Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Kolding Kommune

  

Business Kolding

Business Kolding er centrum for iværksætterindsatsen i Kolding Kommune. De har en bred palette af muligheder, der kan hjælp dig som iværksætter - lige fra den spæde start til den allerede etablerede iværksætter. Business Kolding afholder informationsmøder, tilbyder rådgivning samt en mentorordning.

 

Du kan desuden blive medlem af foreningen Business Kolding, hvor du bliver en del af et stort netværk af mere end 525 erhvervsdrivende og iværksætter. Du kan desuden deltage i mere end 75 årlige netværksarrangementer. Og husk: netværk er vigtigt!

 

Du kan finde hjemmesiden for Business Kolding her!

 

 

 

 

Informationsmøder hos Business Kolding  

Hvis du går med en iværksætterdrøm, kan det være en fordel for dig at starte med et gratis informationsmøde, der giver dig et rigtig godt udgangspunkt for at komme videre med opstarten af din virksomhed. Til mødet får du værdifuld viden og en række værktøjer, så du bliver bedre rustet til at komme i gang. Du bliver desuden oplyst om de muligheder du har for hjælp som iværksætter.

 

Alle kan deltage i informationsmødet, uanset om blot har en idé eller om du allerede har startet din virksomhed.

 

Det eneste det koster er din tid, men det er tid godt givet ud!


Informationsmøder afholdes i samarbejde med IVER (se længere nede på siden), men er arrangeret af Business Kolding. Du kan læse mere om informationsmøderne her!

 

 

 

  

Rådgivning hos Business Kolding

Business Kolding tilbyder 1:1 rådgivning, hvis du overvejer at starte egen virksomhed, eller hvis du allerede er godt i gang. De tilbyder sparring lige der, hvor du er med din idé eller virksomhed. 1:1 rådgivningen er gratis for alle, der overvejer at starte virksomhed eller allerede har startet virksomhed i Kolding Kommune.

 

Dog rådgiver de ikke indenfor jura, skat, patenter og lignende. Hver torsdag fra 16-18 er der gratis rådgivning for alle iværksættere. Her kan du altid møde en advokat, revisor, etableringsrådgiver og en fjerde rådgiver, der rådgiver om et specifikt tema, der skifter hver uge. De kan besvare dine spørgsmål indenfor jura, skat, patenter og lignende.

 

Du kan læse mere om den gratis rådgivning og book en tid her

 

 

 

 

   

Mentorordning hos Business Kolding 

Hvis du har brug for kvalificeret sparring i din virksomhed, kan det være en fordel for at få en mentor. En mentor er en erfaren virksomhedsleder, der selv har prøvet kræfter med at opstarte egen virksomhed. Det kan være en fordel at få sparring fra en udenforstående neutral person, der ikke er den del af dit arbejdsliv. Mentorer vil typisk have et stærkt netværk, massere af erfaring og lysten til at lytte. Deres baggrunde er meget forskellige, hvor nogle er stærke på strategi, mens andre er stærke på salg, markedsføring, administration og ledelse.

 

Hvis du vil læse mere om mentorordningen eller ønsker at få en mentor, kan du læse mere her!

 

 

 

  

 

Iværksætterkursus: “Iværksætteri i praksis”

Hvis du går med en drøm om at blive iværksætter, kan det være særdeles fordelagtigt at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er langt højrere hos de iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus.

 

Business Kolding tilbyder i samarbejde med Iver-samarbejdet og Udviklingscenter Syd et iværksætterkursus, der forløber sig over syv aftener. På kurset får du det fulde overblik over alle områder af virksomhedsdriften. Der tages udgangspunkt i din egen virksomhed, og efter sidste kursusgang vil du stå med en færdig forretningsplan. Forløbet giver dig desuden mulighed for at netværke med andre ligesindede og få inspiration til styrkelse af din forretning.

 

Kurset koster 1.000 kr. pr. person inkl. moms. Prisen er også inkluderet bogen “Iværksætteri i praksis”.

 

Du kan læse mere om iværksætterkurset og andre arrangmenter i Kolding på vores Arrangementer og event siden om Kolding her! 

 

 

 

  


 

MEDSTRØM

MEDSTRØM er et EU finanseriet projekt, der vil skabe kreativitet og vækst for iværksættere i Region Syddanmark. De tilbyder forskellige forløb, der passer til de fire trin, der er på iværksætterrejsen: idé, etablering, vækst og ekspansion.

 

Iværksætterworkshop: Tankestrøm

På workshoppen kan du prøve din idé af i professionelle og falige rammer. Du får mulighed for at modne din idé med faglig og personlig indsigt. Workshoppen er for kommende iværksættere eller helt nystartede iværksættere, der vil udvikle og/eller afprøve sin forretningsidé. Du kan også deltage som allerede etableret virksomhed, der ønsker at udvikle nye projekter eller produkter.

 

Workshoppen foregår over 2 dage i dagtimerne. Undervisning og materialer er gratis, men du betaler med dit engagement.

 

Du kan læse mere om Tankestrøm her!

 

 

 

 

Vækstforløb: Strømstyrke  

Vækstforløbet skal hjælpe dig med at løfte din virksomhed til det næste niveau. Du får viden og værktøjer til at fortsætte en god udvikling i din virksomhed, og du bliver klar til at vokse med din virksomhed. Målet med forløbet er, at du får bedre ledelseskompetencer og en forbedret bundlinje gennem træning i ledelse, innovation, salg, netværk, branding og kommunikation.

 

Du kan deltage i Strømstyrke, hvis du har haft CVR-nummer i 1-5 år. Forløbet tager ni måneder med 12 moduler og tre netværksarrangementer.

 

Power-Up er en del af et EU finansieret projekt - Medstrøm. Derfor er undervisningen og materialer gratis. I forbindelse med forløbet er der dog et forplejningsgebyr på 1750 kr., der dækker over kaffe, te, vand, frugt og kage og frokostbuffet.


Du kan læse mere om Strømstyrke her!

 

 

 

 


 

IVER - iværkfætter i trekantsområde

Iver er et samarbejde mellem Trekantområdets kommuner. Det er et iværksættermiljø og netværk til dig, der er klar til at springe ud i din iværksætterdrøm. Iver tilbyder dig gratis sparring med en af deres syv iværksætterkonsulenter. De har desuden overblik over de mange tilbud, du kan benytte dig af som iværksætter.

 

Du kan også deltage i et af deres mange informationsmøder, hvor du får konkret information og en række værktøjer, så du er godt klædt på til at starte din egen virksomhed. På den måde kan du undgå at begå de mest almindelige fejl, der ofte spænder ben for nye iværksættere.


Du kan læse mere om Iver-samarbejdet, og hvad de kan tilbyde dig her!

 

 

 

 

 


 

Erhvervshus Sydjylland

Erhvervshus Sydjylland logo

Hvis du er iværksætter i Sydjylland, har du mulighed for at få ekstra rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sydjylland. Gennem et forløb hos Erhvervshus Sydjylland afklares dine udviklingsbehov - ofte ved brug af Væksthjulet. Rådgivningen hos Erhvervshuset er ofte mere målrettet netop din branche, end den rådgivning du får ved de kommunale erhvervshuse.

 

Erhvervshus Sydjylland har kontor i Vojens.


Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her! 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Kolding
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.