Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Varde Kommune

 

Start med iværksætterrådgivning hos ProVarde

ProVarde er din indgang til rådgivning i Varde Kommune. Som medlem i ProVarde kan du nyde godt af de services, som de tilbyder. Kontingenten for at være medlem afhænger af virksomhedens størrelse. Priserne starter fra 600 kr. ekskl. moms. Iværksættere er gratis medlemmer og kan optages, når virksomheden får et CVR-nummer

 

Rådgivning kan være meget afgørende for din succes som iværksætter. Flere statistikker fra Erhvervsstyrelsen viser nemlig, at overlevelsesraten for virksomheder er betydelig højere for virksomheder, der har modtaget rådgivning før start.

 

Hos ProVarde kan du få et individuelt rådgivningsforløb, hvor I drøfter din forretningsidé og de ressourcer, du har til rådighed. ProVardes erhvervskonsulenter kan hjælpe dig gennem de mange spørgsmål, der kan være i en opstartsfase.


Er du interesseret i et rådgivningsforløb, kan du kontakte VardePro på tlf. 76 52 52 50 eller mail post@provarde.dk.

 

Du kan besøge ProVardes hjemmeside her

Iværksætterkursus

Hvis du er iværksætter eller går og drømmer om at blive det, har du helt sikkert en masse spørgsmål, du gerne vil have svar på. Derfor er det en god idé at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig faktisk, at iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus, har langt højere “overlevelsesrate”, end de iværksættere der ikke har.

 

VardePro udbyder et skræddersyet iværksætterkursus til dig, der ønsker iværksætterhjælp! Du får viden om vigtige parametre i forhold til opstarten af din virksomhed og værktøjer og kompetencer til at skabe overblik over forskellige faser. Du får undervisning fra erfarne rådgivere og undervisere. Derudover får udvider du dit netværk med andre ligesindede iværksættere.

 

Kurset foregår over 6 aftener fra 18.00 - 21.30. Prisen er 999 kr. ekskl. moms, hvilket inkluderer fuld forplejning, og du får desuden et års gratis medlemsskab ved VardePro ved oprettelse af din virksomhed


Du kan tilmelde dig hos iværksætter- og innovationschef K. Friedericke Bruhn  på 40 19 41 22/ 20 35 42 54 - eller på fbru@provarde.dk


 

 

Iværksætterpuljen få op til 25.000 kr. i tilskud

Iværksætterpuljen kan du som ret nyetableret iværksætter bruge til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Iværksætterpuljen understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt: Find et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, og bliver du godkendt dækkes op til 80 pct. af regningen. Du kan dog max. få 25.000 kr. i tilskud. 

 

Læs mere om Iværksætterpuljen!

 

 

  

Erhvervshus Sydjylland

Erhvervshus Sydjylland hjælper også iværksættere i Varde

Som iværksætter i Sydjylland kan du få ekstra rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sydjylland. Gennem et forløb hos Erhvervshus Sydjylland afklares dine udviklingsbehov - ofte ved brug af Væksthjulet. Rådgivningen hos Erhvervshuset er ofte målrettet mod den branche, du befinder dig i.

 

Erhvervshus Sydjylland har kontor i Vojens.


Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her.

 

 

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Varde
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.