Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Guldborgsund Kommune

 

Få iværksættervejledning hos Business Lolland-Falster

Business Lolland-Falster er din indgangsvinkel til rådgivning i Guldborgsund Kommune. Som iværksætter kan du få 1 års gratis medlemskab hos Business Lolland-Falster. Det er dog ikke et krav, at du er medlem for at få deres hjælp som iværksætter.

 

Rådgivning er en rigtig god idé, hvis du overvejer at starte egen virksomhed, eller hvis du allerede er startet. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er højere hos iværksættere, der har modtaget rådgivning i forbindelse med opstarten af egen virksomhed.

 

Business Lolland-Falster tilbyder iværksættere vejledning og rådgivning i alle faser - lige fra udviklingen af din forrentingsidé til skalering og investering. I samarbejde med deres netværk af rådgivere, hjælper vi dig med at komme bedst muligt i gang og komme videre med din virksomhed.

 

Hvis du er interesseret i at få vejledning hos Business Lolland-Falster eller ønsker at høre mere, så ring til Christiane Paaske-Sørensen på 6165 9645 eller Anders Due på 2819 9074.


Besøg Business Lolland-Falsters hjemmeside her!


 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

 

 

 

 

 

  

Vækstfabrikken i Nykøbing Falster 

Vækstfabrikken i Nykøbing Falster er et tilbud, der udbydet i samarbejde mellem Business Lolland-Falster og Erhvervshus Sjælland. De har i samarbejde etableret unikke rammer på Slotsbryggen i Nykøbing Falster.

 

Vækstfabrikken er et iværksættermiljø, hvor der tilbydes strukturerede rammer for god forretningsudvikling - det er mere end bare et kontorfællesskab. Du kan få rådgivning og vejledning til netop det, du har brug for. Du kan løbende få konsulentsparring og erhvervsrådgivning. Konsulenterne kan for eksempel hjælpe dig med salg og markedsføring, strategi og ledelse, internationalisering, produktudvidelse og finansiering og økonomi.

 

Der afholdes løbende events og workshops på Vækstfabrikkerne i Region Sjælland, der er relevante for dig som iværksætter. Vækstfabrikken tilbyder et fantastisk miljø for iværksættere, hvor det er muligt at komme i kontakt med andre virksomheder og skabe et stort fagligt og socialt netværk fra start.


Du kan læse mere om Vækstfabrikkerne her! 


 

 

 

 

  

Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland har også tilbud til iværksættere i Guldborgsund Kommune

Som iværksætter i Guldborgsund Kommune kan du få rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sjælland. Sammen med en af deres konsulenten lægger I en plan for, hvordan du kan udvikle din virksomhed - og det er alt sammen helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.


Du kan kontakte Erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler Guldborgsund
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.