Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Mariagerfjord

 

For nogle iværksættere er løsningen at arbejde hjemmefra, mens andre nødvendigvis må vælge en adresse ude i byen.

 

Det sidste gælder naturligvis, hvis man har brug for butikslokaler, lager eller produktion? Er det tilfældet for dig, så har Mariagerfjord Erhvervsråd har en oversigt over ledige lokaler i kommunen.

 

Dem kan du se på hjemmesiden her!

 

Nedenfor lister vi de kontormiljøer, hvor det som iværksætter vil være oplagt at leje sig ind, hvis du skal bruge et kontorlokale.

 

PARTNERE I 

MARIAGERFJORD

KOMMUNE: 

Link til Graphia Reklame

 

 

 

Erhvervshuset Ved Stranden

Erhvervshuset Ved Stranden

Havnevej 11, 9560 Hadsund

Tlf. 29 28 23 69

 

Ved Havnen er placeret på første række på havneområdet i Hadsund med en fantastisk udsigt til havet. I huset finder du moderne kontorer og showrooms i et dynamisk miljø. Som lejer hos Erhvervshuset Ved Stranden får du:

 • Internet

 • Kantine

 • Kaffe og te

 • Mødelokaler

 • Alarm- og låsesystem

 • Gode parkeringsmuligheder

 • Rengøring

Mod betaling kan du desuden få bogholderiservice, telefonservice, frokostordning og serverrum. Du får desuden en masse fordele i form af større synlighed, bedre profilering, præsentable omgivelser, synergi på opgaveniveau og evt. fælles markedsføringstiltag.

 

Er du interesseret i at blive en del af Erhvervshuset Ved Standen, kan du besøge deres hjemmeside og læse mere her! 

 

 

Revisionsfirmaet Beierholm Vi skaber Balance Hadsund Hobro Mariagerfjord 

 


Link til mand og bil netværk for selvkørende arbejdskraft 
 Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen

 

 

 

Hobro International Hub

Hobro International Hub,

Stationsvej 12, 9500 Hobro

Tlf. 28 96 55 72, eh@plusconsult.dk

 

Hobro International Hub tilbyder startups eget kontor/arbejdsplads, co-working plads, virtuelt kontor eller brug af fælles mødefaciliteter efter behov.

 

Udover muligheder for at have kontorplads, får startups tilbud om at deltage i startup aktiviteter såsom ”Startup møde”, ”Fredags café” osv. Kontorfælleskabet ligger i Hobro Togstationens bygning som er over 150 år gammel, samt 35-40 minutter fra Aalborg eller Aarhus. Stationen er en super flot bygning og der café i stueetagen, hvor man kan købe frokost eller bestille til møder mv.

 

Der er gode parkeringsmuligheder og ja offentlig transport er jo ret nærliggende med masser af afgange til hhv. Aarhus og Aalborg.

 

Kontorplads i fællesrum

Garanteret arbejdsområde i et fælles område på ét sted. Bare tag din bærbare computer med, vælg en stol og gå på arbejde. Fantastisk til solo-iværksætter eller kreative, der leder efter et stabilt, innovativt arbejdsområde med støttende medarbejdere og uddannelsesprogrammer og begivenheder.


Pris fra 599, - kr. pr md.

 

Fast skrivebord

Vores faste skrivebords tilbud giver dig mulighed for at forankre din virksomheds hjemmebase i et summende knudepunkt for kreativitet og handel. Med denne kontorlokaleplan er dit arbejdsområde permanent, hvilket betyder, at du og dit team arbejder fra det samme sted hver dag.

 

Pris fra 999, - kr. pr. md.

 

Eget kontor

Har du brug for et kontor til dig og dit team? Vores kontorer er i en international iværksætter atmosfære. Du har adgang til alle vores tilbud og et netværk af "kolleger" fra hele verden med forskellige talenter.

Fra 1.990, - kr. pr. md

 

Virtuelt kontor

For iværksætteren eller teamet der leder efter et virtuelt kontor med en posttjeneste og lejlighedsvis adgang til mødelokaler.


Fra 299, - pr. md.

 

Mødelokale

Stort mødelokale kan lejes på timebasis 

 

Fra 199,- pr. md.

 

Mødelokaler:

På Hobro International Hub er der rummelige mødelokaler, der kan tage 2 til 12 personer. Sidst men ikke mindst kan "Train Room" tage 30 besøgende. Hvis det stadig ikke er nok, kan du stadig kombinere dem eller leje vores hele Hobro International Hub for bedre at passe til dine behov.

 

Hjemmeside: https://www.plusconsult.dk/office-space/ 

 

 

 

 

 

CEMTEC

CEMTEC Erhvervspark/

Majsmarken 1, 9500 Hobro

Tlf. 96 40 15 00

 

CEMTEC er en erhvervspark med beliggenhed i naturskønne omgivelser tæt på E45. CEMTEC står for Center for Energi og Materiale Teknologi. Målet er at huse innovative virksomheder og at bidrage med at fastholde og videreudvikle den erhvervsmæssige vækst gennem indsamling af unik viden, som kombineres med innovation og netværk.

 

Som lejer får du også:

 • Kantine

 • Reception

 • Mødelokaler

 • Fax, kopimaskine, printer og scanner

 • Gratis parkering

Desuden kan du nyde godt af fordelene ved det sociale samvær med de øvrige virksomheder i CEMTEC.

 

Du kan både leje egne kontorer, men de har også “kom-i-gang-lokaler” og “kom-i-gang-skriveborde”, der er ideelle for nystartede virksomheder.

 

Er du interesseret i at blive en del af CEMTEC, kan du kontakte dem på tlf. 96 40 15 00.

 

Du kan læse mere om, hvad du får som lejer hos CEMTEC her!  

 

 

 

 

Kom-i-gang-lokaler

Kom-i-gang-lokaler/Mariagerfjord Erhvervsråd

 

Tlf. 70 22 28 20, mail info@mfer.dk,

 

Som noget ret enesteående har Mariagerfjord Erhvervsråd indgået aftale med lokale udlejere og virksomheder, om at udleje lokaler til iværksættere i den tidlige start. 

 

Der tilbydes min. 3 mdr.s GRATIS husleje inden den langsom trappes op med først 300 kr. pr. md. så 1.200 kr. pr. md. og senere 2.400 kr. pr. md. 

 

Startinfo.dk beskriver lokaletilbud, iværksættermiljøer mv. i hele landet, og det her er et ret enestående tilbud. Udover den billige leje, som i sig selv er et godt tilbud, så er det at komme ind i et miljø hos en anden virksomhed en virkeligt god ting. 

 

Se erhvervsrådets folder om det nytænkende tilbud her!

 

 

 

 

Øvrige lokaler i Mariagerfjord Kommune

Måske har du brug for butikslokaler, lager eller produktion? Ja. så passer du nok ikke så godt ind i et iværksætterhus eller et kontorhotel. Mariagerfjord Erhvervsråd har en oversigt over ledige lokaler i kommunen.

 

Dem kan du se på hjemmesiden her!

 


Siderne om iværksætteri i Mariagerfjord er støttet af Graphia Reklame, Revisionsfirmaet Beierholm, Iværksætteruddannelsen samt Mand&Bil - netværk for håndværkere og handymen.

 

 

 

 

 
1. Iværksætterrådgivning i Mariagerfjord Kommune3. Arrangementer og events i Mariagerfjord Kommune
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.