Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Vejle Kommune

 

Vejle Erhverv

Går du med en iværksætterdrøm eller er du allerede startet, kan du finde hjælp hos Vejle Erhverv. Her kan du deltage i informationsmøder, få personlig sparring, blive matchet med en mentor og komme på iværksætterkursus.

 

Vejle Erhverv har mange tilbud til iværksættere. Se oversigten på hjemmesiden her!

 

Informationsmøde hos Vejle Erhverv

Går du med planer om etablering af egen virksomhed, så kan det være en fordel at tilmelde dig Vejle Erhvervs informationsmøde for iværksættere. Her får du viden og værktøjer, der gør dig bedre ruster til at komme godt i gang med din virksomhed. Mødet er for alle, uanset hvor du er i processen med opstarten af din virksomhed.

 

Mødet tager kun et par timer, men de kan blive særdeles vigtige for dit liv som selvstændig!

 

På møderne deltager Vejle Erhverv, a-kassen DANA og UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole eller Udviklingscenter Syd.

 

Du kan finde det næste informationsmøde her! 

 


 

 

PARTNERE I

VEJLE 

KOMMUNE:

Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement 

 

 

 

 

 

Personlig sparring hos Vejle Erhverv

Hvis du har brug for sparring til start af din virksomhed, tilbyder Vejle Erhverv dig gratis og uvildig vejledning.

 

Den personlige sparring tager altid udgangspunkt i dine behov, din forretning og din forretningsmodel. Forud for et møde er det fordelagtigt, hvis du sender en kort beskrivelse af dine planer og din idé, så rådgiverne kan rådgive dig på bedste vis.

 

Vejle Erhverv kan også hjælpe dig med at få kontakt til private rådgivere, der kan hjælpe dig med blandt andet budgetter, partneraftaler og meget mere. Disse private rådgivere tilbyder typisk en times gratis opstartsmøde til iværksættere, hvorefter det koster penge. Men det er erfaringsmæssigt et meget dyrt sted at spare på rådgivning, så brug det!


Læs mere om den personlige sparring hos Vejle Erhverv her!

 

 

 

  

Mentorordning hos Vejle Erhverv

 Det kan også være en god idé at få en mentor, der støtter din personlige, faglige og forretningsmæssige udvikling. En mentor er en erfaren virksomhedsleder, der har erfaring med at starte egen virksomhed. Vejle Erhverv tilbyder i samarbejde med Investor i Trekantsområdet en mentorordning, hvor du kan få tilknyttet en mentor. Gruppen af mentorer består af professionelle erhvervsfolk, der alle har forskellige baggrund. De har alle haft et toplederansvar og har skabt resultater.


For at blive en del af denne mentorordning skal din virksomhed opfylde en række krav, som Investor i Trekantsområdet stiller. Du kan læse mere om disse krav og mentorordningen her.

 

 

 

 

Iværksætterkursus: Iværksætteri i praksis 

Hvis du går med en drøm om at blive iværksætter, er det en stor fordel for dig, hvis du deltager i et iværksætterkursus forud for opstarten af din virksomhed. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” blandt iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus, er langt større, end hos dem der ikke deltager.

 

På iværksætterkurset bliver du klædt godt på, så du har det bedste grundlag til at starte din egen virksomhed. Du kommer til at arbejde med udviklingen af din forretningsplan, og det giver dig et godt beslutningsgrundlag for etableringen af din forretning. Du bliver introduceret til emner som iværksætteri, forretningsidé, idéudvikling, økonomi, salg og markedsføring.

 

Der arbejdes gennem forløbet med idéer, muligheder og konstruktiv feedback. Derudover får du selvfølgelig et netværk af andre iværksættere, som du kan dele erfaringer og spørgsmål med. Det er også værdifuldt.

 

“Iværksætteri i praksis” afholdes i samarbejde med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Kurset forløber over syv aftener og koster 1.000 kr. inkl. moms. Alle kan deltage.


Du kan læse mere om forløbet her!


 

 

 

 

  

MEDSTRØM

MEDSTRØM er et EU finanseriet projekt, der har en vision om at skabe kreativitet og vækst for iværksættere i Region Syddanmark. MEDSTØM vil skabe øget iværksætteri og vækst i de kreative erhverv. De tilbyder forskellige forløb, der passer til de fire trin, der er på iværksætterrejsen: idé, etablering, vækst og ekspansion.

