomhed. Til mødet får du værdifuld viden og en række værktøjer, så du bliver bedre rustet til at komme i gang. Du bliver desuden oplyst om de muligheder du har for hjælp som iværksætter.

 

Alle kan deltage i informationsmødet, uanset om blot har en idé eller om du allerede har startet din virksomhed.

 

Det eneste det koster er din tid, men det er tid godt givet ud! Du kan læse mere om informationsmøderne her!

 

 

PARTNERE I 

KOLDING

KOMMUNE:

 

 Lunar Bank tilbyder billig erhvervskonto til selvstændige.

 

 

 

 

 

 

FÅ BILLIGT OG HURTIGT EN ERHVERVSKONTO

 

Qred tilbyder erhvervslån til iværksættere i Kolding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøg om et erhvervslån

 

   

Rådgivning hos Business Kolding

Business Kolding tilbyder 1:1 rådgivning, hvis du overvejer at starte egen virksomhed, eller hvis du allerede er godt i gang. De tilbyder sparring lige der, hvor du er med din idé eller virksomhed. 1:1 rådgivningen er gratis for alle, der overvejer at starte virksomhed eller allerede har startet virksomhed i Kolding Kommune.

 

Dog rådgiver de ikke indenfor jura, skat, patenter og lignende. Hver torsdag fra 16-18 er der gratis rådgivning for alle iværksættere. Her kan du altid møde en advokat, revisor, etableringsrådgiver og en fjerde rådgiver, der rådgiver om et specifikt tema, der skifter hver uge. De kan besvare dine spørgsmål indenfor jura, skat, patenter og lignende.

 

Du kan læse mere om den gratis rådgivning og book en tid her

 

 

 

 

   

Mentorordning hos Business Kolding 

Hvis du har brug for kvalificeret sparring i din virksomhed, kan det være en fordel for at få en mentor. En mentor er en erfaren virksomhedsleder, der selv har prøvet kræfter med at opstarte egen virksomhed. Det kan være en fordel at få sparring fra en udenforstående neutral person, der ikke er den del af dit arbejdsliv. Mentorer vil typisk have et stærkt netværk, massere af erfaring og lysten til at lytte. Deres baggrunde er meget forskellige, hvor nogle er stærke på strategi, mens andre er stærke på salg, markedsføring, administration og ledelse.

 

Hvis du vil læse mere om mentorordningen eller ønsker at få en mentor, kan du læse mere her!

 

 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Iværksætterkursus: “Iværksætteri i praksis”

Hvis du går med en drøm om at blive iværksætter, kan det være en virkelig god idé at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er langt højrere hos de iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus.

 

Business Kolding tilbyder i samarbejde med Udviklingscenter Syd et iværksætterkursus, der forløber sig over syv aftener. På kurset får du det fulde overblik over alle områder af virksomhedsdriften. Der tages udgangspunkt i din egen virksomhed, og efter sidste kursusgang vil du stå med en færdig forretningsplan. Forløbet giver dig desuden mulighed for at netværke med andre ligesindede og få inspiration til styrkelse af din forretning.

 

Kurset koster 1.000 kr. pr. person inkl. moms. Prisen er også inkluderet bogen “Iværksætteri i praksis”.

 

Du kan læse mere om iværksætterkurset og andre arrangmenter i Kolding på vores Arrangementer og event siden om Kolding her! 

 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 

 

 

       

Erhvervshus Sydjylland

Erhvervshus Sydjylland hjælper også iværksættere i Kolding

Hvis du er iværksætter i Sydjylland, har du mulighed for at få ekstra rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sydjylland. Gennem et forløb hos Erhvervshus Sydjylland afklares dine udviklingsbehov - ofte ved brug af Væksthjulet. Rådgivningen hos Erhvervshuset er ofte mere målrettet netop din branche, end den rådgivning du får ved de kommunale erhvervshuse.

 

Erhvervshus Sydjylland har kontor i Vojens.


Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her! 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Kolding
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.