Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Netværk for Iværksættere i Thisted

 

Nyt netværk på vej for Iværksættere

Nu opretter Netværk Nordvest helt nyt iværksætternetværk - og du kan være med fra starten.

Opstartsmøde afholdes:

Onsdag d. 3. november kl. 16

på EUC Nordvest, hvor vi taler lidt om forventningerne og udbyttet af et sådant netværk.

Vil du være med, så send din tilmelding allerede senest d. 29. oktober, til Per Kristensen fra Thy Erhvervsforum på per@thyef.dk.

 

Revision Limfjords ErhvervsNetværkRevision Limfjord  driver et netværk for erhverv , deltagerne er  både mere etablerede virksomheder og iværksættere

Et netværk skaber personlige relationer for erhvervslivet. Gennem kommunikation og relationer kan der skabes udbytterige og langvarige forretningsforbindelser på tværs af brancher, i alle størrelser.

 

Det er tanken bag Revison Limfjord ErhvervsNetværk.


For at blive medlem af ErhvervsNetværk, er det ikke et krav, at du er kunde hos Revision Limfjord.

 

Revision Limfjord Erhvervsnetværk består af virksomheder i mange forskellige brancher, af alle størrelser. Netværket danner rammerne for at I kan etablere disse relationer. Du kan bruge netværket til at få inspiration, dele viden og oplevelser, eller til at sparre med de andre medlemmer.

 

Netværket er lidt nyt endnu, men der er allerede rigtig mange medlemmer. Det er pt. gratis at deltage i ErhvervsNetværket.

 

Se hjemmesiden her!

 


 

BNI ThistedBNI Thisted netværk for erhvervsdrivende

BNI er oprindeligt et amerikansk koncept, hvor erhvervsdrivende mødes en gang om ugen på et fast tidspunkt. Her kører man efter et fast koncept, hvor man præsenterer sin virksomhed og tilbyder referencer (salgsmuligheder) til andre og efterspørger kontakter til potentielle kunder. 

 

BNI Thisted har på den måde skabt forretninger for medlemmerne for næsten 8  mio. kr de seneste 12 mdr.! I  løbet af det første år i BNI øger deltagerne gennemsnitligt deres omsætning med 20 pct.

 

Selv om det lyder meget kontant fungerer det faktisk på en fin og afslappet måde. Man skal dog være lidt morgenfrisk for de ugentlige møder er hver fredag fra 6:45!

 

Der er brancheekslusivitet i BNI, og det betyder, at der kun kan sidde én repræsentant fra hver branchekategori i hvert team. Tjek derfor om din branche er ledig i BNI Thisted. Tøv ikke med at tage kontakt til medlemmer af Teamledelsen. De fortæller meget gerne mere om teamet og registrerer dig utrolig gerne til et af forretningsmøderne, så I kan hilse på hinanden.

 

Se hjemmesiden for BNI Thisted her!

 


 

Denne side om iværksætteri i Thisted er støttet af Revision Limfjord - bogføring og revision, Thy Erhvevrsforum, Vizuall Reklame og Webbureau samt Iværksætteruddannelsen.

 

 

PARTNERE

I THISTED KOMMUNE:

 

Vizuall Reklame & Webbureau i Thisted

 

 

 

Revision Limfjord - bogføring og revision

 
Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen iværksætterkursus

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Thisted4. Arrangementer og events i Thisted
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.