Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Norddjurs

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR NORDDJURS KOMMUNE

 

Drømmer du om at starte selvstændig virksomhed? Ja, hvorfor så ikke udleve drømmen på nordsiden af “Jyllands næse” - i Norddjurs Kommune. Kommunen har en unik og varieret natur med en kyststrækning på hele 117 km, og det går da heller ikke helt upåagtet hen - i 2018 havde Norddjurs mere end 700.000 årlige overnatninger.

 

Turismen er naturligt en af kommunens styrkepositioner med fyrtårne som herregården Store Estrup og Kattegatcentret i Grenå.

 

Men Norddjurs Kommunes største erhverv er ubetinget fødevareerhvervet - næsten hver fjerde privatansatte i Norddjurs arbejder indenfor fødevareområdet fra jordbrug til højteknologisk produktion. At fødevareerhvervet rækker udover de flestes forestilling om traditionel landbrugsproduktion, er der masser af bevis på i Norddjurs. Her finder man virksomheder som fx Seaman ApS, som producerer bæredygtige Seaweed chips ved hjælp af tang.

 

Grenå er faktisk det europæiske centrum for tangforskning og forretnings- og produktudvikling indenfor tang, og AlgeCenter Danmark har siden 2011 forsket i anvendelse af tang i Grenå.

 

Velkommen til iværksættersiderne om Norddjurs Kommune

Foto af Grenå Havn

 

Som hovedbyen på Djursland, har Grenå historisk set været en industriby med masser af store produktions­arbejdspladser og underleverandørvirksomheder. Idag er det i høj grad Grenå havn, der agerer motor for udviklingen af hele erhvervslivet i Norddjurs Kommune. Havnen, der er en af Danmarks største industri- og erhvervshavne, fungerer også som bindeleddet mellem Sverige og Jylland med færgeforbindelse til svenske Halmstad. Hertil kommer daglige færgeforbindelser til Kattegatøen Anholt, som også en del af Norddjurs Kommune og bla kan prale af Danmarks største Vindmøllepark.

 

Udsyn er i det hele taget en del af DNA’ et på Norddjursland. Vidste du fx at kommunen har en stærk position indenfor IT og gaming? Et stærkt uddannelsesmiljø og Danmarks eneste spilgymnasium Game College findes såmænd i Grenå. En gruppe unge iværksættere, der arbejder med digital spiludvikling og har hele verden som deres arbejdsplads, har dannet et start-up fællesskab i Grenå under navnet Game Hub Denmark. Game Hub huser p.t 10 virksomheder - og der er allerede flere på vej...

 

I menuen til venstre kan du se, hvilke informationer du kan finde om det at være iværksætter i Norddjurs Kommune. 

 

Hvis du sætter kryds i "Gem Norddjurs som min favorit", så skal du ikke bruge tid på at finde kommunen på listen næste gang. 

 

1.Iværksætterrådgivning i Norddjurs kommuneGå til siden om iværksætterrådgivning i Norddjurs Kommune

 

 

Disclaimer… Denne side er ikke lavet af Erhverv Norddjurs eller Norddjurs Kommune. Fejl eller mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget, der mangler eller andre fejl.

 

#Norddjurs #Grenå, #Østed #Auning #Norddjurs  #Djursland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.