Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Langeland Kommune

 

Langeland Kommune står til rådighed for iværksættere

Overvejer du at starte som selvstændig på Langeland bør du henvende dig til Langeland Kommune, der er klar til at hjælp dig godt i gang med din egen virksomhed.

 

Erhvervs-, kultur og turismechef Jane Jegind tilbyder etableringsvejledning for personer, som overvejer at starte virksomhed: Problemafklaring, forretningsplan og budget, støtte og finansieringsmuligheder, netværk og lokale samarbejder.

 

Se kontaktoplysningerne her!

 

 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

 

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 

 

 

 

 

 

Erhvervshus Fyn

Erhvervshus Fyn har også tilbud til iværksættere på LangelandSom iværksætter på Langeland, kan du kontakte Erhvervshus Fyn og få supplerende sparring og rådgivning fra en af deres konsulenter.

 

Fordelen ved denne vejledning er, at de ofte er meget specialiseret i netop den branche, som du befinder dig indenfor. I fællesskab med en af deres rådgivere skaber i et overblik over dine vækstmuligheder.

 

Erhvervshus Fyn har kontor i Odense.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder iværksættere. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her!

 

  

 

 
2. Langeland Kommune og andre myndigheder
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.