Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Silkeborg Kommune

 

ErhvervSilkeborg

Går du og drømmer om at blive iværksætter, så har du sikkert tusindvis af spørgsmål til, hvordan du kommer bedst fra start. Hos ErhvervSilkeborg kan du få sparring, inspiration og ikke mindst netværk. Her kan du få rådgivning fra professionelle rådgivere, der er klar til at give dig 1 til 1 sparring. De professionelle rådgivere vil forsøge at finde frem til de udfordring, som du har og vil finde frem til mulige løsningsmodeller.

 

Denne rådgivning kan handle om alt fra forretningsidé til generel hjælp til opstart. Ønsker du iværksætterrådgivning, eller har du nogle spørgsmål, kan du kontakte Bent Thomassen på tlf. 20 59 88 20 eller på mail bt@erhvervsilkeborg.dk.

 

Hos ErhvervSilkeborg kan du også få juridisk og regnskabsmæssig rådgivning. Du kan få gratis virksomhedsrådgivning hver tirsdag mellem kl. 15.00 - 17.00. Du vil få rådgivning af professionelle revisorer og advokater.

 

Bemærk at du skal booke rådgivningen på forhold. Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, kan du kontakte ErhvervSilkeborg på tlf. 87 20 47 11 eller på mail kontakt@erhvervsilkeborg.dk.

 

ErhvervSilkeborg er en stor medlemsdrevet forening bestående af virksomheder og iværksættere i Silkeborg Kommune. Det er iøvrigt altid en god idé at melde sig ind i den lokale erhvervsforening eller erhvervsrådet i den kommune, man driver virksomhed i. Det giver et netværk bl.a. erhvervslivet og medvirker også til at din virksomhed bliver mere synlig. Læs om mulighederne for medlemsskab af Erhverv Silkeborg her!

 

ErhvervSilkeborgs hjemmeside kan du finde på linket her


 

 

 

PARTNERE I 

SILKEBORG 

KOMMUNE:

 
Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement

 

 

 

 

 

 

InnovationSilkeborg

InnovationSilkeborg er en forening af virksomheder, der vil skabe vækst og udvikling gennem innovation i Silkeborg. Du kan få rådgivning og sparring, hvor du i et fortroligt enerum får mulighed for at reflektere over din virksomhed og den udfordringer og muligheder.

 

Hos InnovationSilkeborg er innovation nøgleordet, som du nok kan se på navnet. Derfor arbejder de ud fra en innovationsmodel i deres rådgivning- og sparringsmøder. Du kan læse mere om innovationsmodellen her!

 

Når du er en nyopstartet virksomhed er det ekstremt vigtigt at netværke. InnovationSilkeborg afholder en lang række netværksarrangementer, som du med stor fordel kan deltage i. Netværk er nøgleordet! Du kan læse mere om netværksarrangementerne her!


 

 

 

 

 

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland har også tilbud til iværksættere i Silkeborg

Som iværksætter i Silkeborg Kommune, kan du hos Erhvervshus Midtjylland få vejledning og sparring på dine forretningsmuligheder af et stærkt hold af uvildige virksomhedskonsulenter.

 

Erhvervshus Midtjylland er et stærkt kompetencecenter med tilbud der hjælper dig og din virksomheds drift og udvikling gennem fx specialiserede 1:1 sparring eller via kollektive forløb. 

 

Erhvervshuset er desuden din lokale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation.

 

 

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

Udover den indledende hjælp du kan få fra ErhvervSilkeborg eller Erhvervshus Midtjylland, har du som iværksætter i Region Midtjylland mulighed for at deltage i et udviklingsprogram.

 

Ud over vækstambitioner skal dit CVR-nummer være under 3 år og registreret i Region Midtjylland, for at du kan deltage.

 

Programmet udbydes af Erhvervshus Midtjylland og indholder alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning. Altsammen tilbud, der har til formål at skubbe din virksomhed i retning mod vækst!

 

Erhvervshus Midtjyllands tilbud til vækstiværksættere indeholder bl.a. følgende:

 

-> Individuelle vækstforløb

-> Kapitalcoachforløb

-> Advisory Board målrettet Startups
-> Vækstgrupper

-> Mentorforløb

-> Væksttræningsforløb
-> PLATO-forløb
-> Masterclasses om kapital

-> Præsentation for investorer, Business Angels eller andre kapitalaktører
-> Ledere til Startups

 

Læs mere om udviklingsprogrammet på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her!

 

Baggrund

Erhvervshus Midtjylland er et af seks tværkommunale Erhvervshuse, der blev etableret i forbindelse med vedtagelse af Lov om erhvervsfremme 2018. Erhvervshus Midtjylland hjælper alle virksomheder i regionen, der har brug for specialiseret hjælp.

 

 

Siden her præsenteres i samarbejde med Marketingklubben.

 

 

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Silkeborg
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.