Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 
Du er her: Forside » KommuneGuide » Odder

VELKOMMEN TIL IVÆRKSÆTTERSIDERNE FOR ODDER KOMMUNE

 

Odder kommune er en mindre kommune beliggende på den østlige del af Jylland. Kommunen har et rigt erhvervsliv og er kendt for at være en iværksættervenlig kommune.

 

Odder kommune har en række styrker, der gør den til en attraktiv kommune for erhvervslivet og iværksættere. For det første har kommunen en central beliggenhed i forhold til større byer som Aarhus og Horsens. Dette gør det nemt at nå ud til en større kundebase og samarbejdspartnere.

 

Derudover har Odder kommune en høj uddannelsesniveau, da flere uddannelsesinstitutioner er beliggende i og omkring kommunen. Dette skaber en stor talentmasse af studerende og færdiguddannede, der kan bidrage til virksomhederne i kommunen.

 

En tredje styrke i Odder kommune er kommunens fokus på bæredygtighed og grøn omstilling. Kommunen er med i flere bæredygtige projekter, og der er fokus på at skabe grønne arbejdspladser i kommunen. Dette gør det også attraktivt for virksomheder, der ønsker at være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

 

Odder kommune har også en række initiativer og tilbud, der er med til at støtte iværksættere og virksomheder. Kommunen har eksempelvis etableret et iværksætterhus, som er en fysisk platform for iværksættere og mindre virksomheder.

 

Her kan iværksættere dele erfaringer og få sparring og rådgivning fra erfarne erhvervsfolk.Derudover har Odder kommune etableret et netværk for kvinder i erhvervslivet, der hedder ”Kvinder med krudt”. Dette netværk er med til at styrke kvindelige iværksættere og erhvervsledere og skabe et stærkt erhvervsfællesskab i kommunen.

 

Odder kommune har også et tæt samarbejde med lokale erhvervsforeninger og andre samarbejdspartnere. Dette skaber et stærkt netværk af virksomheder og organisationer, der kan samarbejde om at skabe vækst og udvikling i kommunen.

 

Som iværksætter i Odder Kommune har du en række iværksættertilbud, du kan gøre brug af. I menuen til venstre kan du se hvilke informationer, du kan finde om det at være iværksætter i Odder Kommune. Vi arbejder løbende på at indsamle alle informationer til dig her på siden. 

 

Sæt kryds i "Gem Odder som min favorit", så du ikke skal finde kommunen på listen næste gang. 

 

Velkommen til iværksættersiderne om Odder kommune

Foto fra Odder 

 

 1.Iværksætterrådgivning i Odder kommuneLink til siden om iværksætterrådgivning i Odder Kommune

 

 

Disclaimer… Denne side er ikke etableret af UdviklingOdder eller Odder Kommune. Eventuelle fejl og mangler kan alene tilskrives os i redaktionen af Startinfo.dk. Kontakt os venligst, hvis du opdager noget der mangler.

 

#Odder #Saksild  #Hundslund #Alrø #Hou #Tunø 

 

 

 

Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.