Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Kan ejendomsadministration svare sig som nystartet udlejer?

Det er meget vigtigt at understrege, at det ikke er nemt at være udlejer. Rigtig mange tror, at man blot kan købe en ejendom, hvorefter huslejen begynder at rulle ind. Sådan forholder det sig slet ikke, da der er betydeligt mere arbejde forbundet med det.

 

Derfor er det en god idé at overveje, hvorvidt det i det hele taget er en forretning for dig. Desuden bør du også overveje, om du skal stå for det hele selv. Det er nemlig ikke sikkert, at det er en god idé, da du kan få for meget på din tallerken.

 

Kan være en god idé med ejendomsadministration

Det er bestemt ikke kun store og etablere udlejer, der kan have glæde af at hyre et firma til at stå for administrationen. Tværtimod er det faktisk noget, som de fleste udlejere kan have glæde af. Derfor er det selvfølgelig også noget, du bør overveje.

 

Er du helt nystartet, er det dog ikke sikkert, at pengene er store. Derimod kan det tænkes, at hovedparten af dine penge er investeret i en eller flere ejendomme. Derfor kan det være svært at finde plads i budgettet til at udlicitere denne del af forretningen.

 

Overvej om du kan stå for det selv

Når man skal løbe en forretning i gang, er det hårdt arbejde. Derfor bliver man som regel nødt til at varetage nogle opgaver, som man egentlig ikke bryder sig om. Hvis du er nystartet udlejer, kan administrationen af dine ejendomme være omfattet af dette.

 

Da der kan være en del penge at spare ved at stå for det selv, bør du overveje, om det er muligt for dig. Driver du en anden forretning eller har et fuldtidsjob ved siden af, er det måske ikke muligt. I et sådant tilfælde kan du f.eks. søge hjælp hos Haugaard Braad ejendomsadministration.

 

Mange vælger at udlicitere frem for at ansætte

Langt fra alle har et mål om at have en masse ansatte i deres selskab. Derimod er der mange, der gerne vil holde deres hold småt. Derfor beslutter de sig for ikke at ansætte nogen til at stå for deres ejendomsadministration, men i stedet at udlicitere det.

 

Igen er det vigtigt at nævne, at det ikke er sikkert, at det er det rette for dig. I denne forbindelse er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Det handler ene og alene om at finde ud af, hvordan du vil drive din forretning.

 

 

Artikler om iværksætteri skrevet af samarbejdspartnere

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.