Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Greve Kommune

 

Greve-Solrød Erhvervsråd

Greve-solrød Erhvervsråd er din indgangsvinkel til rådgivning i Greve og Solrød kommuner. Hos Erhvervsrådet kan du få gratis vejledning og sparring hos en af deres iværksætterrådgivere. Det kan være en rigtig god idé at få vejledning i forbindelse med opstarten af din virksomhed, da flere statistikker viser, at iværksættere, der har fået vejledning i forbindelse med opstarten, har en bedre “overlevelsesrate” end iværksættere, der ikke har fået vejledning.

 

Din iværksætterrådgivning kan handle om alt fra opstart af din virksomhed og drift til mere specifikke emner som moms, skat, budgetter, udarbejdelse af forretningsplan og meget mere. Rådgivningen tager udgangspunkt i netop det, du har brug for.

 

Hvis dine udfordringer kræver særlig rådgivning, vil din iværksætterrådgiver hos Greve-Solrød Erhvervsråd henvise dig til relevante lokale rådgivere eller til Erhvervshus Sjælland.

 

Du kan læse mere om din mulighed for vejledning her

 

 

 

 

Mentorordning hos Greve Erhvervscenter

Du kan også blive en del af mentorordningen hos Greve Erhvervscenter. Mentorerne er en række succesfulde, erfarne lokale erhvervsledere i Greve, der har stilles sig til rådighed som mentor for de lokale iværksættere. Mentorerne kommer fra forskellige brancher og har forskellige spidskompetencer.

 

Fordelen ved en mentor er, at de forstår de både personlige og faglige udfordringer, der opstår som iværksætter. De ved desuden, hvor værdifuldt det er at have en udenforstående, der kan stå på sidelinjen, som du løbende kan sparre med for at sætte mål og retning og kvalificere dine beslutningsprocesser. Samarbejdet foregår selvfølgelig i al fortrolighed.

 

Du kan læse mere om mentorordningen her!


 

 

 

 

   

Iværksætteruddannelse

Hvis du går med drømmen om at starte egen virksomhed, eller er du allerede startet, kan det være en fordel at deltage i et iværksætterkursus. Det viser sig nemlig, at “overlevelsesraten” er langt højere hos iværksættere, der har deltaget i et iværksætterkursus end hos iværksættere, der ikke har!

 

Greve-Solrød Erhvervsråd tilbyder i samarbejde med ErhvervsAkademi Sjælland et iværksætterkursus. Her har du mulighed for at arbejde struktureret med din forretniningsidé. På kurset tages der afsæt i din forretningsidé, og du får personlig sparring og viden, der gør det tydeligere for dig, hvad du skal prioritere, og hvordan du tager næste skridt. Målet med kurset er, at du kommer godt i gang med din virksomhed.

 

Kurset foregår én aften om ugen i 3 måneder, hvor hvor hver kursusgang vil omhandle et nyt område i din virksomhed. Du vil blive ført gennem de første vigtige fase af din forretningsudvikling af kvalificerede undervisere fra ErhvervsAkademi Sjælland.

 

Uddannelsen er en akademiuddannelse, hvilket betyder, at du skal have afsluttet en relevant erhvervsuddannelse eller gymnasial uddannelse efterfulgt af minimum to års relevant erhvervserfaring for at kunne deltage. Hvis du ikke har dette, kan du deltage på baggrund af din realkompetencevurdering.  


Du kan læse mere om iværksætteruddannelsen her!


 

 

 

   

Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland tilbyder også iværksætter hjælp i Greve kommune

Som iværksætter i Greve Kommune kan du få rådgivning og sparring hos Erhvervshus Sjælland.

 

Sammen med en af deres konsulenten laver I en plan for, hvordan du kan udvikle din virksomhed - og det er alt sammen helt uden beregning. De tilbyder sparring indenfor en bred række fagområder og sammensætter et skræddersyet forløb, der matcher dit behov.


Du kan kontakte erhvervshus Sjælland på tlf. 55 35 30 35  og besøge deres hjemmeside her

 

 

 

 
2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.