Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Randers Kommune

 

Erhverv Randers 

Går du med tankerne om at starte ny virksomhed eller er du allerede i gang, så kan du altid få gratis og uforpligtende vejledning hos Erhverv Randers. Hos Erhverv Randers hjælper de dig videre med det, du har brug for - hvad enten det er hjælp til forretningsplan, råd fra en advokat eller revisor eller hvis du bare vil snakke med en uvildig og kyndig person om dine udfordringer og muligheder.  

 

Erhverv Randers har faktisk sin helt egen Iværksætterplatform, som hjælper dig som iværksætter med at strukturere og styre din forretningsudvikling. Du opretter en profil, og ingen af dine oplysninger vil blive givet videre til andre.

 

Gå til Iværksætterplatformen her!


Erhvervs Randers kan træffes på telefon 86 40 10 66, hvor du kan booke et uforpligtende møde.

Du kan også booke et møde på Iværksætterplatformen.

 

Husk! Iværksætterrådgivning øger din nye virksomheds overlevelsesmuligheder markant.

 

 

Iværksætternetværk hos Erhverv Randers

Du kan også blive en del af Iværksætternetværket hos Erhverv Randers, hvor du kan få inspiration og sparring om dine iværksætterdrømme fra ligesindede iværksættere. Derudover vil der til hvert møde være et oplæg om et relevant emne, der kan give dig viden eller inspiration.

 

Der holdes møde i Iværksætternetværket hver anden måde. Du kan tilmelde dig her!

 

 

 

 

 

Iværksætterforløb hos Erhverv Randers

Et iværksætterkursus er en god idé, hvis du gerne vil godt i gang med din nye virksomhed. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er markant højere for iværksætter, der har været på iværksætterkursus inden opstart af virksomhed.

 

Erhverv Randers har i samarbejde med Erhvervsakademi Dania udviklet et iværksætterkursus målrettet ledig, Kurset klæder dig på til at tracke en hverdag som iværksætter med workshops, hvor du får falige input, hvorefter du får tid til at arbejde med din egen idé. Under hver kursusgang vil du desuden få mulighed for individuel sparring med underviserne. Du får blandt andet undervisning i regnskab, markedsføring, jura, forretningsidé og meget mere.

 

Alle kursusgange afholdes i tidsrummet 17.15-21.00.

 

Du kan læse mere om iværksætterforløbet her!


 

 

Markedsføringsmentor.Green Click Online Specialister i onlinemarketing, facebook og instagram

Er du afhængig af en god hjemmeside til din iværksætter virksomhed, og skal dine kunder gerne finde dig på Google og de sociale medier, som Facebook, LinkedIn og Instagram? Og har Corona udbruddet presset din fysiske forretning, så du er nødt til at satse på mere online tilstedeværelse?

 

Firmaet Green Click i Aalborg og København har etableret en mentorordning, du måske kunne benytte dig af. Uanset hvor i landet du har adresse.

 

Det koster altid penge at blive synlig, men det koster især penge ikke at være det! Med en Markedsføringsmentor tilknyttet, lærer du selv løbende hvad du kan gøre, og har et fagligt super stærkt bagland at trække på hos Green Clicks specialister.

 

Du bruger måske kun 2-3 timers konsulentbistand om måneden, og den viden om hvad du gør (læringen) bliver hos dig og ikke på et bureau, som skal udføre det for dig. Så når du kan selv, står du bare af ordningen.

  

Mentorbistanden kan sagtens gennemføres via skype, facetime mv. så der ikke er behov for fysiske møder. Det kan faktisk også være du kan få tilskud til at benytte rådgivningen fx fra SMV Digital eller andre ordninger.

 

Hør mere om dine muligheder for at få tilknyttet en Markedsføringsmentor.

 

 

Bemærk Startinfo.dk modtager ikke penge fra Green Click, hvis du evt. melder dig til..

 

 

 

 

 

 

 

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland logo

Som iværksætter i Rander Kommune kan du hos Erhvervshus Midtjylland få vejledning og sparring på dine forretnings-muligheder af et stærkt hold af uvildige virksomhedskonsulenter.

 

Erhvervshus Midtjylland er et stærkt kompetencecenter med tilbud der hjælper dig og din virksomheds drift og udvikling gennem fx specialiserede 1:1 sparring eller via kollektive forløb. 

 

Erhvervshuset er desuden din lokale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation.

 

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

 

Udover den hjælp du kan få fra Erhverv Randers, har du som iværksætter i Region Midtjylland mulighed for at deltage i et udviklingsprogram for iværksættere med vækstambitioner. Ud over vækstambitioner skal dit CVR-nummer være under 3 år og registreret i Region Midtjylland, for at du kan deltage.

 

Programmet udbydes af Erhvervshus Midtjylland og indholder alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning. Altsammen tilbud, der har til formål at skubbe din virksomhed i retning mod vækst!

 

Erhvervshus Midtjyllands tilbud til vækstiværksættere indeholder bl.a. følgende:

 

-> Individuelle vækstforløb

-> Kapitalcoachforløb

-> Mentorforløb
-> Advisory Board målrettet Startups
-> Vækstgrupper

-> Væksttræningsforløb
-> PLATO-forløb
-> Masterclasses om kapital

-> Præsentation for investorer, Business Angels eller andre kapitalaktører
-> Ledere til Startups

 

Læs mere på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her!

 

Baggrund

Erhvervshus Midtjylland er et af seks tværkommunale Erhvervshuse som blev etableret i forbindelse med vedtagelse af Lov om erhvervsfremme 2018. Erhvervshus Midtjylland hjælper alle virksomheder i regionen, der har brug for specialiseret hjælp.


 

 

 

 

 

VisitRanders 

Har du en idé inden for turismebranchen, så vær opmærksom på, at Randers Kommune understøtter en særlig indsats indenfor iværksætter i turisme i Randers som en del af et regionalt initiativ. Erhverv Randers og VisitRanders kan formidle kontakt til de, der er interesseret.

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Randers
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.