Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Lolland

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR LOLLAND 

 

På disse sider præsenterer vi dig for hvilke tilbud, du har til rådighed, hvis du ønsker at starte egen virksomhed i Lolland Kommune. 

 

Det er ikke nogen hemmelighed at Lolland kommune er - eller vi skal måske snarere sige - var udfordret af den strukturelle udvikling med fraflytning fra land til by og en del sociale problemer i udkantsdanmark.

 

Men det er måske på vej til at vende nu.

 

Folketinget han nemlig lige vedtaget, at der skal etableres en gigantisk betonelementfabrik på Lolland. Det er en vigtig del af infrastruktiren med byggeriet af den kommende Femerntunnel mellem Danmark og Tyskland.

 

Og de tunnelelementer, der skal sænkes ned på havbunden, bliver tilsyneladende ikke enden på tunnelelementfabrikken. Den ser ud til at fortsætte efter Femern-byggeriet står færdigt, så den i de næste mange årtier kan producere betonelementer til fremtidens broer og tunneler.

 

Udover Femern projektet, så er Lolland kommune selv på banen med ambitioner. Kommunen har en 2030 vision, hvor iværksætteri er en vigtig del af indsatsen.

 

Kommunen skriver selv:

 

"Lolland Kommunes kerneværdier er iværksætteri, forpligtende fællesskaber og stærke sociale relationer."

 

Amitionen er at sætte iværksætteri i fokus med en konstant strøm af nye virksomheder. 

 

Lyder der som noget for dig at hjælpe kommunen ved at blive iværksætter i Lolland kommune, og selvfølgelig samtidig skabe en god tilværelse for dig selv og din familie? Så læs de efterfølgende sider om iværksættertilbudene i Lolland Kommune.

 

Hvis du sætter kryds i "Gem Lolland som min favorit", så skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang.

 

Velkommen til iværksættersiderne om Lolland Kommune

Foto af Nakskov by

1.Iværksætterrådgivning i Lolland kommune

 

 

Disclaimer… den side er ikke oprettet af Business Lolland-Falster eller Lolland Kommune. Er der fejl eller mangler kan kan det alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk.

 

#Nakskov #Maribo #Rødby #Rødbyhavn #Holeby #Søllested

 

 

 
Vil du starte egen virksomhed i Lolland Kommune? Måske kan du få et online iværksætterkursus betalt af JobCenter Lolland i Nakskov..

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.