Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Nordfyn Kommune

 

Iværksætter? Så kontakt Nordfyns Erhverv og Turisme

Nordfyns Erhverv og Turisme er din indgangsvinkel til rådgivning i Nordfyn Kommune. Uanset om du er iværksættere eller går med overvejelser om at blive iværksætter, tilbyder de gratis, individuel vejledning og sparring. En er deres erfarne iværksætter konsulenter er klar til af hjælpe dig med at få afklaring på de udfordringer og muligheder, der kan være i forbindelse med opstarten af egen virksomhed.

 

De tager gerne et eller flere møder for at hjælp dig godt i gang med at blive selvstændig. De kan blandt andet hjælpe dig med at præcisere din forretningsidé, beskrive dit forretningsområde, branche, ydelser, kunder og klarlægge dit koncepts bæredygtighed og budget.

 

Du kan kontakte erhvervskonsulent Ove Syberg på tlf. 21 17 21 01 eller via e-mail til os@neet.dk eller erhvervskonsulent Jørgen Stig Bårris på tlf. 61 96 05 69 eller via e-mail til jsb@neet.dk

 

Det kan være en rigtig god idé at få vejledning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, da flere statistikker viser, at iværksættere, der har modtaget vejledning i forbindelse med opstarten, har større chance for at overleve.

 

Gennem Nordfyns Erhverv og Turisme kan du også få adgang til et rådgivernetværk, hvor du som iværksætter kan få gratis rådgivning af forskellige specialister. Rådgivernetværket består af lokale eksperter, der kan hjælp iværksættere. Du kan blandt andet få rådgivning indenfor markedsføring, it, revision, jura, økonomi og uddannelse. Du kan få op til to timers gratis rådgivning.

 

Du kan læsere mere om rådgiverne i rådgivernetværket her! 

 

Er du interesseret i at få rådgivning fra rådgivernetværket, kan du kontakte Nordfyns Erhverv og Turisme og fortæl om dine behov. Du kan kontakt erhvervskonsulent Ove Syberg på tlf. 2117 2101 eller send en e-mail: os@neet.dk.

 

Som medlem af Nordfyns Erhverv og Turisme kan du benytte dig af mange af deres tilbud. Kontingentet starter fra 240 kr. ekskl. moms.

 


 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

 

 

 

  

Erhvervshus Fyn

Erhvervshus Fyn hjælper også iværksætter på Nordfyn

Som iværksætter på Fyn, kan du kontakte Erhvervshus Fyn og få supplerende sparring og rådgivning fra en af deres konsulenter. Fordelen ved denne vejledning er, at de ofte er meget specialiseret i netop den branche, som du befinder dig indenfor. I fællesskab med en af deres rådgivere skaber i et overblik over dine vækstmuligheder.

 

Erhvervshus Fyn har kontor i Odense.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her.

 

 

 
2. Arrangementer og events i Nordfyn
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.