Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Odsherred Kommune

 

Odsherred Erhvervsservice yder rådgivning til iværksættere

Som iværksætter i Odsherred Kommune kan du få vejledning hos en af deres erhvervskonsulenter. De står klar til at give dig gode råd til, hvordan du starter virksomhed og kan løbende give dig sparring på din drøm om at blive iværksætter. 

 

Det kan være en rigtig god idé at få hjælp i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Erfaringer viser nemlig, at "overlevelsesraten" er højere bland iværksættere, der har fået hjælp i opstarten og dermed har et godt fundament til at starte egen virksomhed. Så vi anbefaler klart, at du gør brug af tilbuddet. 

 

Du kan kontakte Odsherred Erhvervsservice på tlf. 30 52 39 24 eller på hjemmesiden her!

 


 

Odsherred Erhvervsforum 

Odsherred Erhvervsforum er en medlemsdrevet forening, der arbejder for at varetage erhvervslives interesser i Odsherred Kommune. Foreningen arrangerer kurser og events, og driver en række netværk med branchespecifikke temaer.

 

Se mere om Odsherred Erhvervsforum.

 


  

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 

 

 

 

  

Erhvervshus SjællandErhvervshus Sjælland er klar med iværksætterhjælp i Odsherred Kommune

Som iværksætter i Odsherred Kommune kan du få også iværksættervejledning og 1-1 sparring hos Erhvervshus Sjælland. Sammen med en af deres konsulenten laver I en plan for, hvordan du kan udvikle din virksomhed - og det er alt sammen helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.

 

Og så udbyder Erhvervshus Sjælland i øvrigt en del arrangmenter, kurser mv. Vi opdaterer dem her på Startinfo, der har relevans for iværksættere på siden her! 


Du kan kontakte erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her! 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.