Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Kolding

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR KOLDING KOMMUNE

 

Overvejer du at blive selvstændig i Kolding? 

Så tjek vores sider om byen, kommunen, dine rådgivningsmuligheder, kommende events mv., som vi præsenterer på siderne her.

 

Først lidt generelt om kommunen, hvis ikke du kender den.

 

Kolding Kommune er placeret så begrebet “beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” virkelig giver mening. I Kolding har man jernbanelinjer og motorveje i alle retninger. Motorvejsforbindelser mod nord til Aalborg, mod øst til Odense, mod syd til Aabenraa og grænsen og mod vest til Esbjerg. Oven i hatten har Kolding tilmed en stor erhvervshavn, som er den 10. største i Danmark. En god infrastruktur har altid været fundamentet for gode vilkår for erhvervslivet, og i Kolding Kommune har man da også formået at høste gevinsterne af de gode trafikforbindelser og skabt et veludviklet erhvervsliv!

 

Skal man karakterisere det koldingensiske erhvervsliv med et ord må det blive - mangfoldighed. Ingen enkeltstående branche er altdominerende i Kolding, men transport, logistik, energi, fødevarer, maskiner, jern- og metal, farver og lak, emballage og elektronik er alle brancher som bidrager væsentligt til et varieret og dynamisk erhvervsliv. Her finder man fx Jyllands største shoppingcenter Kolding Storcenter, og ved Christiansfeld mejerikoncernen ARLA Foods’ største ferskvareterminal, i Vamdrup fremstilles Rockwool og i Lunderskov finder man verdens førende producent af vindmøllevinger LM Windpower.... ja, vi kunne blive ved.

 

Vi kommer ikke uden om et foto af Koldinghus... Velkommen til iværksættersiderne om Kolding Kommune

Foto af Koldinghus

 

I Kolding Kommune har man simpelthen tradition for at udvikle brugbare og brugerorienterede løsninger på alverdens udfordringer. Helt i tråd hermed ligger Designskolen i Kolding, og derfor bliver koldingensiske børn allerede i børnehavealderen introduceret til design, innovation og entreprenørskab. Innovativ iværksættere, dem har Kolding udklækket på stribe, tænk fx bare på den verdensomspændende online-virksomhed Just Eat - Danmarks førende formidler af take-away.

 

Overvejer du at blive en del af en blomstrende og kreativ kommune, så start med at se hvad Kolding har at byde på her på Startinfo. Sæt kryds i feltet “ Gem Kolding som min favorit”, du får garanteret brug for at vende tibage..

 

1.Iværksætterrådgivning i Kolding kommuneGå til siden om iværksætterrådgivning i Kolding

 

 

Disclaimer… Denne side er ikke produceret af Business Kolding eller Kolding Kommune. Fejl eller mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl.  

 

#Kolding #Vamdrup #Christiansfeldt #Brandumdam

 

PARTNERE I KOLDING KOMMUNE: 

 

FÅ BILLIGT OG HURTIGT EN ERHVERVSKONTO

 

 

 

 Lunar Bank tilbyder billig erhvervskonto til selvstændige.

 

 

Qred tilbyder erhvervslån til iværksættere i Kolding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøg om et erhvervslån

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.