Forside
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Thisted Kommune

 

Thy Erhvervsforum

Link til Thy Erhvervsforum

Hvis du er iværksætter i Thisted Kommune, er du faktisk ret godt stil let! Næsten alle de kommunale erhvervskontorer gør et godt stykke arbejde, men Thy Erhvervsforum er et ualmindeligt velfungerende erhvervskontor. Her har du mulighed for vejledning fra super kompetente medarbejdere, der kan bidrage med viden og engagement til din opstart. 

 

De har stor erfaring i vejledning af iværksættere og er klar til at hjælpe dig godt i gang. Se hvem du skal kontakt her!

 

Thy Erhvervsforum har kontor i Thisted i Thy og Co Huset på Tilstedvej 73. Men erhvervskonsulenterne kan også træffes hver mandag fra kl. 14-17.00 (eller efter aftale) på adressen Bredgade 123 i Hurup.

 

Udover tilbud om iværksætterrådgivning er Thy Erhvervsforum en medlemsbaseret organisation, hvor vi vil opfodre dig til at blive medlem. Det er iøvrigt gratis for iværksættere at blive medlem. Læs mere her!

 

 

StartUp Club Thisted

Link til StartUpClub Thisted

Alle erhvervskontorerne i de 11 kommuner i Nordjylland har etableret en StartUp Club som et nyt tilbud til iværksættere. Det gælder også i Thisted Kommune. Den gamle ordning - Nordjysk Iværksætter Netværk (NiN) - med offentlige tilskud er efterhånden lukket, så nu har man allieret sig med en gruppe af dedikerede private rådgivere, der alle ønsker at bidrage til udviklingen af nye virksomheder i deres kommune.

 

Og det koster nu kun 500 kr. at blive medlem af StartUp Club!

 

StartUp Club Thy Iværksætterforløb

 

Henvend dig til Thy Erhvervsforum for at høre nærmere!

 

Det er vigtigt at du få rådgivning inden starten. Og det skal helst være fra både revisor, advokat og reklamebureau foruden naturligvis den iværksætterrådgivning du kan få fra Thy Erhvervsforum. Så har du et godt grundlag til at træffe beslutning om din start af egen virksomhed.

 


 

 

PARTNERE

I THISTED KOMMUNE:

 

Vizuall Reklame & Webbureau i Thisted

 


Revision Limfjord - bogføring og revision

 Link til mand og bil netværk for selvkørende arbejdskraft
 
Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus

 

 

 

Thy og Co

 Der er flere gode muligheder for lokaler i Thisted kommune, også i forskellige fysiske iværksættermiljøer. Se oversigten på siden her!

 

Men Thy Erhvervsforum driver faktisk selv et miljø i Thisted, hvilket giver dig mulighed for dels at blive en del af et nætværk af andre selvstændige, men også at være tæt på Thy Erhvervsforums medarbejdere. De har fingeren på pulsen i Thisted kommune.

 

En medarbejder fra Erhvervshus Nordjylland er iøvrigt ofte tilstede på kontoret.

 

Se mere om Thy og Co her! 


 

 

 

 

 

Erhvervshus Nordjylland 

Erhvervshus Nordjylland Logo

Som iværksætter i Nordjylland har du mulighed for at supplere den rådgivning du kan få på Thy Erhvervsforum med rådgivning fra Erhvervshus Nordjylland. Erhvervshus Nordjylland har kontor på Mors (filial) og ellers hovedkontor på Novi i Aalborg.


Erhvervshusets konsulenter er gratis at benytte, kan tilbyde en specialiseret rådgivning, og de har et stærkt netværk af både private og offentlige samarbejdspartnere.

 

Erhvervshuset har et tæt samarbejde med Thy Erhvervsforum om vejledning af iværksættere og  virksomheder i Thisted kommune, og medvirker ved forskellige fælles udviklingstiltag og projekter.

 

Erhvervshuset udbyder flere EU finansierede programmer bl.a. Nordjysk NewBizz.

 

Erhvervshuset træffes på telefon 70 21 08 08 eller klik her.


 

 

 

 

Nordjysk NewBizz 

Link til Nordjysk NewBizz programmet

Er et program for vækstiværksættere i Region Nordjylland, der udbydes af Erhvervshus Nordjylland i samarbejde med de 11 erhvervskontorer i region Nordjylland. Der er mulighed for at du kan få tilskud til at købe rådgivning samt få tildelt en vækstguide fra Thy Erhvervsforum, der kan følge din virkomheds udvikling i en periode.

 

Der er 2 tilbud:

ViP Vækstiværksætter med tilskud til 25 timers privat rådgivning og 10 timers vækstguide, og

ViP + Vækstboost med tilskud til 83 timers privat rådgivning og 15 timers vækstguide. 

 

Begge ordninger kræver ansøgning, som Thy Erhvervsforum kan hjælpe dig med.

 

Læs mere om ordningen her! 


 

 

 

 

 

 

Life Science Innovation (LSI) 

Life Science Innovation LSI Nordjylland Logo

Er du iværksætter inden for sundhed- og velfærdsområdet og har en god idé, kan du få assistance fra LSI's forretningsudviklere.

 

LSI's vision er at styrke sundheds- og velfærdsinnovation i Nordjylland og skabe værdi via erhvervsvækst, vidensudvikling og bedre sundheds- og velfærdsløsninger til gavn for virksomheder, borgere og sundheds-væsenet.

 

Tilbagemeldingerne fra iværksættere, der har benyttet LSI, er super positive. Så det bør klart kunne anbefales.

 

Tjek hjemmesiden her! 

 

 

 

 

Private rådgivere 

Som iværksætter har du typisk brug for flere private rådgivere for at komme godt i gang og få succes med din virksomhed. Det koster dig selvfølgelig lidt penge, men det kan koste langt mere at "spare" rådgivning væk!

 

Bogføring, moms og skat er for mange iværksættere næsten sort tale, og her er det vigtigt du får styr på det sammen med din revisor. 

 

Udover den økonomiske rådgivning fra revisor vil det næste altid være en god idé med juridisk rådgivning fra en advokat. En hver iværksætter eller virksomhed bør have en advokat man kan ringe til. Selv om din virksomhed måske er meget lille i starten, vil det være godt med en gennemgang af dine kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, evt. lejekontrakt og naturligvis stiftelsespapirer ved registrering af ApS eller A/S. Ligeledes hvis I er 2 eller flere, der ejer firmaet bør I gennemgå forholdene med en advokat.

 

Endelig er det en rigtig god idé at få et firma, der har forstand på kommunikation og markedsføring til at hjælpe dig. Et reklamebureau eller et webbureau er næsten nødvendigt, hvis du vil være synlig i markedet. Og det vil du jo! Det er samtidig en god idé at få et godt logo design, så dit firma bliver genkendt af dine kunder. Og det med en "fætter", der kan lave din hjemmeside er meget sjældent anbefalelsesværdigt.

 

Der kan være andre rådgivere, du bør benytte, men ovenstående er de mest basale for størstedelen af almindelige iværksættere. 

 

I Thisted kommune er der gode muligheder for at du kan finde kompetente rådgivere, der kan hjælpe dig. Vi kan naturligvis anbefale vore partnere, hvis logo'er du kan se i højre side af siderne om Thisted. Så ta' imod alt den iværksætterstøtte du kan få!

 

 

Denne side om iværksætteri i Thisted er støttet af Revision Limfjord - bogføring og revision, Vizuall Reklame og Webbureau, Iværksætteruddannelsen samt Mand&Bil - netværk for håndværkere og handymen.

 

 

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Thisted
Startinfo.dk ApS
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.