Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Skive Kommune

 

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter (SET)

SET er din indgangsvinkel til rådgivning i Skive Kommune. Her kan du få vejledning og sparring med en af deres konsulenter.

 

Hvis du vil sikre dig en højere overlevelsesrate som iværksætter, er der ikke noget bedre end at modtage rådgivning i forbindelse med din opstart. Flere statistikker taler deres tydelige sprog. Rådgivning ved opstart af egen virksomhed er lig med en højere overlevelsesrate!

 

I Skive Kommune kan du kontakt Erhvervsrådgiver Frank Petersen på tlf. 20621231 og få en snak om dine muligheder.

 

Se Iværksættertilbud hos Skive Erhvervs- og Turistcenter.

 

Iværksættercafé hos SET

SET afholder i samarbejde med STEP1 løbende iværksættercaféer for dig der har spørgsmål, behov for sparring eller vil pitche din idé overfor fagfolk eller andre iværksættere.

 

Til iværksættercaféerne stiller lokale rådgivere og iværksætter konsulenter sig gratis til rådighed i to timer. Har du brug for yderligere rådgivning, stiller eksperterne som regel to timers yderligere gratis rådgivning til rådighed. Dette aftaler I indbyrdes.

 

Du kan typisk altid møde en revisor, advokat, marketingkonsulent, virksomhedsrådgiver, iværksætterkonsulent fra SET og en medarbejder fra et pengeinstitut.

 

Du kan finde næste iværksættercafé her!

 

Det er gratis at deltage i arrangementet. De ser gerne tilmelding, hvis du kommer, men det er også muligt blot at møde op.

 

PARTNERE

I SKIVE KOMMUNE:

Revision Limfjord - bogføring og revision

 

 

 

 

 

  

Iværksætteruddannelse 

Står du overfor at starte egen virksomhed, eller har du allerede kastet dig ud i det, kan det være en rigtig god idé, at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er højere blandt iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus i forbindelse med opstarten, end hos iværksættere, der ikke har.

 

SET tilbyder i samarbejde med Erhvervsakademi Dania iværksætterkurset “Iværksætteri i praksis”, hvor du bliver klædt på til et liv som iværksætter. Kurset er en kombination af undervisning og workshops, hvor der tages udgangspunkt i din egen virksomhed og forretningsmodel. Der bliver desuden tid til individuel sparring.

 

Der er tale om en akademiuddannelse, hvilket betyder, at der er en række adgangskrav for at deltage i kurset. Du kan læse mere om de specifikke adgangskrav her

 

Undervisningen foregår aftener mellem 17.15 - 21.00. Det koster 1.500 kroner at deltage i kurset.

 

Du kan finde det næste iværksætterkursus her!

 


 

 

 

 

 

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland logo

Som iværksætter i Skive Kommune kan du også få yderligere rådgivning hos Erhvervshus Midtjylland. Hos Erhvervshus Midtjylland får du vejledning og sparring på dine forretningsmuligheder af et stærkt hold af uvildige virksomhedskonsulenter.

 

Erhvervshus Midtjylland er et kompetencecenter med tilbud der hjælper dig og din virksomheds drift og udvikling gennem fx specialiseret sparring eller via kollektive forløb. 

 

Erhvervshuset er desuden din lokale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation.

 

 

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

Udover den hjælp du kan få fra Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, har du som iværksætter i Region Midtjylland mulighed for at deltage i et udviklingsprogram for iværksættere med vækstambitioner. Dit CVR-nummer skal være under 3 år og registreret i Region Midtjylland, for at du kan deltage.

 

Programmet udbydes af Erhvervshus Midtjylland og indholder alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning. Altsammen tilbud, der har til formål at skubbe din virksomhed i retning mod vækst!

 

Erhvervshus Midtjyllands tilbud til vækstiværksættere indeholder bl.a. følgende:

 

-> Individuelle vækstforløb

-> Kapitalcoachforløb

-> Mentorforløb
-> Advisory Board målrettet Startups
-> Vækstgrupper

-> Væksttræningsforløb
-> PLATO-forløb
-> Masterclasses om kapital

-> Præsentation for investorer, Business Angels eller andre kapitalaktører
-> Ledere til Startups

 

Læs mere på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her!

 

Baggrund

Erhvervshus Midtjylland er et af seks tværkommunale Erhvervshuse, som blev etableret i forbindelse med vedtagelse af Lov om erhvervsfremme 2018. Erhvervshus Midtjylland hjælper alle virksomheder i regionen, der har brug for specialiseret hjælp.

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Skive
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.