Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Lokale iværksættere i Helsingør

 

Maistics - grøn emballage i stedet for plast

 

Indehavere: Brian Bouet Smith og Heidi von Bülow

Adresse:  H.P. Christensens Vej 1A, DK-3000 Helsingør, Denmark
CVR nr: 36934522
Hovedkontor tlf. +45 5374 8500

Mail: bs@maistic.com 

Hjemmeside: https://www.maistic.com/

Facebook: https://www.facebook.com/maistic.dk

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/maistic-bio-group/ 

Instagram: https://www.instagram.com/maistic_alwaysplasticfree/ 

  


Danmark har brug for iværksættere, og helt sikkert ikke mindst for iværksættere med en grøn tankegang. På Startinfo vil vi gerne sætte spot på de virksomheder, der har turdet at gå forrest, også når det kommer til grønne og bæredygtige produkter.

 

 

Vi skal reducere plastforbrug, men hvordan gør vi?

Det har Maistics - en af de grønne rollemodeller - et bud på. Maistics betyder mindre plast i verden. Så enkelt kan det siges. Mon ikke det er en målsætning de fleste kan blive enige om. For vi kender alle bagsiden af "plastmedaljen". Billeder af plastøer i havene, microplastik der ender i fisk og skaldyr, bjerge af plast på verdens lossepladser osv.

 

Vi ved godt, at vi alle som forbrugere har et ansvar. Men en ting er at være bevidst om et problem, noget andet er at gøre noget ved det. Det sidste er der heldigvis nogle der har gjort. Tilmed til en konkurrencedygtig pris, så man heller ikke kan bruge prisen som undskyldning for i dagligdagen at vælge alternativer til plast.

 

100 % komposterbar

Maistics laver 100 pct komposterbare alternativer til hverdagens engangsplast som f.eks indkøbsposer, fryseposer, engangsservice og klude uden microplast. Produkterne er bl.a fremstillet af bæredygtige materialer som majs, cellulose (træfibre), kokos og bambus Det handler kort sagt om at tilbyde forbrugerne friheden til at kunne vælge plastic fra i hverdagen – nemt og uden at blive ruineret. Og så er produkterne tilgængelige i landets supermarkeder som Føtex, Bilka og Meny, eller man kan vælge at købe dem online.

 

Indehaverne af Maistics

 

 

Få danske iværksættere lever som Helsingør-ægteparret bag Maistics, Brian Bouet og Heidi von Bülow op til betegnelsen firstmovers. Maistics var først med komposterbart engangsservice i danske supermarkeder, ligedom de var først med mikroplastfri viscoseklude, fremstillet helt uden plastfibre og lanceret med ligeledes nystartede Plastic Change i 2016.

 

Og så stod der naturligvis også Maistics på de første certificerede hjemmekomposterbare fryseposer i Europa og ikke at forglemme de første hjemmekomposterbare bæreposer i Danmark – der blev lanceret til stor jubel for både supermarkeder og forbrugere.

 

Hvordan får man idé til komposterbar emballage?

Det er gået stærkt siden Brian Bouet i 2015 på en rejse til Kina mødte en australsk tandlæge, der præsenterede ham for en kompostérbar tandbørste. Det blev for alvor en øjenåbner for Brian, der hjemvendt fra Kina for alvor blev opmærksom på, hvor få plastfri eller komposterbare dagligdagsprodukter den danske forbruger tilbydes i supermarkederne.

 

I 2018 fik Helsingør-ægteparret bag Maistics med go' hjælp fra Vækstfonden mulighed for at lancere deres produkter på 20 Europæiske markeder. For, som en af "løverne" spontant udbrød, da Maistics netop havde reddet en investering hjem i iværksætterprogrammet Løvens Hule: "Verden skriger på det”.

 

Firmaet er i dag i mere end 30 lande og har derudover øget fokus på Private Label til supermarkedskæder og specialprodukter til virksomheder. Og 2 gange er Vækstfonden gået ind for at sikre fremdriften.

 

#iværksætter #iværksætterhistorie #startupdk #vækstfonden #maistics

 

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Helsingør4. Helsingør Kommune og andre myndigheder
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.