Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Guldborgsund Kommune

 

 

Business Lolland-Falster

 

Business Lolland-Falster er din indgangsvinkel til rådgivning i Guldborgsund Kommune. Som iværksætter kan du få 1 års gratis medlemskab hos Business Lolland-Falster. Det er dog ikke et krav, at du er medlem for at få deres hjælp som iværksætter.

 

Rådgivning er en rigtig god idé, hvis du overvejer at starte egen virksomhed, eller hvis du allerede er startet. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er højere hos iværksættere, der har modtaget rådgivning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed.

 

Business Lolland-Falster tilbyder iværksættere vejledning og rådgivning i alle faser - lige fra udviklingen af din forrentingsidé til skalering og investering. I samarbejde med deres netværk af rådgivere, hjælper vi dig med at komme bedst muligt i gang og komme videre med din virksomhed.

 

Hvis du er interesseret i at få vejledning hos Business Lolland-Falster eller ønsker at høre mere, så ring til Christiane Paaske-Sørensen på 6165 9645 eller Anders Due på 2819 9074.


Besøg Business Lolland-Falsters hjemmeside her!


 

 

 

 

  

Vækstfabrikken i Nykøbing Falster 

 

Vækstfabrikken i Nykøbing Falster er et tilbud, der udbydet i samarbejde mellem Business Lolland-Falster og Erhvervshus Sjælland. De har i samarbejde etableret unikke rammer på Slotsbryggen i Nykøbing Falster.

 

Vækstfabrikken er et iværksættermiljø, hvor der tilbydes strukturerede rammer for god forretningsudvikling - det er mere end bare et kontorfællesskab. Du kan få rådgivning og vejledning til netop det, du har brug for. Du kan løbende få konsulentsparring og erhvervsrådgivning. Konsulenterne kan for eksempel hjælpe dig med salg og markedsføring, strategi og ledelse, internationalisering, produktudvidelse og finansiering og økonomi.

 

Der afholdes løbende events og workshops på Vækstfabrikkerne i Region Sjælland, der er relevante for dig som iværksætter. Vækstfabrikken tilbyder et fantastisk miljø for iværksættere, hvor det er muligt at komme i kontakt med andre virksomheder og skabe et stort fagligt og socialt netværk fra start.


Du kan læse mere om Vækstfabrikkerne her! 


 

 

 

 

  

Erhvervshus Sjælland

 

Erhvervshus Sjælland logo

Som iværksætter i Guldborgsund Kommune kan du få rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sjælland. Sammen med en af deres konsulenten lægger I en plan for, hvordan du kan udvikle din virksomhed - og det er alt sammen helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.


Du kan kontakte erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler Guldborgsund
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.