Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Randers -> Få iværksætterrådgivning i Randers Kommune

 

Business Randers (Tidl. navn Erhverv Randers) kan hælpe dig som iværksætter.

Går du med tankerne om at starte ny virksomhed eller er du allerede i gang, så kan du altid få gratis og uforpligtende vejledning hos Business Randers. Hos Business Randers hjælper de dig videre med det, du har brug for - hvad enten det er hjælp til forretningsplan, råd fra en advokat eller revisor eller hvis du bare vil snakke med en uvildig og kyndig person om dine udfordringer og muligheder.  

 

Business Randers kan træffes på telefon 86 40 10 66, hvor du kan booke et uforpligtende møde. Se deres hjemmeside for iværksættere her!

 

Husk! Iværksætterrådgivning øger din nye virksomheds overlevelsesmuligheder markant.

 

Iværksætternetværk hos Business Randers

Du kan også blive en del af Iværksætternetværket hos Business Randers, hvor du kan få inspiration og sparring om dine iværksætterdrømme fra ligesindede iværksættere. Derudover vil der til hvert møde være et oplæg om et relevant emne, der kan give dig viden eller inspiration.

 

Der holdes møde i Iværksætternetværket hver anden måde. Du kan tilmelde dig her!

 

PARTNERE I RANDERS KOMMUNE 

 

Qred tilbyder erhvervslån til iværksættere i Randers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøg om et erhvervslån 

Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus 

Iværksætterforløb hos Business Randers

Et iværksætterkursus er en god idé, hvis du gerne vil godt i gang med din nye virksomhed. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er markant højere for iværksætter, der har været på iværksætterkursus inden opstart af virksomhed.

 

Business Randers har i samarbejde med Erhvervsakademi Dania udviklet et iværksætterkursus målrettet ledig, Kurset klæder dig på til at tracke en hverdag som iværksætter med workshops, hvor du får falige input, hvorefter du får tid til at arbejde med din egen idé. Under hver kursusgang vil du desuden få mulighed for individuel sparring med underviserne. Du får blandt andet undervisning i regnskab, markedsføring, jura, forretningsidé og meget mere.

 

Alle kursusgange afholdes i tidsrummet 17.15-21.00.

 

Du kan læse mere om iværksætterforløbet her!

 

Er du ledig kan du med fordel kontakte JobCenteret for at høre om ikke du kan få lov til at deltage i et online iværksætterkursus hos Infolinkkurser. Læs mere her: https://ivaerksaetteruddannelsen.dk/ledig/deltag-via-jobcenter/ 

 


 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

  

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

FÅ BILLIGT OG HURTIGT EN ERHVERVSKONTO

 

Lunar Bank tilbyder billig erhvervskonto til selvstændige.

 

 

 

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland tilbyder også hjælp til iværksættere i Randers

Som iværksætter i Randers Kommune kan du hos Erhvervshus Midtjylland få vejledning og sparring på dine forretnings-muligheder af et stærkt hold af uvildige virksomhedskonsulenter.

 

Erhvervshus Midtjylland er et stærkt kompetencecenter med tilbud der hjælper dig og din virksomheds drift og udvikling gennem fx specialiserede 1:1 sparring eller via kollektive forløb. 

 

Erhvervshuset er desuden din lokale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation.

 

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

Udover den hjælp du kan få fra Business Randers, har du som iværksætter i Region Midtjylland mulighed for at deltage i et udviklingsprogram for iværksættere med vækstambitioner. Ud over vækstambitioner skal dit CVR-nummer være under 3 år og registreret i Region Midtjylland, for at du kan deltage.

 

Programmet udbydes af Erhvervshus Midtjylland og indholder alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning. Altsammen tilbud, der har til formål at skubbe din virksomhed i retning mod vækst!

 

Erhvervshus Midtjyllands tilbud til vækstiværksættere indeholder bl.a. følgende:

 

-> Individuelle vækstforløb

-> Kapitalcoachforløb

-> Mentorforløb
-> Advisory Board målrettet Startups
-> Vækstgrupper

-> Væksttræningsforløb
-> PLATO-forløb
-> Masterclasses om kapital

-> Præsentation for investorer, Business Angels eller andre kapitalaktører
-> Ledere til Startups

 

Læs mere på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her!

 

Baggrund

Erhvervshus Midtjylland er et af seks tværkommunale Erhvervshuse som blev etableret i forbindelse med vedtagelse af Lov om erhvervsfremme 2018. Erhvervshus Midtjylland hjælper alle virksomheder i regionen, der har brug for specialiseret hjælp.


 

 

 

 

 

VisitRanders 

Har du en idé inden for turismebranchen, så vær opmærksom på, at Randers Kommune understøtter en særlig indsats indenfor iværksætter i turisme i Randers som en del af et regionalt initiativ. Business Randers og VisitRanders kan formidle kontakt til de, der er interesseret.

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Randers
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.