Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Mariagerfjord

 

For nogle iværksættere er løsningen at arbejde hjemmefra, mens andre nødvendigvis må vælge en adresse ude i byen.

 

Det sidste gælder naturligvis, hvis man har brug for butikslokaler, lager eller produktion? Er det tilfældet for dig, så har Mariagerfjord Erhvervsråd har en oversigt over ledige lokaler i kommunen.

 

Dem kan du se på hjemmesiden her!

 

Nedenfor lister vi de kontormiljøer, hvor det som iværksætter vil være oplagt at leje sig ind, hvis du skal bruge et kontorlokale og måske lager el. lign. Og husk! Et lejemål i et erhvervsmiljø giver dig et godt netværk og styrker din virksomheds mulighed for succes.

 

Erhvervshusene i Hadsund

I Hadsund kan du finde hele 5 forskellige kontorfællesskaber el. erhvervshuse, drevet af den samme kreds af engagerede erhvervsfolk i byen. 

 

I grundhuslejen for alle husene er inkluderet:

→ IT infrastruktur med mulighed for individuelle løsninger mod betaling

→ Trådløst netværk i hele huset

→ Kantine

→ Mødelokaler

→ Alarm og låsesystem

→ Gode parkeringsforhold

→ Rengøring af alle fællesarealer

 

Herudover tilbydes mod betaling:

→ Bogholderiservice

→ Telefonservice

→ Frokostordning

→ Rengøringsordning

→ Serverrum (betaling efter aftale)

→ Kaffe og te

 

Erhvervshusene har en fællesfacebook side: https://www.facebook.com/hadsund4you og en fælles hjemmeside: https://www.vs-erhverv.dk/ 

 

Nedenfor kan de se en kort beskrivelse af hver af de 5 Erhvervshuse:

 

Erhvervshuset Ved Havnen 

Erhvervshuset Ved Havnen

Havnevej 11, 9560 Hadsund

Tlf. 29 28 23 69

 
Erhvervshuset ved Havnen i Hadsund tilbyder lokale til iværksættere om mindre virksomheder

 Ved Havnen” ligger bogstaveligt talt på havnen i Hadsund med den smukkeste udsigt over Mariagerfjord og Hadsund Broen. Her kan du i det daglige nyde de store skibe, som sejler ind i fjorden og om sommeren de mange lystsejlere, som ligger og venter på, at broen går op, så de kan komme igennem her på Mariagerfjords smalleste og smukkeste sted.

Bygningen er en velholdt træbygning med moderne maritimt præg på 2000 m2. Den er blevet værdsat af lokalsamfundet, da den efter sin opførelse fik en bygningspris af Hadsund Kommune for arkitekturen.

 

 

Erhvervshuset Ved Stranden

Erhvervshuset Ved Stranden

Ved Stranden 1, 9560 Hadsund

Tlf. 29 28 23 69, mail phn@phinfo.dk

 
Erhvervshuset ved Stranden tilbyder lokale til iværksættere om mindre virksomheder i Hadsund

Beliggenheden tæt på fjorden nydes dagligt af de ca. 100 medarbejdere, der har deres daglige gang i virksomhederne i huset. Ved Stranden Erhverv har startet et helt nyt bynært område med både boliger og erhverv. Udviklingen har for nyligt givet os et domicil til både en stor lægeklinik og en tandlægeklinik som naboer. Så nu er byen kommet ud til os samtidig med, at vi har beholdt vores skønne beliggenhed midt i naturen.

Bygningen er meget præsentabel, og den store kantine med frokostordning er omdrejningspunktet for kontorerne.

 

 

Erhvervshuset ved Ålborgvej

Erhvervshuset ved Ålborgvej

Ålborgvej 52, 9560 Hadsund

Tlf. 29 28 23 69, mail phn@phinfo.dk

 
Erhvervshuset ved Stranden i Hadsund tilbyder lokale til iværksættere om mindre virksomheder

Erhvervshuset Ved Ålborgvej kan opfylde nogle behov, som de øvrige huse ikke kan efterkomme. Her kan tilbydes lokaler til virksomheder, som både har behov for kontor, lager, showroom og produktion.

