Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Rådgivning til iværksættere i Slagelse Kommune

 

Kontakt Slagelse Erhvervscenter vedr. iværksætterhjælp

Slagelse Erhvervscenter er din indgangsvinkel til rådgivning i Slagelse Kommune.

 

Erhvervscentret har en række tilbud til dig som iværksætter - og dem bør du gøre brug af. Flere statistikker viser nemlig, at iværksættere, der har fået rådgivning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed, har bedre “overlevelsesrate” end iværksættere, der ikke har.

 

Går du med en iværksætterdrøm, eller har du allerede startet din egen virksomhed? Så kan du få gratis vejledning hos Slagelses Erhvervscenter. De tilbyder dig 6 timers gratis iværksættervejledning om året.

 

De kan vejlede dig om start, udvikling og vækst i din virksomhed. Du kan blandt andet få vejledning i idéudvikling, forretningsplan, jura, patenter, økonomi, markedsføring og salg. Som startup er det vigtigt med en rigtig god forberedelse, så ta' imod al den iværksætterhjælp du kan få.


Er du interesseret i vejledning eller har du spørgsmål, kan du kontakte Slagelse Erhvervscenter på tlf. 70 27 00 30 eller besøg deres hjemmeside her!

 

Rådgivning, der virker!

Analysebureauet AM Research her i august 2022 gennemført en analyse af virksomhedernes tilfredshed med Slagelse Erhvervsservice og hele 93% er enten meget tilfredse eller tilfredse med den vejledning de har fået. Det er flot!

 

Slagelse Erhvervscenter kan også kontaktes i Skælskør

Erhvervskonsulent Lisbeth Eichen får fast plads på Nytorv 6 i Skælskør hver torsdag mellem kl. 9.00-13.00.

 

 

 

 

Mentorordning hos Slagelse Erhvervscenter

Gennem Slagelse Erhvervscenter kan din virksomhed også blive en del af en professionel mentorordning. I samarbejde med Sparringspartnerne tilbyder Slagelse Erhvervscenter dig op til 20 timers sparring - helt gratis. Mentorerne stiller altså kvit og frit deres ekspertise til rådighed for din virksomhed.

 

Mentorerne består af nuværende eller forhenværende erhvervsledere, der har bred erfaring indenfor forretningsudvikling, drift og vækst af virksomheder. En mentor er en god idé, da du får en, der kan støtte dig i de svære beslutninger men også en, der kan udfordre din forretningsidé, strategi og produktivitet.

 

Du kan læse mere om mentorordningen her

 

 

 

 

 

Iværksætterkursus hos Slagelse Erhvervscenter

Hvis du går med en iværksætter i maven eller allerede er startet som iværksætter, kan det være en god idé at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er højere blandt iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus forud for starten af egen virksomhed.

 

Slagelse Erhvervscenter tilbyder sammen med Zealand iværksætterkurser. Kurset er for dig, der tænker på at starte egen virksomhed eller for dig, der lige er startet eller har været i gang i et stykke tid, men mangler viden og værktøjer til at få din virksomhed videre. Kurset forløbet er delt over 8 kursusaftener, hvor i vil gennemgå emner som forretningsidé, kunderelationer, markedsføring, kommunikation, jura, drift og organisation. Du bliver altså klædt godt på til at starte et liv som iværksætter

 

Prisen på kursusforløbet er 1000 kr. ekskl moms.


Find det næste iværksætterkursus her!

 

 

 

 

Vækstfabrikken i Slagelse

Vækstfabrikken Slagelse er et tilbud, der udbydes i samarbejde mellem Slagelse Erhvervscenter og Erhvervshus Sjælland. Vækstfabrikken er et iværksættermiljø, der tilbyder strukturerede rammer for forretningsudvikling. Som en del af Vækstfabrikken kan du som iværksætter få rådgivning og vejledning til det, du har behov for. Det er også muligt at få tildelt en mentor, der følger dig gennem dit forløb, og som du kan konsultere dog hos.

 

Du kan få løbende konsulentsparring og erhvervsrådgivning. Konsulenterne kan for eksempel hjælpe dig med salg og markedsføring, strategi og ledelse, internationalisering, produktudvidelse og finansiering og økonomi. På Vækstfabrikkerne afholdes der løbende events og workshops, der er relevante for dig som iværksætter.

 

Derudover får du et stort netværk af andre virksomheder, der holder til på en af Vækstfabrikkerne. Vækstfabrikken tilbyder et fantastisk miljø for iværksættere, hvor det er muligt at komme i kontakt med andre virksomheder og skabe et stort fagligt og socialt netværk fra start.


Du kan læse mere om Vækstfabrikkerne her!


 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!


 

 

 

 

 

Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland logo

Som iværksætter i Slagelse, har du mulighed for at få rådgivning og sparring med en af Erhvervshus Sjællands konsulenter. Sammen med konsulenten lægger du en plan for, hvordan du udvikler din virksomhed - og det er helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.

 

Du kan kontakte Erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Slagelse
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.