Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Odense Kommune

 

Odense Iværksætterservice hos Odense Kommune

Odense iværksætterservice er din indgangsvinkel til rådgivning i Odense Kommune.

 

Hos Odense Iværksætterservice kan du få sparring og rådgivning hos en af deres iværksætterkonsulenter. Du får professionel og uvildig feedback på din forretningsidé. Du får altså inputs til, hvordan du gør din forretningsidé til virkelighed. Et vejlederforløb giver dig desuden mulighed for at få adgang til privat rådgivning fra en bred vifte af specialister - eksempelvis advokater, revisorer, salgscoaches, grafikere og mange flere.  

 

Se hjemmesiden med Odense Kommunes tilbud til Iværksættere her!

 

Statistisk set ved vi, at det kan være en rigtig god idé at benytte rådgivning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Det viser sig nemlig, at en første vejledning hos et erhvervskontor hæver din overlevelsesrate efter tre år fra ca. 50 % til 57 %. Og hvis du efterfølgende gør brug af private rådgivere, kan du efterfølgende lægge 8 % mere oveni - så dine chancer for succes er nu 65 %. Så brug det!

 

 

 

 

Iværksætterhjulet - Iværksætterkursus Odense

Til dig der overvejer at blive selvstændig eller lige har startet egen virksomhed, kan det være en rigtig god idé at deltage i Iværksætterhjulet. Iværksætterhjulet er et iværksætterkursus, der består af seks aftener af 3,5 timer - alle dage fra 17.00-20.30. På kurset vil du få undervisning i emner som forretningsplan, økonomi, SKAT, markedsføring, jura og salg. Du bliver altså klædt godt på til starte din egen virksomhed.

 

Prisen for at deltage er 890 kr. inkl. moms og forplejning.

 

Du kan læse mere om Iværksætterhjulet og tilmelde dig her!

 

Hvis du overvejer at blive selvstændig, er det en rigtig god idé at deltage i et iværksætter kursus. i Odense. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus forud for opstarten af virksomhed, har en langt højere overlevelsesrate, end dem der ikke har!

 

Og så får du et netværk bla andre iværksættere, og det er faktisk ofte ganske nyttigt.


 

 

 

 

  

MEDSTRØM

MEDSTRØM er et EU finanseriet projekt, der har en vision om at skabe kreativitet og vækst for iværksættere i Region Syddanmark. MEDSTØM vil skabe øget iværksætteri og vækst i de kreative erhverv. De tilbyder forskellige forløb, der passer til de fire trin, der er på iværksætterrejsen: idé, etablering, vækst og ekspansion.

 

Det er ikke alle MEDSTRØMs forløb, der afholdes i Odense. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, hvor det nærmeste forløb afholdes. Du kan besøge MEDSTRØMs hjemmeside her! 

 

 

 

 

 

Iværksætterworkshop: Tankestrøm

På workshoppen kan du prøve din virksomhedsidé af i professionelle og faglige rammer. Du får mulighed for at udvikle din idé med faglig og personlig indsigt.

 

Workshoppen er for kommende iværksættere, der er helt nystartede iværksættere og som vil udvikle og afprøve sin forretningsidé. Tankestrøm er også for etablerede virksomheder, der vil udvikle nye projekter eller produkter.

 

Workshoppen foregår over 2 dage i dagtimerne. Det er gratis at deltage!

 

Du kan læse mere om Tankestrøm her!

 

 

Opstartsforløb: Power-Up

Opstartsforløbet Power-Up er for dig, der har en drøm om at starte virksomhed eller for dig, der lige er startet. Forløbet har fokus på netværk, sparring, salg og kerneværdien i din (kommende) virksomhed. Målet er, at du som ny iværksætter udvikler dit brand, koncept og din idé til en bæredygtig virksomhed. Du får et fagligt og ikke mindst personligt kompetenceløft. Power-Up består af ni workshops, hvor du får individuel sparring, praksisorienteret viden og værktøjer, et udvalg af valgfag og et netværk af andre nystartede iværksættere.

 

Du kan deltage i Power-Up, hvis du ikke har oprettet CVR-nummer endnu, eller hvis du har haft virksomhed i 0-1 år.  Power-up strækker sig over fire måneder, med 13 moduler i dagtimerne.

 

Power-Up er en del af et EU finansieret projekt - Medstrøm. Derfor er undervisningen og materialer gratis. I forbindelse med forløbet er der dog et forplejningsgebyr på 900 kr., der dækker over kaffe, te, vand, frugt og kage.

 

Du kan læse mere om Power-Up her

 

Vækstforløb: Strømstyrke  

Vækstforløbet hjælper dig med at løfte din virksomhed til det næste niveau. Du får viden og værktøjer til at fortsætte en god udvikling i din virksomhed, og du bliver klar til at vokse med din virksomhed. Målet er, at du får forbedrede ledelseskompetencer og en forbedret bundlinje gennem træning i ledelse, innovation, salg, netværk, branding og kommunikation.

 

Du kan deltage i Strømstyke, hvis du har haft CVR-nummer i 1-5 år. Forløbet tager ni måneder med 12 moduler og tre netværksarrangementer.

 

Power-Up er en del af et EU finansieret projekt - Medstrøm. Derfor er undervisningen og materialer gratis. I forbindelse med forløbet er der dog et forplejningsgebyr på 1750 kr., der dækker over kaffe, te, vand, frugt og kage og frokostbuffet.

 

Du kan læse mere om Strømstyrke her


 

 

 

 

  

Erhvervshus Fyn

Erhvervshus Fyn har også tilbud til iværksættere i Odense Kommune

Som iværksætter på Fyn, kan du kontakte Erhvervshus Fyn og få supplerende sparring og rådgivning fra en af deres konsulenter. Fordelen ved denne vejledning er, at de ofte er meget specialiseret i netop den branche, som du befinder dig indenfor. I fællesskab med en af deres rådgivere skaber i et overblik over dine vækstmuligheder.

 

Erhvervshus Fyn har kontor i Odense.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her!

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Odense
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.