Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
Om Startinfo.dk
 

Iværksætterrådgivning i Greve Kommune

 

Erhvervscenteret i Greve

Erhvervscenteret er din indgangsvinkel til rådgivning i Greve kommune. Her kan du få gratis vejledning og sparring hos en af deres iværksætterrådgivere. Det kan være en rigtig god idé at få vejledning i forbindelse med opstarten af din virksomhed, da flere statistikker viser, at iværksættere, der har fået vejledning i forbindelse med opstarten, har en bedre “overlevelsesrate” end iværksættere, der ikke har fået vejledning.

 

Din iværksætterrådgivning kan handle om alt fra opstart af din virksomhed og drift til mere specifikke emner som moms, skat, budgetter, udarbejdelse af forretningsplan og meget mere. Rådgivningen tager udgangspunkt i netop det, du har brug for.

 

Hvis dine udfordringer kræver særlig rådgivning, vil din iværksætterrådgiver hos Erhvervscenteret Greve henvise dig til relevante lokale rådgivere eller til Erhvervshus Sjælland.

 

Du kan læse mere om din mulighed for vejledning her! 

 

PARTNERE I

GREVE

KOMMUNE:

 
ITN Vision Software til webshops 

 

 

 


 

 

Next Step puljen -> få op til 24.000 kr. i tilskud

 

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning.  Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling? 

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let.  Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig.

 

Når du bliver godkendt dækkes op til 75 % af regningen. Du kan dog max. få 24.000 kr. i tilskud.

 

BEMÆRK! PULJEN ER ÅBNE IGEN, MEN FORVENT STOR KONKURRENCE OM MIDLERNE. 

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

 

Business Boost fra IværksætterDanmark

 

Business Boost er et ret nyt program, der skal hjælpe næste nye iværksættere. Kravene for at deltage er at du er igang med CVR, har fået en lille smule salg og nogle få kunder. Men din virkosmhed må max. være 3 år gammel.

 

Tilskuddet fra Business Boost indeholder:

  • Sparring med en vejleder om din virksomheds muligheder
  • Tilskud på op til 5.200 kr. (Og det er 100%'s penge, så du skal ikke medfinansiere selv)
  • Der er mulighed for både rådgivning og kompetenceudvikling, altså et kursusforløb fx.
  • Vælg enten op til 8 timers rådgivning af 650 kr i timen + moms ved en relevant rådgiver

  • eller vælg et kursus, der max koster 5.2000 kr. + moms

Læs mere om Business Boost her! 

 

 

 

 

   

Iværksætteruddannelse

Hvis du går med drømmen om at starte egen virksomhed, eller er du allerede startet, kan det være en fordel at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er langt højere hos iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus end hos iværksættere, der ikke har!

 

ErhvervsAkademi Sjælland afholder iværksætterkursus. Her har du mulighed for at arbejde struktureret med din forretniningsidé. På kurset tages der afsæt i din forretningsidé, og du får personlig sparring og viden, der gør det tydeligere for dig, hvad du skal prioritere, og hvordan du tager næste skridt. Målet med kurset er, at du kommer godt i gang med din virksomhed.

 

Kurset foregår én aften om ugen i 3 måneder, hvor hvor hver kursusgang vil omhandle et nyt område i din virksomhed. Du vil blive ført gennem de første vigtige fase af din forretningsudvikling af kvalificerede undervisere fra ErhvervsAkademi Sjælland.

 

Uddannelsen er en akademiuddannelse, hvilket betyder, at du skal have afsluttet en relevant erhvervsuddannelse eller gymnasial uddannelse efterfulgt af minimum to års relevant erhvervserfaring for at kunne deltage. Hvis du ikke har dette, kan du deltage på baggrund af din realkompetencevurdering.  


Du kan læse mere om iværksætteruddannelsen her!


 

 

 

   

Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland tilbyder også iværksætter hjælp i Greve kommune

Som iværksætter i Greve Kommune kan du få rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sjælland.

 

Sammen med en af deres konsulenten laver I en plan for, hvordan du kan udvikle din virksomhed - og det er alt sammen helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.


Du kan kontakte erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.