Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Skanderborg Kommune

 

Start dit iværksætterforløb hos ErhvervSkanderborg

ErhvervSkanderborg er Skanderborg Kommunes erhvervsråd. De hjælper iværksættere godt i gang med deres nye virksomhed. Gennem iværksættercaféer, personlig vejledning og mentorordning får du en optimal start på din kommende iværksætterkarriere.

 

Du kan blive medlem af ErhvervSkanderborg med priser fra 525 kroner årligt. Prisen afhænger af størrelsen på din virksomhed. Som medlem af ErhvervSkanderborg får du adgang til rådgivning, adgang til ny viden og et stærkt lokalt netværk. Det kan vi normalt altid anbefale!

 

Læs mere om hvad du får, som medlem her

 

Iværksættecaféerne, den personlige vejledning og mentorordningen er gratis for både medlemmer og ikke-medlemmer af ErhvervSkanderborg.

 

 

  

 

 

 

Iværksættercafé Skanderborg

ErhvervSkanderborg holder fire gange årligt åbne caféer, som alle iværksættere gratis kan deltage i. Hver café indledes med, at en lokal iværksætter deler ud af sine erfaringer med at starte egen virksomhed. Det kan være en rigtig god inspiration at høre om andre iværksætteres vej til at drive selvstændig virksomhed. I caféen har du desuden mulighed for at spørge en eller flere rådgivere i deres rådgivningspanel om lige dét, du har brug for mere viden om i forbindelse med opstarten af din virksomhed.

 

Alle caféer afholdes kl. 18-20.30 fire gange årligt. Du kan finde de fastlagte datoer for iværksættercaféerne her. 

 

Iværksætter caféerne er gratis!

 

 

 

 

 

Personlig vejledning

Du kan også få personlig vejledning hos ErhvervSkanderborg. Medarbejderne er certificerede i Væksthjulet og kan derfor tilbyde en række brugbare men enkle værktøjer, som er  lette for dig at arbejde videre med efter vejlendingen er slut..

 

Ring på tlf 24 22 44 11 eller 30 35 25 85 og få en snak om, hvad du mangler hjælp eller sparring til. Her kan du aftale en personlig vejledning - det koster ikke noget!

 

 

 

 

 

Mentorordning

Er du nået til et punkt i din virksomhedsopstart, hvor du har brug for sparring udefra, kan du få tilknyttet en mentor gennem ErhvervSkanderborg. I en mentor får du en personlig og erfaren sparringspartner, der hjælper dig med forretningsudvikling og de problemstilling, der opstår hen ad vejen. En mentor er en sparringspartner og hjælper altså ikke med de praktiske ting.

 

Ønsker du at få tilknyttet en personlig mentor, så kontakt ErhvervSkanderborg på på tlf 24 22 44 11 eller 30 35 25 85. På baggrund af deres kendskab til dig og din virksomhed, vurderer de, om det giver mening med en mentor - og hvis ja, hjælper de dig med at finde den helt rette mentor. Erfaring og god kemi er afgørende for den rette mentor.

 

Mentorordningen er gratis!


 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

 

Business Boost fra IværksætterDanmark

 

Business Boost er et ret nyt program, der skal hjælpe næste nye iværksættere. Kravene for at deltage er at du er igang med CVR, har fået en lille smule salg og nogle få kunder. Men din virkosmhed må max. være 3 år gammel.

 

Tilskuddet fra Business Boost indeholder:

  • Sparring med en vejleder om din virksomheds muligheder
  • Tilskud på op til 5.200 kr. (Og det er 100%'s penge, så du skal ikke medfinansiere selv)
  • Der er mulighed for både rådgivning og kompetenceudvikling, altså et kursusforløb fx.
  • Vælg enten op til 8 timers rådgivning af 650 kr i timen + moms ved en relevant rådgiver

  • eller vælg et kursus, der max koster 5.2000 kr. + moms

Læs mere om Business Boost her! 

  

 

 

 

 

 

 

Erhvervshus Midtjylland 

Erhvervshus Midtjylland hjælper iværksættere i  Skanderborg

Som iværksætter i Skanderborg Kommune kan du hos Erhvervshus Midtjylland få vejledning og sparring på dine forretningsmuligheder af et stærkt hold af uvildige virksomhedskonsulenter.

 

Erhvervshus Midtjylland er et stærkt kompetencecenter med tilbud der hjælper dig og din virksomheds drift og udvikling gennem fx specialiserede 1:1 sparring eller via kollektive forløb. 

 

Erhvervshuset er desuden din lokale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation.

 

 

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

Udover den hjælp du kan få hos ErhvervSkanderborg, har du som iværksætter i Region Midtjylland mulighed for at deltage i et udviklingsprogram for iværksættere med vækstambitioner.

Betingelserne for at deltage er at dit CVR-nummer skal være under 3 år og din virksomhed er registreret i Region Midtjylland.

 

Programmet udbydes af Erhvervshus Midtjylland og indholder alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning. Altsammen tilbud, der har til formål at skubbe din virksomhed i retning mod vækst!

 

Erhvervshus Midtjyllands tilbud til vækstiværksættere indeholder bl.a. følgende:

 

-> Individuelle vækstforløb

-> Kapitalcoachforløb

-> Mentorforløb
-> Advisory Board målrettet Startups
-> Vækstgrupper

-> Væksttræningsforløb
-> PLATO-forløb
-> Masterclasses om kapital

-> Præsentation for investorer, Business Angels eller andre kapitalaktører
-> Ledere til Startups

 

Læs mere på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her!

  

Baggrund

Erhvervshus Midtjylland er et af seks tværkommunale Erhvervshuse som blev etableret i forbindelse med vedtagelse af Lov om erhvervsfremme 2018. Erhvervshus Midtjylland hjælper alle virksomheder i regionen, der har brug for specialiseret hjælp.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Skanderborg
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.