Forside
 
 
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Rebild Kommune

Link til Business Rebild

 

 

Business Rebild er det lokale erhvervskontor i Rebild Kommune. Her kan du få gratis vejledning i forbindelse med start af egen virksomhed.

 

Det er en super god idé at benytte rådgivning fra erhvervskontoret i forbindelse med start af egen virksomhed. Fra en stor statistisk analyse af mere end 2000 nordjyske iværksættere ved vi at den første vejledning hos erhvervskontoret hæver "overlevelsesraten" målt efter 3 år fra ca. 50 % til 57 %. 

 

Så det gør faktisk en ret stor forskel. 

 


StartUp Club RebildLogo StartUp Club Rebild

Alle erhvervskontorerne i de 11 kommuner i Nordjylland har etableret en StartUp Club som et nyt tilbud til iværksættere. Den gamle ordning - Nordjysk Iværksætter Netværk (NiN) - med offentlige tilskud er efterhånden lukket, så nu har man allieret sig med en gruppe af dedikerede private rådgivere, der alle ønsker at bidrage til udviklingen af nye virksomheder i deres kommune.

 

Og lige som den indlende rådgivning på erhvervskontoret hæver "overlevelsesraten" vil brug af  private rådgivere efterfølgende lægge 8 %-point mere oveni, så din chance for succes stiger til 65 %.

 

Henvend dig til Business Rebild for at høre nærmere! Se deres hjemmeside her!


 

Erhvervshus Nordjylland
Erhvervshus Nordjylland

Som iværksætter i Nordjylland har du mulighed for at supplere den rådgivning du kan få på erhvervskontoret med rådgivning fra Erhvervshus Nordjylland. Erhvervshus Nordjylland har hovedkontor på Novi i Aalborg og filial på Mors.

 

Erhvervshusets konsulenter er gratis at benytte, kan tilbyde en specialiseret rådgivning, og de har et stærkt netværk af både private og offentlige samarbejdspartnere.”

 

Erhvervshuset udbyder flere EU finansierede programmer bl.a. Nordjysk NewBizz.

 

Erhvervshuset træffes på telefon 70 21 08 08 eller klik her!


 

 
 

PARTNERE I REBILD KOMMUNE:

 

 

 

ONreVISION Jette Nygaard Nielsen Revisor i Skørping Rebild Kommune

Logo Iværksætteruddannelsen

  

Green Click Aalborg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link til mand&bil netværk for selvkørende arbejdskraft

 

Iværksætteruddannelsen ved Infolinkkurser Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen

og Aalborg Handelsskole

 

Et iværksætterkursus er en super god idé, hvis du vil rigtig godt i gang med din egen virksomhed. "Overlevelsesraterne" er helt vildt høje for de personer, der deltager i et iværksætterkursus inden start af virksomhed. Du får først og fremmest dygtige oplægsholdere med egen erfaring fra drift af virksomhed, lejlighed til at møde en bred vifte af rådgivere, gratis individuel rådgivning, personlig sparring og tid og ro til at arbejde med dit koncept og din forretningsplan. Og få et netværk med 12-18 andre kommende selvstændige, der sikkert kan hjælpe dig med meget, lige som du kan hjælpe dem!

 

Hvis du er ledig er der gode muligheder for at få Jobcenteret til at bevilge et iværksætterkursus forløb, hvor du på 6 uger kan få en grundig indføring, hvad det vil sige at være iværksætter. Se linket her.

 

Men der er også mulighed for at deltage i et aftenforløb. Undervisningen forløber over 8 mandage/onsdage aftener i tidsrummet 18-22. Der er typisk mellem 10 og 20 deltagere på et hold - som regel fra en bred vifte af brancher.

 

Undervisningen indeholder en blanding af oplæg, selvstændigt arbejde, gruppearbejde og personlig sparring, så du er sikker på at få gennemtænkt din forretningsidé på alle leder og kanter, og så du kan få svar på alle de spørgsmål, du ligger inde med.

 

Læs mere om iværksætterudannelsen her!

 

Undervisningen foregår på Aalborg Handelsskole, Langagervej 16, 9220 Aalborg


 

 

 

 

 

 

Life Science Innovation (LSI)

LSI North Denmark LogoEr du iværksætter inden for sundhed- og velfærdsområdet og har en god idé, kan du få hjæp fra LSI's forretningsudviklere.


LSI's vision er at styrke sundheds- og velfærdsinnovation i Nordjylland og skabe værdi via erhvervsvækst, vidensudvikling og bedre sundheds- og velfærdsløsninger til gavn for virksomheder, borgere og sundhedsvæsenet.

Tilbagemeldingerne fra iværksættere, der har benyttet LSI er super positive, så det bør klart kunne anbefales. 

 

Se LSI's hjemmeside her! 


 

 

 

 

Nordjysk NewBizzLogo Nordjysk NewBizz

Er et program for vækstiværksættere i Region Nordjylland, der udbydes af Erhvervshus Nordjylland i samarbejde med de 11 erhvervskontorer i region Nordjylland. Der er mulighed for at du kan få tilskud til at købe rådgivning samt få tildelt en vækstguide fra Business Rebild, der kan følge din virksomheds udvikling i en periode. 

 

Der skal sendes en ansøging for at blive en del af programmet, men det er ikke så vanskeligt og Business Rebilds konsulenter er klar til at hjælpe dig.

 

Se mere på hjemmesiden her! 


 

 

 

 

Innovativ Vækst

Er du ledig og højtuddannet med en visionær idé, der kan skabe mindst et par arbejdspladser foruden dig egen, så er innovativ vækst måske noget for det. Det er især målrettet at du kan få tid til at arbejde videre med din idé, så du behøver ikke at være kommet så langt med dit projekt endnu. Du får først 6 ugers intensivt forløb, og har mulighed for sideløbende at få tildelt en vækstguide, og midler til at købe privat rådgivning ved siden af. Forløbet kan i alt vare 26 uger.

 

Læs mer på hjemmesiden her!

 


Iværksætterrethjælpen

Iværksætterretshjælpen er en forening, der tilbyder gratis juridisk rådgivning til iværksættere og små selvstændige indenfor alle erhvervsretlige områder. Retshjælpen består af jura- og erhvervsjurastuderende på kandidatuddannelsen, som har særlig interesse og speciale indenfor de erhvervsretlige områder. 

 

Iværksætterretshjælpen har afdeling i Aalborg. Missionen er at gøre det lettere for iværksættere at få den hjælp de har brug for.

 

Find dem på linket her!


 

 

Denne side om iværksætteri i Rebild er støttet af Iværksætteruddannelsen, Revisionsfirmaet ONreVISION, Green Click Onlinebureau samt Mand & Bil - netværk for håndværkere og handymen.

 

 

   2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Rebild
Startinfo.dk
Sct. Cathrines Vej 21,
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.