Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Viborg Kommune

 

Få rådgivning via Business Viborg 

Business Viborg, der tidligere hed Viborg Egnens Erhvervsråd, tilbyder gratis vejledning og problemafklaring i forbindelse med virksomhedsopstart for iværksættere og virksomheder, der etablerer sig i Viborg kommune.  Og så udbyder de virkeligt mange og spændende arrangmenter for både helt nye og mere etablerede iværksættere.

 
Hos Business Viborg sidder en række kompetente og erfarne konsulenter og rådgivere klar til at hjælpe med råd og vejledning. Se mere om dine muligheder for iværksætterhjælp på linket her!

 

Medlemsoversigt Business Viborg

Det er ofte en god idé at melde sig ind i det lokale Erhvervsråd. I Viborg har man endda gjort det lidt mere attraktivt, da man har offentliggjort medlemsoversigten på hjemmesiden. Det giver mulighed for at andre erhvervsdrivende i Viborg kommune kan finde dig. Og du får endda et link til din hjemmeside, hvilket altid er godt. Det hjælper på din placering på Google. Se vores afsnit om linkbuilding i IværksætterGuiden om online markedsføring her

 

Og det at blive medlem er begyndelsen til skabelsen af et netværk, hvilket helt sikkert kan anbefales. Du kan se medlemsoversigten hos Business Viborg her! 

 

Introaften for iværksættere

Tænker du på at starte virksomhed, eller er du nyetableret? Så er introaftenen en god mulighed for at få svar på spørgsmål om, hvordan du kommer videre med dine tanker og ideer.

 

Introaften er gratis og afholdes første mandag i hver måned. Det varer to timer og giver nyttig viden om opstart af virksomhed samt de forhindringer, man skal være opmærksom på som iværksætter.

 

Du kan se oversigten over Introaftener og øvrige arrangementer for ivæksættere i Viborg Kommune her!

 


 

 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

  
 

 

 

PARTNERE I 

VIBORG

KOMMUNE:

 

Marketingklubben - hjælp til markedsføring på abonnement

 

 

 

 

Lunar Bank tilbyder billig erhvervskonto til selvstændige.

 

 

 

 

 

 

 

FÅ BILLIGT OG HURTIGT EN ERHVERVSKONTO

 

 

 

Qred tilbyder erhvervslån til iværksættere i Viborg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøg om et erhvervslån 

 

 

Erhvervshus Midtjylland 

 

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

Udover den hjælp du kan få fra Business Viborg kan du som iværksætter i Viborg og dermed også i Region Midtjylland få mulighed for at deltage i et udviklingsprogram for iværksættere med vækstambitioner. Ud over vækstambitioner skal dit CVR-nummer være under 3 år og registreret i Region Midtjylland, for at du kan deltage.

 

Programmet udbydes af Erhvervshus Midtjylland og indholder alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning. Altsammen tilbud, der har til formål at skubbe din virksomhed i retning mod vækst!

 

Erhvervshus Midtjyllands tilbud til vækstiværksættere indeholder bl.a. følgende:

 

-> Individuelle vækstforløb

-> Kapitalcoachforløb

-> Mentorforløb
-> Advisory Board målrettet Startups
-> Vækstgrupper

-> Væksttræningsforløb
-> PLATO-forløb
-> Masterclasses om kapital

-> Præsentation for investorer, Business Angels eller andre kapitalaktører
-> Ledere til Startups

 

Læs mere på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside her!

 

Erhvervshus Midtjylland er et stærkt kompetencecenter med tilbud, der hjælper dig og din virksomheds drift og udvikling gennem fx specialiseret sparring eller via kollektive forløb. Det gælder også, hvis du ikke direkte deltager i et konkret program, men blot har behov for uvildig individuel vejledning.

Erhvervshuset er desuden din lokale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation.

 

Tjek hjemmesiden her!

 

Baggrund

Erhvervshus Midtjylland er et af seks tværkommunale Erhvervshuse som blev etableret i forbindelse med vedtagelse af Lov om erhvervsfremme 2018. Erhvervshus Midtjylland hjælper alle virksomheder i regionen, der har brug for specialiseret hjælp. 

 

 


 

Siden her præsenteres i samarbejde med Marketing Klubben, Qred Erhvervslån og Erhvervs- og Udviklingsparken Base Business Bjerringbro.

 

 

 Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Viborg
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.