Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

VELKOMMEN TIL SIDEN OM IVÆRKSÆTTERI I MARIAGERFJORD KOMMUNE

 

Mariagerfjord Kommune er andet og mere end “bare” en idyllisk og smukt beliggende kommune ved Mariager Fjord, som ovenikøbet kan prale af at ha’ et hold i Superligaen!

 

Kommunen ligger strategisk rigtig godt placeret i “smørhullet” mellem Aalborg, Randers og Aarhus, og viser sig hurtigt også at være en driftig erhvervskommune med mange spændende virksomheder. I 2018 figurerede ikke mindre end 18 virksomheder fra Mariagerfjord på Børsens Gazelleliste, altså virksomheder med en særlig evne til at skabe vækst.

 

Overvejer du også en fremtidig tilværelse som iværksætter i Hobro, Hadsund, Arden eller Mariager, måske på landet eller i en af kommunens små landsbyer? Ja, så start med at skaffe dig et godt overblik på StartInfo’s iværksættersider, så du kan blive klogere på dine muligheder for hjælp og rådgivning.

 

I Mariagerfjord Kommune er der nemlig masser af hjælp at få lokalt i forbindelse med start af virksomhed. Bla kan både Hadsund og Hobro tilbyde kontorfællesskaber, hvor man kan leje sig ind sammen med andre iværksættere og små virksomheder.

 

StartInfo’s iværksættersider om Mariagerfjord præsenteres i samarbejde med vores partnere, som er lokale virksomheder med engagement i iværksætteri. Virksomheder, som vi er sikre på vil give dig som iværksætter en god og kompetent behandling.

 

Glem ikke at sætte kryds i “gem Mariagerfjord som min favorit”, så slipper du for at bruge tid på at finde Mariagerfjord Kommune på listen næste gang..

 Foto af Hobro i Mariagerfjord Kommune

 

PARTNERE i MARIAGERFJORD

KOMMUNE:

 

 

 

 

 

Link til Graphia Reklame, Hobro

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer… Siderne her er ikke oprettet af Mariagerfjord Erhvervsråd eller Mariagerfjord Kommune. Skulle der være fejl eller mangler, så er det alene vores ansvar i redaktionen af Startinfo.dk. 

 

 

Siderne om iværksætteri i Mariagerfjord er støttet af Graphia Reklame.

 

 

Startinfo.dk
Rubjergvej 67, Lønstrup, 9800 Hjørring
Strandvejen 16, 9000 Aalborg
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.