Bygningerne har tidligere huset et stort bilhus, hvor der ikke er blevet sparet på noget, da det blev bygget. Det er stort og meget repræsentativt, og med en meget synlig beliggenhed allerførst i det store industrikvarter Industri N i Hadsund.

De store udstillingsarealer samt den meget funktionelle værksted med store porte har allerede tiltrukket nye lejere med behov for lifte, udstillings arealer og lagerfacilitet . Men også et værksted til reparation af mobiltelefoner og en internetbutik har set mulighederne i huset.

 

Jacob Møllers Gaard

Jacob Møllers Gaard

Jacob Møllersgade 4, 9560 Hadsund

Tlf. 29 28 23 69, mail phn@phinfo.dk

 
Erhvervshus Jacob Møllers Gaard i Hadsund tilbyder kontorer til iværksættere og små virksomheder

Jacob Møllers Gård blev bygget i 2002, og har siden da været et helt specielt sted for iværksættere og mindre virksomheder. I dag er der 14 lejere i huset og enkelte ledige lokaler. Der er et fantastisk sammenhold i huset, og forskelligheden blandt lejerne er et af husets allerstørste styrker.

Jacob Møllers Gård er et af de mest fleksible kontorhuse, som du kan finde. Det værdsættes af mange mindre virksomheder og filialer af større virksomheder. Her kan du leje et lokale, som passer lige til enkeltmandsvirksomheden til en husleje og på betingelser, som er særdeles attraktive.

Flere af de større lejere i de øvrige huse er startet i Jacob Møllers Gård og er så flyttet, når rammerne i Jacob Møllers Gård er blevet for små.

 

Erhvervshuset Ved Banen

Erhvervshuset ved Banen

Adresse, 9560 Hadsund

Tlf. 29 28 23 69, mail phn@phinfo.dk

 
Erhvervshuset ved Banen i Hadsund tilbyder lokaler til iværksætter og små virksomheder Den markante hovedbygning kan dateres helt tilbage til 1883, og er dermed en af de ældste bygninger i Hadsund. Bygningen fungerede som endestation for Hadsund –Randers jernbanen, som blev åbnet i 1883. Tiden som endestation var dog kort, da indvielsen af den første Hadsund bro i 1904 betød, at togene nu kunne køre over fjorden til Hadsund Nord station og fortsætte turen videre til Aalborg.

 

De ledige lokaler omfatter både kontor, lager og produktionsarealer. Samlet ca. 1800 m2, som kan opdeles helt efter dine behov.

Den 31. marts 1969 var det dog slut med tog, da jernbanen blev nedlagt. Det var dog bare begyndelsen til et nyt eventyr, da Implast købte bygningen og byggede de store produktionshaller til i den form, som vi kender det i dag.

 

 

PARTNERE I 

MARIAGERFJORD

KOMMUNE: 

Revisionsfirmaet Beierholm Vi skaber Balance Mariagerfjord 

Link til Graphia Reklame

 

 

 


Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen

 

Hobro International Hub

Hobro International Hub,

Stationsvej 12, 9500 Hobro

Tlf. 28 96 55 72, mail: eh@plusconsult.dk

 

Hobro International Hub tilbyder startups eget kontor/arbejdsplads, co-working plads, virtuelt kontor eller brug af fælles mødefaciliteter efter behov.

 

Udover muligheder for at have kontorplads, får startups tilbud om at deltage i startup aktiviteter såsom ”Startup møde”, ”Fredags café” osv. Kontorfælleskabet ligger i Hobro Togstationens bygning som er over 150 år gammel, samt 35-40 minutter fra Aalborg eller Aarhus. Stationen er en super flot bygning og der café i stueetagen, hvor man kan købe frokost eller bestille til møder mv.

 

Der er gode parkeringsmuligheder og ja offentlig transport er jo ret nærliggende med masser af afgange til hhv. Aarhus og Aalborg.

 

Kontorplads i fællesrum

Garanteret arbejdsområde i et fælles område på ét sted. Bare tag din bærbare computer med, vælg en stol og gå på arbejde. Fantastisk til solo-iværksætter eller kreative, der leder efter et stabilt, innovativt arbejdsområde med støttende medarbejdere og uddannelsesprogrammer og begivenheder.


