Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Vejle -> Få adgang til iværksætterrådgivning i Vejle Kommune

 

StartUp Vejle tilbyder hjælp til iværksætttere

Går du med en iværksætterdrøm eller er du allerede startet, kan du finde hjælp hos StartUp Vejle.

 

Her kan du deltage i informationsmøder, få personlig sparring, blive matchet med en mentor og komme på iværksætterkursus.

 

I Vejle Kommmune er der rigtig mange tilbud til iværksættere. Se oversigten på hjemmesiden her!

 

Informationsmøde hos Business Vejle.

Går du med planer om etablering af egen virksomhed, så kan det være en fordel at tilmelde dig Vejle Erhvervs informationsmøde for iværksættere. Her får du viden og værktøjer, der gør dig bedre ruster til at komme godt i gang med din virksomhed. Mødet er for alle, uanset hvor du er i processen med opstarten af din virksomhed.

 

Mødet tager kun et par timer, men de kan blive særdeles vigtige for dit liv som selvstændig! På møderne deltager Vejle Erhverv, a-kassen DANA og UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole eller Udviklingscenter Syd. Du kan finde det næste informationsmøde her! 

 

PARTNERE I

VEJLE 

KOMMUNE:

Lunar Bank tilbyder billig erhvervskonto til selvstændige.

 

 

 

 

 

 

 

 

FÅ BILLIGT OG HURTIGT EN ERHVERVSKONTO

Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement 

 

 

Personlig sparring hos StartUp Vejle

Hvis du har brug for sparring til start af din virksomhed, tilbyder Vejle Erhverv dig gratis og uvildig vejledning.

 

Den personlige sparring tager altid udgangspunkt i dine behov, din forretning og din forretningsmodel. Forud for et møde er det fordelagtigt, hvis du sender en kort beskrivelse af dine planer og din idé, så rådgiverne kan rådgive dig på bedste vis.

 

Vejle Erhverv kan også hjælpe dig med at få kontakt til private rådgivere, der kan hjælpe dig med blandt andet budgetter, partneraftaler og meget mere. Disse private rådgivere tilbyder typisk en times gratis opstartsmøde til iværksættere, hvorefter det koster penge. Men det er erfaringsmæssigt et meget dyrt sted at spare på rådgivning, så brug det!


Læs mere om den personlige sparring hos Vejle Erhverv her!

 

Er du grøn iværksætter i Vejle?

Går du med planer om at din kommende virksomhed skal gøre en forskel her i verden? Og især hvis du arbejder med energiteknologi, så skal du kontakt Green Tech Center.

 

Der hjælper iværksættere og små virksomheder med:

 

  • Produktudvikling, test og demonstration

  • Forretningsudvikling

  • Matchmaking

  • Vækst via internationalisering

  • Og du kan samtidig finde lokaler i et fedt miljø til din kommende startup.

Green Tech Center har 50 Green Tech virksomheder med i alt 300 ansatte og godt 950 medlemmer i netværket og samarbejder med universiteter, energiselskaber og mange andre. Og de fungerer i et tæt samarbejde med StartUp Vejle.

 

Kontakt:  Morten Kjeldgaard  
Business Development Green Tech Center  
Mobil: (+45) 40 20 76 76 
Mail: mok@greentechcenter.dk 

Hjemmeside: https://www.greentechcenter.dk/

 

 

 

 


Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus

Qred tilbyder erhvervslån til iværksættere i Vejle 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøg om et erhvervslån 

 

 

 

 

 

 

 

   

Iværksætterkursus: Iværksætteri i praksis 

Hvis du går med en drøm om at blive iværksætter, er det en stor fordel for dig, hvis du deltager i et iværksætterkursus forud for opstarten af din virksomhed. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” blandt iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus, er langt større, end hos dem der ikke deltager.

 

På iværksætterkurset bliver du klædt godt på, så du har det bedste grundlag til at starte din egen virksomhed. Du kommer til at arbejde med udviklingen af din forretningsplan, og det giver dig et godt beslutningsgrundlag for etableringen af din forretning. Du bliver introduceret til emner som iværksætteri, forretningsidé, idéudvikling, økonomi, salg og markedsføring.

 

Der arbejdes gennem forløbet med idéer, muligheder og konstruktiv feedback. Derudover får du selvfølgelig et netværk af andre iværksættere, som du kan dele erfaringer og spørgsmål med. Det er også værdifuldt.

 

“Iværksætteri i praksis” afholdes i samarbejde med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Kurset forløber over syv aftener og koster 1.000 kr. inkl. moms. Alle kan deltage.


Du kan læse mere om forløbet her!


 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

  

 

 

 

 

    

Erhvervshus Sydjylland 

Erhvervshus Sydjylland har også tilbud til iværksættere i vejle kommuneSom iværksætter i Vejle har du mulighed for at få ekstra rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sydjylland. Gennem et forløb hos Erhvervshus Sydjylland afklares dine udviklingsbehov - ofte ved brug af Væksthjulet. Rådgivningen hos Erhvervshuset er ofte mere målrettet netop din branche.

 

Erhvervshus Sydjylland har kontor i Vojens.

 

Du kan kontakte Erhvervshuset på tlf. 70 23 55 15, hvis du vil vide mere om deres sparring og de programmer, som de tilbyder. Du kan desuden besøge deres hjemmeside her. 

 

 

Siderne om iværksættertilbud i Vejle Kommune præsenteres i samarbejde med Marketingklubben og Qred - lån til små virksomheder.

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Vejle
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.