Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Rudersdal Kommune

 

 

HIP - Iværksætterhuset

 

I Rudersdal Kommune henvises du til Iværksætterhuset HIP, hvis du vil have rådgivning i forbindelse med opstarten af din virksomhed. Iværksætterhuset drives af Erhvervshus Hovedstaden med  Københavns Erhvervshus som projektpartner. 26 af regionens kommuner er desuden deltagere - herunder Rudersdal.

 

Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte egen virksomhed eller allerede er startet og ønsker vækst. Du kan få 1:1 personlig sparring med en af de erfarne konsulenter. Konsulenterne kender til potentialer og faldgruber som iværksætter. Du får sparring på lige dét, du mangler sparring på - uanset om det er spørgsmål til livet som iværksætter eller konkrete spørgsmål til eksempelvis jura.

 

Det er en rigtig god idé at indlede din iværksætterkarriere med at få rådgivning og sparring fra erfarne konsulenter. Det viser sig nemlig, at iværksættere, der har fået vejledning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, har en højere “overlevelsesrate”, end iværksættere der ikke får vejledning. Så det er en rigtig god idé at gøre brug af tilbuddet som vejledning.

 

HIP afholder desuden en lang række af gratis workshops, der er nyttige for dig som iværksætter. Her kan du hente utrolig meget viden, du kan bruge. Du kan blandt andet deltage i workshoppen “Iværksætterintro”. Her får du viden om det, du skal forholde dig til, når du starter livet som iværksætter.

 

Du kan se hele listen over workshops her

 

Som iværksætter i Rudersdal Kommune kan du deltage i alle workshop uanset, om de bliver afholdt i din kommune eller ej.

 

Du kan desuden få et skræddersyet forløb, der består af 1:1 sparring, workshops og værktøjer, der tilsammen gør dig skarp på din videre proces som iværksætter. Forløbet sammensættes således, det matcher præcis de udfordringer, du står overfor.

 

Kontakt HIP på tlf. 41 88 66 60 og få en snak om, hvilket forløb der passer dig!

 

Du kan besøge HIPs hjemmeside her!

 

 

 

 


 

Erhvervshus Hovedstaden

 Erhvervshus Hovedstaden logo

Som iværksætter i Rudersdal Kommune kan du desuden hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Derfor kan du også blive henvist til Erhvervshus Hovedstaden, hvis du og din konsulent hos Iværksætterhuset vurderer, at du har brug for mere specialiseret rådgivning. Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedes vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Hovedstaden på tlf. 30 10 80 80.

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Rudersdal
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.