Pris fra 599, - kr. pr md.

 

Fast skrivebord

Vores faste skrivebords tilbud giver dig mulighed for at forankre din virksomheds hjemmebase i et summende knudepunkt for kreativitet og handel. Med denne kontorlokaleplan er dit arbejdsområde permanent, hvilket betyder, at du og dit team arbejder fra det samme sted hver dag.

 

Pris fra 999, - kr. pr. md.

 

Eget kontor

Har du brug for et kontor til dig og dit team? Vores kontorer er i en international iværksætter atmosfære. Du har adgang til alle vores tilbud og et netværk af "kolleger" fra hele verden med forskellige talenter.

Fra 1.990, - kr. pr. md

 

Virtuelt kontor

For iværksætteren eller teamet der leder efter et virtuelt kontor med en posttjeneste og lejlighedsvis adgang til mødelokaler.


Fra 299, - pr. md.

 

Mødelokale

Stort mødelokale kan lejes på timebasis 

 

Fra 199,- pr. md.

 

Mødelokaler:

På Hobro International Hub er der rummelige mødelokaler, der kan tage 2 til 12 personer. Sidst men ikke mindst kan "Train Room" tage 30 besøgende. Hvis det stadig ikke er nok, kan du stadig kombinere dem eller leje vores hele Hobro International Hub for bedre at passe til dine behov.

 

Hjemmeside: https://www.plusconsult.dk/office-space/ 

 

 

 

 

 

CEMTEC

CEMTEC Erhvervspark/Hydrogen Valley

Majsmarken 1, 9500 Hobro

Tlf. 96 40 15 00

 

CEMTEC er en erhvervspark med beliggenhed i naturskønne omgivelser tæt på E45. CEMTEC står for Center for Energi og Materiale Teknologi. Målet er at huse innovative virksomheder og at bidrage med at fastholde og videreudvikle den erhvervsmæssige vækst gennem indsamling af unik viden, som kombineres med innovation og netværk.

 

Som lejer får du også:

  • Kantine

  • Reception

  • Mødelokaler

  • Fax, kopimaskine, printer og scanner

  • Gratis parkering

Desuden kan du nyde godt af fordelene ved det sociale samvær med de øvrige virksomheder i CEMTEC.

 

Du kan både leje egne kontorer, men de har også “kom-i-gang-lokaler” og “kom-i-gang-skriveborde”, der er ideelle for nystartede virksomheder.

 

Er du interesseret i at blive en del af CEMTEC, kan du kontakte dem på tlf. 96 40 15 00.

 

Du kan læse mere om, hvad du får som lejer hos CEMTEC her!  

 

 

 

 

Kom-i-gang-lokaler

Kom-i-gang-lokaler/Mariagerfjord Erhvervsråd

 

Tlf. 70 22 28 20, mail info@mfer.dk,

 

Som noget ret enesteående har Mariagerfjord Erhvervsråd indgået aftale med lokale udlejere og virksomheder, om at udleje lokaler til iværksættere i den tidlige start. 

 

Der tilbydes min. 3 mdr.s GRATIS husleje inden den langsom trappes op med først 300 kr. pr. md. så 1.200 kr. pr. md. og senere 2.400 kr. pr. md. 

 

Startinfo.dk beskriver lokaletilbud, iværksættermiljøer mv. i hele landet, og det her er et ret enestående tilbud. Udover den billige leje, som i sig selv er et godt tilbud, så er det at komme ind i et miljø hos en anden virksomhed en virkeligt god ting. 

 

 

 

 

Øvrige lokaler i Mariagerfjord Kommune

Måske har du brug for butikslokaler, lager eller produktion? Ja. så passer du nok ikke så godt ind i et iværksætterhus eller et kontorhotel. Mariagerfjord Erhvervsråd har en oversigt over ledige lokaler i kommunen.

 

Dem kan du se på hjemmesiden her!

 


Siderne om iværksætteri i Mariagerfjord er støttet af Graphia Reklame, Revisionsfirmaet Beierholm samt Iværksætteruddannelsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
1. Iværksætterrådgivning i Mariagerfjord Kommune3. Arrangementer og events i Mariagerfjord Kommune
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.