Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Skive Kommune

 

Business Skive

Business Skive er din indgangsvinkel til rådgivning i Skive Kommune. Her kan du få vejledning og sparring med en af deres konsulenter.

 

Hvis du vil sikre dig en højere overlevelsesrate som iværksætter, er der ikke noget bedre end at modtage rådgivning i forbindelse med din opstart. Flere statistikker taler deres tydelige sprog. Rådgivning ved opstart af egen virksomhed er lig med en højere overlevelsesrate!

 

Business Skive hed tidligere Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, så lad dig ikke forvirre.  

 

Se Iværksættertilbud hos Business Skive.

 

Netværk for iværksættere i Skive Kommune

Business Skive afholder løbende netværksmøder for iværksættere om alle mulige relevante emner, men som iværksætter har glæde af at få lidt viden om. Udover at blive klogere skaber du dig også en netværk med andre iværksættere i Skive, som du kan dele erfaringer med og hente inspiration fra.

 

Creation Club (Iværksættercafé) hos Business Skive

Business Skive åbner hver onsdag dørene for Skiveegnens "legeplads" for iværksættere. CreationCLUB er klubben for dig, som går rundt med en god idé du godt kunne tænke dig at teste af. Eller måske er der noget du synes, der er ekstra spændende, som du gerne vil fordybe dig i eller lære mere om.

 

https://bskive.dk/faa-hjaelp/test-din-ide/ 

.

 

PARTNERE

I SKIVE KOMMUNE:

Beierholm i Skive hjælper gerne iværksættere

 

 

 

Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen

 

 

  

Iværksætteruddannelse 

Står du overfor at starte egen virksomhed, eller har du allerede kastet dig ud i det, kan det være en rigtig god idé, at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er højere blandt iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus i forbindelse med opstarten, end hos iværksættere, der ikke har.

 

Business Skive tilbyder i samarbejde med Erhvervsakademi Dania iværksætterkurset “Iværksætteri i praksis”, hvor du bliver klædt på til et liv som iværksætter. Kurset er en kombination af undervisning og workshops, hvor der tages udgangspunkt i din egen virksomhed og forretningsmodel. Der bliver desuden tid til individuel sparring.

 

Der er tale om en akademiuddannelse, hvilket betyder, at der er en række adgangskrav for at deltage i kurset. Du kan læse mere om de specifikke adgangskrav her

 

Undervisningen foregår aftener mellem 17.15 - 21.00. Det koster 1.500 kroner at deltage i kurset.

 

Du kan finde det næste iværksætterkursus her!

 


 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

 

  


 

 

 

 

 

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland hjælper også iværksættere i Skive

Som iværksætter i Skive Kommune kan du også få yderligere rådgivning hos Erhvervshus Midtjylland. Hos Erhvervshus Midtjylland får du vejledning og sparring på dine forretningsmuligheder af et stærkt hold af uvildige virksomhedskonsulenter.

 

Erhvervshus Midtjylland er et kompetencecenter med tilbud der hjælper dig og din virksomheds drift og udvikling gennem fx specialiseret sparring eller via kollektive forløb. 

 

Erhvervshuset er desuden din lokale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation.

 

 

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

Udover den hjælp du kan få fra Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, har du som iværksætter i Region Midtjylland mulighed for at deltage i et udviklingsprogram for iværksættere med vækstambitioner. Dit CVR-nummer skal være under 3 år og registreret i Region Midtjylland, for at du kan deltage.

 

Programmet udbydes af Erhvervshus Midtjylland og indholder alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning. Altsammen tilbud, der har til formål at skubbe din virksomhed i retning mod vækst!

 

Erhvervshus Midtjyllands tilbud til vækstiværksættere indeholder bl.a. følgende:

 

-> Individuelle vækstforløb

-> Kapitalcoachforløb

-> Mentorforløb
-> Advisory Board målrettet Startups
-> Vækstgrupper

-> Væksttræningsforløb
-> PLATO-forløb
-> Masterclasses om kapital

-> Præsentation for investorer, Business Angels eller andre kapitalaktører
-> Ledere til Startups

 

Læs mere på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her!

 

Baggrund

Erhvervshus Midtjylland er et af seks tværkommunale Erhvervshuse, som blev etableret i forbindelse med vedtagelse af Lov om erhvervsfremme 2018. Erhvervshus Midtjylland hjælper alle virksomheder i regionen, der har brug for specialiseret hjælp.

 

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Skive
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.