Forside
 
IværksætterGuide
 
 
 
 
 
 

Iværksætterrådgivning i Rebild Kommune

Link til Business Rebild

 

 

Business Rebild er det lokale erhvervskontor i Rebild Kommune. Her kan du få gratis vejledning i forbindelse med start af egen virksomhed.

 

Det er en super god idé at benytte rådgivning fra erhvervskontoret i forbindelse med start af egen virksomhed. Fra en stor statistisk analyse af mere end 2000 nordjyske iværksættere ved vi at den første vejledning hos erhvervskontoret hæver "overlevelsesraten" målt efter 3 år fra ca. 50 % til 57 %. 

 

Så det gør faktisk en ret stor forskel. 

  

Henvend dig til Business Rebild for at høre nærmere! Se deres hjemmeside her!


 

Erhvervshus Nordjylland
Erhvervshus Nordjylland har også tilbud til iværksættere i Rebild

Som iværksætter i Nordjylland har du mulighed for at supplere den rådgivning du kan få på erhvervskontoret med rådgivning fra Erhvervshus Nordjylland. Erhvervshus Nordjylland har hovedkontor på Novi i Aalborg og filial på Mors.

 

Erhvervshusets konsulenter er gratis at benytte, kan tilbyde en specialiseret rådgivning, og de har et stærkt netværk af både private og offentlige samarbejdspartnere.”

 

Erhvervshuset udbyder flere EU finansierede programmer både til de hele nye virksomheder og til de lidt mere etablerede.

 

Erhvervshuset træffes på telefon 70 21 08 08 eller klik her!


 

 
 

PARTNERE I REBILD KOMMUNE:

 

 

 

 Link til Graphia Reklame

 

 

 

ONreVISION Jette Nygaard Nielsen Revisor i Skørping Rebild Kommune

Logo Iværksætteruddannelsen

  

 

 

 

 

 

 

Iværksætteruddannelsen ved Infolinkkurser Logo Infolinkkurser og iværksætteruddannelsen

og Aalborg Handelsskole

 

Et iværksætterkursus er en super god idé, hvis du vil rigtig godt i gang med din egen virksomhed. "Overlevelsesraterne" er helt vildt høje for de personer, der deltager i et iværksætterkursus inden start af virksomhed. Du får først og fremmest dygtige oplægsholdere med egen erfaring fra drift af virksomhed, lejlighed til at møde en bred vifte af rådgivere, gratis individuel rådgivning, personlig sparring og tid og ro til at arbejde med dit koncept og din forretningsplan. Og få et netværk med 12-18 andre kommende selvstændige, der sikkert kan hjælpe dig med meget, lige som du kan hjælpe dem!

 

Hvis du er ledig er der gode muligheder for at få Jobcenteret til at bevilge et iværksætterkursus forløb, hvor du på 6 uger kan få en grundig indføring, hvad det vil sige at være iværksætter.

 

Undervisningen indeholder en blanding af oplæg, selvstændigt arbejde, gruppearbejde og personlig sparring, så du er sikker på at få gennemtænkt din forretningsidé på alle leder og kanter, og så du kan få svar på alle de spørgsmål, du ligger inde med.

 

Læs mere om iværksætterudannelsen her!

 

Undervisningen foregår online.


 

 

Next Step puljen -> få op til 27.000 kr. i tilskud

IværksætterDanmark har en pulje, hvor du som ret nyetableret iværksætter kan få tilskud til at skaffe dig ny viden, der kan løfte din forretning. 

 

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed kan blive en succes? Har du brug for viden om salg, digital markedsføring, ledelse, økonomi eller i værktøjer til forretningsudvikling?

 

Next Step understøtter iværksætteres udvikling og vækst – og det er faktisk meget enkelt. Iværksættere der har søgt og opnået bevilling fortæller at det er super let. 

 

Du får tildelt en vækstguide der hjælper dig, og du får mulighed for at finde et kursus eller en udbyder af et forløb eller et konsulentfirma, som kan hjælpe dig. Når du bliver godkendt dækkes op til 85 % af regningen op til 36.000 kr. Du kan dog max. få 27.000 kr. i tilskud.

 

Læs mere om Next Step Iværksætterpuljen!

 

  

 

 

 

 

 

   

Innovativ Vækst

Er du ledig og højtuddannet med en visionær idé, der kan skabe mindst et par arbejdspladser foruden dig egen, så er innovativ vækst måske noget for det. Det er især målrettet at du kan få tid til at arbejde videre med din idé, så du behøver ikke at være kommet så langt med dit projekt endnu. Du får først 6 ugers intensivt forløb, og har mulighed for sideløbende at få tildelt en vækstguide, og midler til at købe privat rådgivning ved siden af. Forløbet kan i alt vare 26 uger.

 

Læs mer på hjemmesiden her!

 


Iværksætterrethjælpen

Iværksætterretshjælpen er en forening, der tilbyder gratis juridisk rådgivning til iværksættere og små selvstændige indenfor alle erhvervsretlige områder. Retshjælpen består af jura- og erhvervsjurastuderende på kandidatuddannelsen, som har særlig interesse og speciale indenfor de erhvervsretlige områder. 

 

Iværksætterretshjælpen har afdeling i Aalborg. Missionen er at gøre det lettere for iværksættere at få den hjælp de har brug for.

 

Find dem på linket her!


 

 

Denne side om iværksætteri i Rebild er støttet af Graphia Reklamebureau, Iværksætteruddannelsen og Revisionsfirmaet ONreVISION.

 

   2. Iværksættermiljøer, kontorhoteller og øvrige lokaler i Rebild
Startinfo.dk ApS - DIN nye iværksætterportal
Rubjergvej 67, Lønstrup
9800 Hjørring
5129 1110
hpw@startinfo.dk
CVR: 40043748
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.