Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Svendborg Kommune

 

 

Fremtidsfabrikken

Fremtidsfabrikken er et kreativt iværksætterhus på Sydfyn. Det er et kreativt og dynamisk miljø, hvor iværksættere mødes, arbejder, skaber netværk og lader sig inspirere af hinanden. Fremtidsfabrikken huser kontorer, deltidspladser, mødelokaler, innovationsrum og et stort multirum. Her kan du finde events og workshops.

 

Bizz Café

Tag til Fremtidfabrikkens Bizz Café, hvor du kan få vejledning og sparring på dine iværksætterudfordringer af Bizz netværket. Her kan du få rådgivning af advokat, revisor, forretningsudvikler, coach og idéudvikler.

 

Så uanset om du er i gang med din virksomhed og har helt konkrete spørgsmål, eller om du lige mangler at finde ud af, hvordan det nu er med regnskab, bogføring og aftaler, så kan du få svaret til Bizz Café. Desuden er det en god mulighed for at netværke med andre ligesindede iværksættere.

 

Der er ingen tilmelding til Bizz Café, så du skal bare møde op. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte Fremtidsfabrikken på fremtidsfabrikken@svendborg.dk.

 

Du kan se, hvornår den næste Bizz Café finder sted her

 


 

 

SurfBOARD

Hvis du står med en problemstilling og kan ikke finde løsningen på, så kan du med fordel deltage i Fremtidsfabrikkens event SurfBOARD. Du præsenterer din virksomhed og din problemstilling for et panel af fire erhvervspersoner med forskellige baggrunde. På baggrund af dette og opfølgende spørgsmål giver panelet dig feedback på din problemstilling. I deres feedback tager de altså udgangspunkt i egne erfaringer, branchekendskab, og ofte vil de se noget, som du ikke selv kan se.

 

Du vil have mulighed for at tage lyttere med, der kan tage notater for dig, filme din præsentation eller andet. På den måde kan du altid genhøre deres feedback til dig.

 

Men hvorfor hedder det SurBORAD? Målet er, at du skal finde ud af, hvordan du kan springe på surfboardet og få nyt vand i din virksomhed.

 

Du kan se, hvornår næste SurfBOARD finder sted her


 

 

 

  

   

MEDSTRØM

 MEDSTRØM er et EU finanseriet projekt, der har en vision om at skabe kreativitet og vækst for iværksættere i Region Syddanmark. MEDSTØM vil skabe øget iværksætteri og vækst i de kreative erhverv. De tilbyder forskellige forløb, der passer til de fire trin, der er på iværksætterrejsen: idé, etablering, vækst og ekspansion.

 

MEDSTRØM holder til i Fremtidsfabrikken og afholder en lang række events her.

 

Du kan besøge MEDSTRØMs hjemmeside her

 

 

Iværksætterworkshop: Tankestrøm

På workshoppen kan du prøve din virksomhedsidé af i professionelle og faglige rammer. Du får mulighed for at udvikle din idé med faglig og personlig indsigt.

 

Workshoppen er for kommende iværksættere, der er helt nystartede iværksættere og som vil udvikle og afprøve sin forretningsidé. Tankestrøm er også for etablerede virksomheder, der vil udvikle nye projekter eller produkter.

 

Workshoppen foregår over 2 dage i dagtimerne. Det er gratis at deltage!

 

 

 

 

Opstartsforløb: Power-Up

 Opstartsforløbet Power-Up er for dig, der har en drøm om at starte virksomhed eller for dig, der lige er startet. Forløbet har fokus på netværk, sparring, salg og kerneværdien i din (kommende) virksomhed. Målet er, at du som ny iværksætter udvikler dit brand, koncept og din idé til en bæredygtig virksomhed. Du får et fagligt og ikke mindst personligt kompetenceløft. Power-Up består af ni workshops, hvor du får individuel sparring, praksisorienteret viden og værktøjer, et udvalg af valgfag og et netværk af andre nystartede iværksættere.

 

Du kan deltage i Power-Up, hvis du ikke har oprettet CVR-nummer endnu, eller hvis du har haft virksomhed i 0-1 år.  Power-up strækker sig over fire måneder, med 13 moduler i dagtimerne.

 

Power-Up er en del af et EU finansieret projekt - Medstrøm. Derfor er undervisningen og materialer gratis. I forbindelse med forløbet er der dog et forplejningsgebyr på 900 kr., der dækker over kaffe, te, vand, frugt og kage.

 

Du kan læse mere om Power-Up her

 

 

 

 

Vækstforløb: Strømstyrke  

 Vækstforløbet hjælper dig med at løfte din virksomhed til det næste niveau. Du får viden og værktøjer til at fortsætte en god udvikling i din virksomhed, og du bliver klar til at vokse med din virksomhed. Målet er, at du får forbedrede ledelseskompetencer og en forbedret bundlinje gennem træning i ledelse, innovation, salg, netværk, branding og kommunikation.

 

Du kan deltage i Strømstyke, hvis du har haft CVR-nummer i 1-5 år. Forløbet tager ni måneder med 12 moduler og tre netværksarrangementer.

 

Power-Up er en del af et EU finansieret projekt - Medstrøm. Derfor er undervisningen og materialer gratis. I forbindelse med forløbet er der dog et forplejningsgebyr på 1750 kr., der dækker over kaffe, te, vand, frugt og kage og frokostbuffet.

 

Du kan læse mere om Strømstyrke her

 

 

 

  

Erhvervshus Fyn

Erhvervshus Fyn har også tilbud til iværksættere i SvendborgSom iværksætter på Fyn, kan du kontakte Erhvervshus Fyn og få supplerende sparring og rådgivning fra en af deres konsulenter. Fordelen ved denne vejledning er, at de ofte er meget specialiseret i netop den branche, som du befinder dig indenfor. I fællesskab med en af deres rådgivere skaber i et overblik over dine vækstmuligheder.

 

Erhvervshus Fyn har kontor i Odense.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her! 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Svendborg
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.