 

Iværksætterworkshop: Tankestrøm

På workshoppen kan du prøve din idé af i professionelle og falige rammer. Du får mulighed for at modne din idé med faglig og personlig indsigt.

 

Workshoppen er for kommende iværksættere er helt nystartede iværksættere, der vil udvikle og afprøve sin forretningsidé. Du kan også deltage som etableret virksomhed, der ønsker at udvikle nye projekter eller produkter.

 

Tankestrøm er også for etablerede virksomheder, der vil udvikle nye projekter eller produkter.

 

Workshoppen foregår over 2 dage i dagstimerne. Undervisning og materialer er gratis, men du betaler med dit engagement.

 

Du kan læse mere om workshoppen her

 

 

 

 

Opstartsforløb: Power-Up

Opstartsforløbet Power-Up er for dig, der har en drøm om at starte virksomhed eller til dig, der allerede er startet. Forløbet har fokus på netværk, sparring, salg og kerneværdien i din virksomhed. Målet med forløbet er, at du som ny iværksætter udvikler dit brand, koncept og din idé til en bæredygtig virksomhed. Du får et fagligt og ikke mindst personligt kompetenceløft. Power-Up består af ni workshops, hvor du får individuel sparring, praksisorienteret viden og værktøjer, et udvalg af valgfag og et netværk af andre nystartede iværksættere.

 

Du kan deltage i Power-Up, hvis du endnu ikke har oprettet CVR-nummer, eller hvis du har haft virksomhed i 0-1 år.  Power-up strækker sig over fire måneder, med 13 moduler i dagtimerne.

 

Power-Up er en del af et EU finansieret projekt - Medstrøm. Derfor er undervisningen og materialer gratis. I forbindelse med forløbet er der dog et forplejningsgebyr på 900 kr., der dækker over kaffe, te, vand, frugt og kage.


Du kan læse mere om Power-Up her!

 

 

 

 

Vækstforløb: Strømstyrke  

Vækstforløbet hjælper dig med at løfte din virksomhed til det næste niveau. Du får viden og værktøjer til at fortsætte en god udvikling i din virksomhed, og du bliver klar til at vokse med din virksomhed. Målet er, at du får forbedrede ledelseskompetencer og en forbedret bundlinje gennem træning i ledelse, innovation, salg, netværk, branding og kommunikation.

 

Du kan deltage i Strømstyke, hvis du har haft CVR-nummer i 1-5 år. Forløbet tager ni måneder med 12 moduler og tre netværksarrangementer.

 

Power-Up er en del af et EU finansieret projekt - Medstrøm. Derfor er undervisningen og materialer gratis. I forbindelse med forløbet er der dog et forplejningsgebyr på 1750 kr., der dækker over kaffe, te, vand, frugt og kage og frokostbuffet.


Du kan læse mere om Strømstyrke her!

 

 

 

 

 


 

IVER - iværksætter i trekantsområdet

Iver er et samarbejde mellem Trekantområdets kommuner. Det er et erhvervsfokuseret netværk og iværksættermiljø til dig, der er klar til at springe ud i din iværksætterdrøm. IVER tilbyder dig gratis sparring og vejledning af en af deres syv iværksætterkonsulenter. De har desuden overblik over de mange tilbud, du kan benytte dig af som iværksætter.

 

Du kan også deltage i en af deres mange informationsmøder, hvor du får konkret information og værktøjer, så du er godt klædt på til at starte din egen virksomhed. På den måde kan du undgå at begå de mest almindelige fejl, der ofte spænder ben for nye iværksættere.

 

Du kan læse mere om IVER, og hvad de kan tilbyde dig her! 

 

 

 

 


 

Erhvervshus Sydjylland 

Erhvervshus Sydjylland har også tilbud til iværksættere i vejle kommuneSom iværksætter i Sydjylland har du mulighed for at få ekstra rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sydjylland. Gennem et forløb hos Erhvervshus Sydjylland afklares dine udviklingsbehov - ofte ved brug af Væksthjulet. Rådgivningen hos Erhvervshuset er ofte mere målrettet netop din branche.

 

Erhvervshus Sydjylland har kontor i Vojens.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her. 

 

 

Siderne om iværksættertilbud i Vejle Kommune præsenteres i samarbejde med Marketingklubben.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Vejle
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.