Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Vallensbæk -> Iværksætterrådgivning i Vallensbæk Kommune

 

Ingen lokal iværksætterhjælp i Vallensbæk kommune. 

Iværksættere i Vallensbæk kommune henvises til Erhvervshus Hovedstaden for iværksætterhjælp. Mange kommuner har et lokalt erhvervskontor eller erhvervsservice enhed, men det har man desværre ikke i Vallensbæk kommune.

   

Men det bør ikke betyde, at du fravælger rådgivning i forbindelse med start af egen virksomhed. Snarere tværtimod.... 

  

Erhvervshus Hovedstadens iværksætterkonsulenter er super dygtige, men også ret travlt optaget. Men der er meget du kan gøre selv:

  

 

1. Læs vores IværksætterGuide.

 

2. Find en revisor til at hjælpe dig.

 

3. Find evt. iværksætterkursus i arrangementskalenderen.

 

4. Se om der er kurser i IværksætterDanmark du kan benytte.

 

5. Find dig et marketingbureau/reklamefirma/webbureau

 

6. Find dig en advokat

 

 

Erhvervssammenslutningen

Erhvervssammenslutningen er et lokalt erhvervsnetværk i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund kommuner. Der tilbydes netværk med mange andre erhvervsdrivede i de 4 kommuner og normalt cirka 20 arrangementer om året, hvor du kan få styrket din faglighed og møde de andre medlemmer.

 

Et medlemskab i Erhvervssammenslutningen koster 2000 kr. om året.

 

Læs mere her!

 


 

Erhvervshus Hovedstadens tilbud i Vallensbæk

Erhvervshus Hovedstaden hjælper iværksættere i Vallensbæk Kommune

Som iværksætter i Vallensbæk Kommune kan du hente hjælp hos Erhvervshus Hovedstaden. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder rådgivning til alle iværksættere i hele Region Hovedstaden. Du får her en sparringspartner, der giver dig kvalificeret og målrettet sparring på din virksomheds vækstpotentiale.

 

Deres konsulenter er uvildige, professionelle og målretter virksomhedes vækstplan efter din virksomheds behov og muligheder.

 

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder iværksætterhjælp og vejledning til virksomheder fra 0-3 år samt før startere.

 

Der tilbydes Iværksætterintroer, som er en tre-fire timers workshop om basal forretningsudvikling, valg af virksomhedsform, grundlæggende salg og markedsføring etc. De vil løbende blive afholdt i hele hovedstadsregionen.

 

Men forbered dig gerne godt inden starten. Du kan bl.a. med fordel læse Startinfo's IværksætterGuide, så du er lidt forberedt.

 

Er du herefter klar til at gå videre, kan du kontakte Erhvervshus Hovedstadens Hotline på telefon 30 10 81 15 i tidsrummet 09.30 – 12.30 på alle hverdage. Du kan også sende en mail med spørgsmål til Ivaerksaetter@ehhs.dk.

 

Erhvervshuset tilbyder også 1:1 vejledningsforløb til dig, som har et cvr-nummer, et klart pitch, samt indledende markedserfaring. De individuelle vejledninger bruges ikke længere til afklaring af grundlæggende spørgsmål omkring moms, skat, virksomhedsform etc.

 


 

Iværksætterpuljen Next Step tilbyder op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt.

 

Læs mere om Next Step puljen!

 

 


 

HIP Hovedstadens Iværksætterprogram lukker og IVÆRKSÆTTER DANMARK tager over.

Du har måske tidligere hørt om iværksætterprogrammet HIP og om workshops mv.? Det program er udløbet og erstattet af et nyt iværksætterprogram, som hedder Iværksætter Danmark. 

 

Du kan på listen over arrangementer og events i Vallensbæk Kommune, se hvilke der afholdes lokalt eller i nærheden af dig. En del afholdes som webinarer, men nogle også med fysisk fremmøde. Se kommende arrangementer her!

 

 

 

   

 

 




2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Vallensbæk
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.