Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Svendborg Kommune

 

Fremtidsfabrikken - din indgangsvinkel som iværksætter i Svendborg

Fremtidsfabrikken er et kreativt iværksætterhus på Sydfyn. Det er et kreativt og dynamisk miljø, hvor iværksættere mødes, arbejder, skaber netværk og lader sig inspirere af hinanden. Fremtidsfabrikken huser kontorer, deltidspladser, mødelokaler, innovationsrum og et stort multirum. Her kan du finde events og workshops.

 

Bizz Café

Tag til Fremtidfabrikkens Bizz Café, hvor du kan få vejledning og sparring på dine iværksætterudfordringer af Bizz netværket. Her kan du få rådgivning af advokat, revisor, forretningsudvikler, coach og idéudvikler.

 

Så uanset om du er i gang med din virksomhed og har helt konkrete spørgsmål, eller om du lige mangler at finde ud af, hvordan det nu er med regnskab, bogføring og aftaler, så kan du få svaret til Bizz Café. Desuden er det en god mulighed for at netværke med andre ligesindede iværksættere.

 

Der er ingen tilmelding til Bizz Café, så du skal bare møde op. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte Fremtidsfabrikken på fremtidsfabrikken@svendborg.dk.

 

Du kan se, hvornår den næste Bizz Café finder sted her

 


 

 

SurfBOARD

Hvis du står med en problemstilling og kan ikke finde løsningen på, så kan du med fordel deltage i Fremtidsfabrikkens event SurfBOARD. Du præsenterer din virksomhed og din problemstilling for et panel af fire erhvervspersoner med forskellige baggrunde. På baggrund af dette og opfølgende spørgsmål giver panelet dig feedback på din problemstilling. I deres feedback tager de altså udgangspunkt i egne erfaringer, branchekendskab, og ofte vil de se noget, som du ikke selv kan se.

 

Du vil have mulighed for at tage lyttere med, der kan tage notater for dig, filme din præsentation eller andet. På den måde kan du altid genhøre deres feedback til dig.

 

Men hvorfor hedder det SurBORAD? Målet er, at du skal finde ud af, hvordan du kan springe på surfboardet og få nyt vand i din virksomhed.

 

Du kan se, hvornår næste SurfBOARD finder sted her


 

Find dine kunder med hjælp fra Svendborg Kommune

Som noget ret enestående har Svendborg Kommune og Kerteminde Kommune et samarbejde om at stille data til rådighed for iværksættere og virksomheder.

 

Følg linket her og find vejen til DATAVEJEN:

https://www.svendborg.dk/erhverv/vaekst-og-ivaerksaetteri/find-dine-kunder 

 


 

Next Step konsulenthjælp til Iværksættere.

Der sker meget på erhvervsfremmeområdet. Og en af forandringerne er at Iværksætterpuljen nu er lukket. Men måske kan du i stedet søge ind i NextStep puljen hos IværksætterDanmark. Se mere om NextStep.  

 


 

 

 

  

     

Erhvervshus Fyn

Erhvervshus Fyn har også tilbud til iværksættere i SvendborgSom iværksætter på Fyn, kan du kontakte Erhvervshus Fyn og få supplerende sparring og rådgivning fra en af deres konsulenter. Fordelen ved denne vejledning er, at de ofte er meget specialiseret i netop den branche, som du befinder dig indenfor. I fællesskab med en af deres rådgivere skaber i et overblik over dine vækstmuligheder.

 

Erhvervshus Fyn har kontor i Odense.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her! 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Svendborg
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.