Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
MENU

Spar penge på køb af emballage

 

Ny virksomhed, mange overvejelser

Som nystartet virksomhed er der mange ting at forholde sig til og tage beslutninger om. Sådan er situationen, uanset om ens virksomhed fokuserer på B2C eller B2B, sælger via en webshop eller en traditionel hjemmeside, eller man er solo-selvstændig eller en del af et team.

 

At der er nok at forholde sig til for nye virksomheder gælder både i forhold til virksomhedernes potentiale på internationale markeder, jagten på nye kunder og samarbejdspartnere eller mulighederne i digitale løsninger. Men også omkring den grundlæggende drift og økonomi. For på sigt giver det selvfølgelig sig selv, at en sund økonomi er nødvendig for at klare sig. Og det kan man bl.a. gøre ved at holde virksomhedens omkostninger nede.

 

Reducér omkostningerne ved indkøb

Et mantra som både nye virksomheder og virksomheder med mange år på bagen kan efterleve er at holde omkostningerne nede. Eller i hvert fald at forsøge at spare, hvor det er muligt og giver mening.

 

Ét af de områder, hvor man som virksomhed kan spare penge er på indkøb af emballage, f.eks. europaller. Det er især relevant for webshops og produktionsvirksomheder, for uanset om man fokuserer på e-handel og B2C eller produktion og B2B, skal ens varer fragtes og opbevares. Og her er europaller en god løsning, da de er alsidige, solide og holdbare. Derfor bruges de til mange forskellige formål – på lagre, i butikker og i forbindelse med fragt.

 

Spar penge på emballage fx ved køb af europaller

 

Køb eller indhent tilbud online – og spar penge

At reducere virksomhedens omkostninger og få mest muligt for sine penge giver god mening – især som ny virksomhed. Og når det kommer til køb af europaller eller andet emballage, kan det nemt lade sig gøre, hvis man undersøger mulighederne online. Dem er der flere af, så hvorfor ikke udnytte dem.

 

Som for mange andre produkter og ydelser kan man sammenligne priser på europaller online. Dette kan selvfølgelig gøres på potentielle leverandørers hjemmesider, hvor man kan se det enkelte firmas priser. Så er der diverse prissammenligningssider, hvor man kan se flere priser og sammenligne dem – og nemt vælge den laveste pris. Endelig er der hjemmesider, hvor man kan indhente et eller flere tilbud gratis – og måske endda få et skræddersyet tilbud med endnu mere værdi for pengene. Det er blot at søge sig frem i søgemaskinerne.

 

Mulighederne for at spare penge er i høj grad til stede online. Og selvom der skal tænkes på vækst og nye kunder i alle virksomheder, er det også væsentligt for enhver nyopstartet virksomhed at tænke over, hvor man kan spare.

 

 

Artikler om iværksætteri skrevet af samarbejdspartnere

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.