Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Odder Kommune

 

Start dit iværksætterprojekt hos UdviklingOdder

Din indgangsvinkel til vejledning i Odder Kommune er UdviklingOdder. Uanset om du overvejer at starte egen virksomhed eller lige er nystartet selvstændig, kan du få gratis vejledning hos UdviklingOdder. De kender til de vilkår, problemer og udfordringer, som du som iværksætter kan stå overfor. Med iværksætterkonsulenternes viden, erfaring og faglige netværk kan de hjælpe dig på vej med din virksomhed.

 

Erfaringer viser, at det er fordelagtigt at have et godt fundament, når man starter egen virksomhed. Derfor er det en rigtig god idé at få vejledning, når du starter egen virksomhed, da det forbedrer din virksomheds chancer for overlevelse.

 

Kontakt UdviklingOdder på tlf. 87 80 40 50 eller udvikling@odder.dk.

 

UdviklingOdder arrangerer desuden iværksætterworkshops om nogle af de vigtigste emner for iværksættere og nystartede virksomheder. Hver workshop består af oplæg og efterfølgende deling af erfaringer med de andre deltagere. Der afholdes workshops i emnerne: prissætning, markedsføring, hjemmeside & SEO, netværk, salg og økonomi & regnskab.

 

Det koster 300 kr. ekskl. moms at deltage i en workshop. Hvis du ønsker at deltage i alle seks workshops, koster det 1.200 kr. ekskl. moms.


Du kan finde datoer for workshops her!

 

 

 

 

Iværksætterforløb hos UdviklingOdder

UdviklingOdder tilbyder dig desuden et iværksætterforløb, hvor du får en forsmag på livet som selvstændig. Som deltager på iværksætterforløbet får du en plads i et kontorfællesskab i Vokseværket, sparring og vejledning fra erfarne selvstændige, afklaringssamtaler og de ugentlige workshops. Forløbet starter med en samtale, hvor du sammen med en rådgiver lægger en plan for dit forløb, og du skal derefter til at arbejde med din forretningsmodel og budgetter.

 

Forløbet strækker sig over seks uger, men du kan vælge at forlænge eller forkorte dit forløb, som det passer dig. Et forløb med rådgivning, workshop og arbejdsplads i Vokseværket koster 950 kr. ekskl. moms pr. uge. Hvis du blot ønsker arbejdsplads og rådgivning koster det 650. kr. ekskl. moms pr. uge.

 

For mere information eller tilmelding kan du kontakte UdviklingOdder på mail hanne.wick@odder.dk eller tlf. 87 80 40 50.


 

 

Next Step puljen -> få op til 27.000 kr. i tilskud

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let. 

 

Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig. Når du bliver godkendt dækkes op til 85 % af regningen op til 36.000 kr. Du kan dog max. få 27.000 kr. i tilskud.

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland tilbyder også hjælp til iværksættere i Odder

Som iværksætter i Odder Kommune kan du få supplerende rådgivning hos Erhvervshus Midtjylland. Hos Erhvervshus Midtjylland får du vejledning og sparring på dine forretningsmuligheder af et stærkt hold af uvildige virksomhedskonsulenter.

 

Erhvervshus Midtjylland er et stærkt kompetencecenter med tilbud der hjælper dig og din virksomheds drift og udvikling gennem fx specialiserede 1:1 sparring eller via kollektive forløb. 

 

Erhvervshuset er desuden din lokale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation.

 

 

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

Udover den hjælp du kan få fra UdviklingOdder, har du som iværksætter i Region Midtjylland mulighed for at deltage i et udviklingsprogram for iværksættere med vækstambitioner. Ud over vækstambitioner skal dit CVR-nummer være under 3 år og registreret i Region Midtjylland, for at du kan deltage.

 

Programmet udbydes af Erhvervshus Midtjylland og indholder alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning. Altsammen tilbud, der har til formål at skubbe din virksomhed i retning mod vækst!

 

Erhvervshus Midtjyllands tilbud til vækstiværksættere indeholder bl.a. følgende:

 

-> Individuelle vækstforløb

-> Kapitalcoachforløb

-> Mentorforløb
-> Advisory Board målrettet Startups
-> Vækstgrupper

-> Væksttræningsforløb
-> PLATO-forløb
-> Masterclasses om kapital

-> Præsentation for investorer, Business Angels eller andre kapitalaktører
-> Ledere til Startups

 

Læs mere på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her!

 

Baggrund for Erhvervshusene i Danmark

Erhvervshus Midtjylland er et af seks tværkommunale Erhvervshuse som blev etableret i forbindelse med vedtagelse af Lov om erhvervsfremme 2018. Erhvervshus Midtjylland hjælper alle virksomheder i regionen, der har brug for specialiseret hjælp.

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Odder
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.