Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Morsø Kommune

 

Morsø Erhvervsråd 

Link til Morsø Erhvervsråds hjemmeside for iværksættere på Mors

Morsø Erhvervsråd er blevet styrket væsentligt i de seneste år, så der nu er et velfungerende erhvervskontor til rådighed for dig som iværksætter. Du har mulighed for at få indledende rådgivning hos erhvervsrådets konsulenter. Det er gratis og det virker ret godt - så benyt det!

 

En stor statistisk analyse af mere end 2.200 nordjyske iværksættere dokumenterer, at det er en særdeles god idé at benytte rådgivning i forbindelse med start af egen virksomhed. Den første vejledning hos erhvervskontoret hæver "overlevelsesraten" målt efter 3 år fra ca. 50 % til 57 %.

 

Og benytter du efterfølgende private rådgivere lægger vi 8 % mere oveni, så din chance for succes stiger til 65 %.

 

Se kontaktoplysninger her!

 

Netværk:

Som iværksætter har du brug for et netværk. Her er det oplagt, at man kan melde sig ind i det lokale erhvervsråd, og det kan klart anbefales. Man støtter op om erhvervsfremmeindsatsen i det lokalområder man er i, og det gælder også på Mors. Her er næsten alle de store og rigtig mange små virksomheder medlem...  Måske kan du sælge noget til dem! Læs mere om mulighederne for at blive medlem her! 

 

Lokaler på Mors: 

Morsø Erhvervsråd har deres egen oversigt over ledige lokaler. Tjek hjemmesiden her!

 


 

 

PARTNERE

I MORSØ KOMMUNE:

 
Vizuall Reklame & Webbureau i Thisted

 Revision Limfjord - bogføring og revision v

 

 

 

 

Link til mand&bil netværk for selvkørende arbejdskraft

 
Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus

  

StartUp Club Morsø 

Foto af Morsø StartUp Club

StartUp Club er et helt nyt tilbud til iværksættere. Erhvervskontorerne i de 11 kommuner i Nordjylland har etableret tilbuddet, som retter sig mod alle iværksættere. Den gamle ordning - Nordjysk Iværksætter Netværk (NiN) - med offentlige tilskud er efterhånden lukket, så nu har man allieret sig med en gruppe af dedikerede private rådgivere, der alle ønsker at bidrage til udviklingen af nye virksomheder i deres kommune.

 

Henvend dig til Morsø Erhvervsråd for at høre nærmere! 


 

 

 

 

Erhvervshus Nordjylland  

Erhvervshus Nordjylland logoSom iværksætter på Mors - og i resten af Nordjylland - har du mulighed for at supplere den rådgivning du kan få på erhvervskontoret, med rådgivning fra Erhvervshus Nordjylland. Erhvervshus Nordjylland har filial på Mors og hovedkontor i Aalborg.

 

Erhvervshusets konsulenter er gratis at benytte, kan tilbyde en specialiseret rådgivning, og har et stærkt netværk af både private og offentlige samarbejdspartnere.”

 

Erhvervshuset udbyder flere EU finansierede programmer bl.a. Nordjysk NewBizz. Morsø Erhvervsråd er aktive medspillere som vækstguider for iværksættere i Morsø Kommune.

 

Erhvervshus Nordjylland træffes på telefon 70 21 08 08 eller se hjemmesiden her!

 


 

 

 

 

 

Innovativ Vækst 

Er du ledig og højtuddannet med en visionær idé, der kan skabe mindst et par arbejdspladser foruden din egen, så er innovativ vækst måske noget for dig. Tanken er, at du kan få tid til at arbejde videre med din idé, selvom du ikke er kommet så langt med dit projekt endnu. Du får først 6 ugers intensivt forløb, og har mulighed for sideløbende at få tildelt en vækstguide, og midler til at købe privat rådgivning ved siden af. Forløbet kan i alt vare 26 uger.

 

Flere iværksættere med succes er startet via tilbuddet her. Tjek linket her! 

 

 

 

 

 

 

Life Science Innovation (LSI) 

Life Science Innovation LSI Nordjylland Logo

Er du iværksætter inden for sundhed- og velfærdsområdet og har en god idé, kan du få vejledning fra LSI's forretningsudviklere.

 

LSI's vision er at styrke sundheds- og velfærdsinnovation i Nordjylland og skabe erhvervsvækst, vidensudvikling og bedre sundheds- og velfærdsløsninger til gavn for virksomheder, borgere og sundhedsvæsenet 

 

Tilbagemeldingerne fra de iværksættere, der har fået hjælp fra LSI's forretningsudviklere, tyder på en ordningen, der er super velfungerende. Anbefalingen er derfor at bruge LSI! 

 

Læs om LSI her!

 


 

Denne side om iværksætteri i Morsø Kommune er støttet af Revision Limfjord - forretning fryder, Vizuall reklame og webbureau, Iværksætteruddannelsen samt Mand&Bil - netværk for håndværkere og handymen.

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer og øvrige lokaler på Mors
Startinfo.dk ApS
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.