Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Silkeborg Kommune

 

Silkeborg Business tilbyder iværksættervejledning.

Går du og drømmer om at blive iværksætter, så har du sikkert tusindvis af spørgsmål til, hvordan du kommer bedst fra start. Hos Silkeborg Business kan du få sparring, inspiration og ikke mindst netværk. Her kan du få rådgivning fra professionelle rådgivere, der er klar til at give dig 1 til 1 sparring. De professionelle rådgivere vil forsøge at finde frem til de udfordring, som du har og vil finde frem til mulige løsningsmodeller.

 

Denne rådgivning kan handle om alt fra forretningsidé til generel hjælp til opstart. Ønsker du iværksætterrådgivning, eller har du nogle spørgsmål, kan du kontakte Jan Kuipers eller Camilla Otte på tlf.  87 20 47 11 eller på mail

 

jk@silkeborgbusiness.dk eller co@silkeborgbusiness.dk.

 

Hos SilkeborgBusiness kan du også få juridisk og regnskabsmæssig rådgivning. Du kan få gratis virksomhedsrådgivning hver tirsdag mellem kl. 15.00 - 17.00. Du vil få rådgivning af professionelle revisorer og advokater.

 

Bemærk at du skal booke rådgivningen på forhold. Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, kan du kontakte SilkeborgBusiness på tlf. 87 20 47 11 eller på mail kontakt@silkeborgbusiness.dk.

 

SilkeborgBusiness er en stor medlemsdrevet forening bestående af virksomheder og iværksættere i Silkeborg Kommune. De har næsten 1.000 medlemmer.

 

Det er faktisk altid en god idé at melde sig ind i den lokale erhvervsforening eller erhvervsrådet i den kommune, man driver virksomhed i. Det giver et netværk bl.a. erhvervslivet og medvirker også til at din virksomhed bliver mere synlig. Læs om mulighederne for medlemsskab af  Silkeborg Business på linket her


 

Hvad er SilkeborgBusiness?

Silkeborg Business er en fusion af Erhverv Silkeborg, Innovation Silkeborg og Danmarks Outdoor Hovedstad. De 3 bestyrelserne af de 3 organisationer besluttede i 2020 at etablerer en fælles organisation med navnet Silkeborg Business.  

 

 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

  

 

 

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland har også tilbud til iværksættere i Silkeborg

Som iværksætter i Silkeborg Kommune, kan du hos Erhvervshus Midtjylland få vejledning og sparring på dine forretningsmuligheder af et stærkt hold af uvildige virksomhedskonsulenter.

 

Erhvervshus Midtjylland er et stærkt kompetencecenter med tilbud der hjælper dig og din virksomheds drift og udvikling gennem fx specialiserede 1:1 sparring eller via kollektive forløb. 

 

Erhvervshuset er desuden din lokale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation.

 

 

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

Udover den indledende hjælp du kan få fra SilkeborgBusiness eller Erhvervshus Midtjylland, har du som iværksætter i Region Midtjylland mulighed for at deltage i et udviklingsprogram.

 

Ud over vækstambitioner skal dit CVR-nummer være under 3 år og registreret i Region Midtjylland, for at du kan deltage.

 

Programmet udbydes af Erhvervshus Midtjylland og indholder alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning. Altsammen tilbud, der har til formål at skubbe din virksomhed i retning mod vækst!

 

Erhvervshus Midtjyllands tilbud til vækstiværksættere indeholder bl.a. følgende:

 

-> Individuelle vækstforløb

-> Kapitalcoachforløb

-> Advisory Board målrettet Startups
-> Vækstgrupper

-> Mentorforløb

-> Væksttræningsforløb
-> PLATO-forløb
-> Masterclasses om kapital

-> Præsentation for investorer, Business Angels eller andre kapitalaktører
-> Ledere til Startups

 

Læs mere om udviklingsprogrammet på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her!

 

Siderne om iværksættertilbud i Silkeborg præsenteres i samarbejde med Marketingklubben,  Iværksætteruddannelsen og Lunar Bank.

 

 

PARTNERE I 

SILKEBORG 

KOMMUNE:

 Lunar Bank tilbyder billig erhvervskonto til selvstændige.

 

 

 

 

 

 

FÅ BILLIGT OG HURTIGT EN ERHVERVSKONTO

 
Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement

 

 

 

 Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus

 

 

  

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Silkeborg
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.